La teatru cu gradinita
![](images/user_woman.png)
Baietelul meu (3 ani si 10 luni) este acum la teatru cu colegii de gradinita (el este la grupa mica, dar merg toate grupele). Binenteles ca am emotii (i-o fi cald/frig, o sa fie pe faza educatoarea cand spune cand face pipi, o avea rabdare acolo, etc).Peste ceva timp o sa se organizeze si o deplasare la circ. Voi ce parere aveti? Nu sunt prea mici pentru astfel de activitati?
Eu nu prea vroiam sa-l las dar taica-su a insistat foarte mult si m-a convins. Oare am facut bine?( mai este si putin racit, ii curge nasul si cam tuseste putin)
Raspunsuri
Jackie spune:
Nu-ti face griji, cred ca va fi bine. Si eu am avut mari emotii sa plece copila undeva fara atenta mea supraveghere, dar pina la urma a fost bine. Teatrul si circul nu mi-au pus asa mari probleme cit gradina botanica. Mi-era tare frica sa nu se piarda de grup si cu greu am lasat-o, dupa ce mi-a plins disperata ca vrea si ea.
In schimb, la zoo nu m-am lasat convinsa cu nici un pret...poate la anu'.
Stai linistita si sa vezi ca se va distra bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alba spune:
Hai,mai mami,mai rilax ,ca o sa fie bine!!!
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78
2mami spune:
Si baietelul meu a fost acum o saptamana pentru prima data la teatru cu gradinita si are doar 3 ani si 3 luni. Se pare ca i-a placut dar s-a intamplat si ceva neplacut: a facut pp pe el si nu numai (in sensul ca facut in brate la una dintre educatoare ). Altfel, la circ l-am dus de anul trecut (nu avea inca 2 ani) si i-a placut f. tare, a fost f. linistit si a stat cu ochii mari aproape tot timpul.
Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, ei se distreaza f. tare la astfel de evenimente mai ales daca sunt in gasca.
Numai bine,
Simona
furni spune:
Cand v-am citit mi-am adus aminte cum a fost cand s-a dus fi-miu la teatru cu gradi prima data. Avea 4 ani (era grupa mijlocie) si cand l-am luat de la gradi, in ziua respectiva, l-am intrebat cum a fost si ce piesa a vazut. Si mi-a raspuns ca nu stie pt. ca s-a stins lumina si el s-a uitat numai dupa Doamna si copii de frica sa nu plece sa-l lase acolo. Am si ras am si plans cand l-am auzit.