Recapatarea respectului de sine

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Bravo Roxana. Chiar ma gandeam ce mai faci, ca la un moment dat tare ma mai intristam citind mesajele tale.Ai grija sa nu te mai lasi doborata.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Fetelor, va multumesc pentru sustinere..chiar azi o sa am de trecut un hop, in privinta sotului meu..dar inca odata, chiar daca nu vom ramane impreuna, sunt deja mult mai puternica si nu ma va afecta atat de tare...sunt hotarata sa trec peste tot ce m-ar putea abate de la viata buna pe care mi-am propus-o...promit sa va tin la curent cu situatia..va pupic

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Bafta multa!!! Sa iasa asa cum iti doresti si e mai bine pentru tine!

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an si 2 luni
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Bravo Roxana,

Admir tare mult persoanele care au curaj. Si tu ai curaj, stiu ca e greu, da r vei simti pe pielea ta,cat de bine e "sa fii respectata" vorba ta!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Roxana,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Bravo Roxana, te admir. Esti printre putinele persoane care vor mai mult de la viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Roxana!
Bravo tie! In definitiv fiecare traieste propria viata si are tot dreptul sa vrea totul de la ea! Au trecut vremurile in care femeia nu avea voie sa ridice ochii din pamant! Si meritam mai mult! Respect pentru faptul ca suntem femei, mame si pentru ca.....suntem!
Va pupa dulce,

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Fetelor, am promis ca va povestesc, asa fac..treaba sta cam asa : pentru ca nici o metoda de constrangere sa se poarte mai bine n-a dat rezultate cu sotul meu i-am facut bucata...nu am mai facut sex deloc cu el, dar deloc, cam de o luna...si i-am spus ca pana nu se indreapta si o sa fac dragoste cu el, nu sex, nu facem nimika, ha,ha ma bufneste si rasul...oricum, a incercat el sa miste-n front dar nu m-am lasat..aseara a zis ca hotaram ce si cum...si am vazut..a promis ca face orice sa se indrepte, ca nu vrea sa ne piarda, ca nu risca nimika si face ce vreau eu, se poarta cum zic eu ca-i bine..adevarul este ca inca de la inceputul problemei incepuse sa se poarte mai bine...cu rabdare si incredere facem tot, numai sa vrem noi...drept urmare o sa vedem..inca nu m-am hotarat cand sa-i dau unda verde la dragoste, o sa vad eu...o sa va tin la curent...
pupici

Roxana Lilea,mama Mariei 2 ani si ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

esti bestiala!

Cristina, mamica cu burtoaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Bravo Roxana te admir

Mergi la inceput