Recapatarea respectului de sine

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Esti o femeie extraordinar de puternica!Bravo ! Ma bucur ca reusesti sa gandesti la rece si sa te mentii pe pozitii!Succes si sper din tot sufletul sa reusesti in a-ti educa sotul!Faza cu,, datul verde la dragoste ,,m-a dat pe spate...ce mai, BRAVO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Bravo, Roxana!!!!!!!!Esti o femeie foarte puternica,te admir pentru taria de caracter de care dai dovada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Bravo, Roxana. Daca sacrifiiul pe care il faci inseamna fericirea ta si a Mariutzei, mergi tot inainte. Bafta!

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

cand ziceam si eu ca-i dau unda verde, si implicit si mie, hi,hi, iata ca mi-au venit rusii si pe deasupra sotul meu s-a imbolnavit de amigdalita purulenta contagioasa si l-am bagat in carantina, noi(adica subsemnata si Maria-Andreea, minunea noastra) ne-am mutat la dadaca acasa ptr. cateva zile, cat se face imunizarea ..asa ca ...mai dansam umpic cu lupii, ha,ha..

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

quote:
Originally posted by roxanal

Fetelor, am promis ca va povestesc, asa fac..treaba sta cam asa : pentru ca nici o metoda de constrangere sa se poarte mai bine n-a dat rezultate cu sotul meu i-am facut bucata...nu am mai facut sex deloc cu el, dar deloc, cam de o luna...si i-am spus ca pana nu se indreapta si o sa fac dragoste cu el, nu sex, nu facem nimika, ha,ha ma bufneste si rasul...oricum, a incercat el sa miste-n front dar nu m-am lasat..aseara a zis ca hotaram ce si cum...si am vazut..a promis ca face orice sa se indrepte, ca nu vrea sa ne piarda, ca nu risca nimika si face ce vreau eu, se poarta cum zic eu ca-i bine..adevarul este ca inca de la inceputul problemei incepuse sa se poarte mai bine...cu rabdare si incredere facem tot, numai sa vrem noi...drept urmare o sa vedem..inca nu m-am hotarat cand sa-i dau unda verde la dragoste, o sa vad eu...o sa va tin la curent...
pupici

wow Roxana
1 luna???? Nu-i cam mult? hi hi

Voiam sa te intreb (nu te supara pe mine): tie nu ti-e frica ca o sa te insele procedand asa?

Adela & Julia 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Adela draga mea, stiu ca se spune ca nu trebuie sa bagi mana in foc ptr. nimeni dar eu o fac ptr. sotul meu, sunt sigura ca nu m-a inselat, si nu, nu cred ca este prea mult...cred ca l-am facut sa priceapa ca nimik nu mai este cum era si ca nimk nu se mai intorce...nu mai vreau mocirla, vreau numai iarba verde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

Roxana, felicitari si mii de pupici tie si Mariei. Sa fii insa atenta, daca-l vrei langa voi, sa nu devina "jugul" de nesuportat (si aici nu ma refer neaparat la sex). Mai lasa-l sa faca si ce vrea el, dar in limita bunului simt.

Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Sincer, te joci cu focul. Da esti mare si ar trebui sa nu te arzi. Acu esti plina de elan si crezi ca esti puternica dar... oare chiar esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Esti tare! Mergi pana in panzele albe! A inceput sa-mi fie frica si mie si astept rezultatele. Daca este OK o sa incerc si eu. Bafta!

Mergi la inceput

Cristinutz, sa fi sigura ca-i mai dau drumul putin la lesa, sa nu se chinuie prea tare, mai ales ca-l iubesc ...dar ce-i prea mult strica..si asta cu siguranta o sa fie pana o sa inteleaga ca-i mai bine si mai frumos sa fie cum vreau eu si cum ar trebui..inca ii mai las timp sa se obijnuiasca, daca nu, asta e...inseamna ca nu merita...doar si iubirea are un pret, nu??
Reiki, nu, nu este doar o impresie, chiar sunt puternica, si o sa devin cu mult mai puternica, pentru ca lupt pentru mine si pentru copilul meu..si noi doua meritam ce-i mai bun..deci nu-mi fac probleme, sunt puternica..

Mergi la inceput