Mamici de martie-aprilie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
Mickyyy spune:
la toti sarbatoritii de maine (printre care ma numar si eu, hihihi ...) si petrecere faina cui are de gand sa faca, ca io o sa fiu mult prea obosita ca sa misc vre-un deget, plus ca lumea nu prea stie ca ma cheama si mihaela (in real life nu foloesc nick-uri ), asa ca o sa scap neobservata.
Mickyyy 20 saptamani
diana76 spune:
Asa e Micky!! La multi ani Mihaela, Mihai, Gabriela, Gabriel!!!Sanatate si tot ce va doriti!!
Veve spune:
Buna,"colegutelor"!Ma primiti si pe mine?Am un burtik de 18 saptamani si pe bebe2 il asteptam pe 7 aprilie...de fapt mai devreme putintel ca-i loc de cezariana.Ieri tocmai am avut parte de-o "broderie" frumoasa la col,pt.ca era putintel scurtat si pe prima vevemica am nascut-o la 26 de saptamani.In rest toate bune si frumoase...sper!
Salutici si pupici pe burtici!
Irina & Vevemica & margica din burtica
machetuza spune:
bun venit veve! sa fii sanatoasa si sa ai un 2 frumos si sanatos!
la multi ani de sf mihail si gavril pt tine !!!
simona 24s
malina_mircu spune:
veve bine ai venit . sarcina fara probleme si un bb sanatos. ce multe suntem!!!! imi place.
pupici
Mickyyy spune:
Neatza burticutze, si bine-ai venit printre noi, veve , sarcina usoara si bb sanatos!
Ce urate's zilele de luni.....ce pacat ca week-endul n-are decat 2 zile.....Si ce zi de luni dezolnata pentru mine, azi de dimineata am constatat cu stupoare ca nu mai incap in singura pereche de pantaloni care o mai puteam purta , chiar daca aveau talie joasa. Intr-o saptamana mi-a crescut talia cu mai bine de 3 cm....se-ngroasa gluma pe zi ce trece....
Mickyyy 20 saptamani
denis spune:
Buna dimineatza fetelor si bine v-am gasit.
E o vreme atat de urata....ca n-am chef de nimic. Am fost in week-end la o nunta inspre munte (acolo era superb)si sunt super-obosita. Ma mir insa ca acolo am fost in forma, am si dansat destul de mult...Acum insa..
Voi in ce va mai imbracati, la hainele groase de iarna ma refer? V-ati cumparat alte gecutze, paltoane, etc? Ca eu nu mai incap in palton (hehe...ce subtzirica eram anul trecut!!!) si nu prea stiu ce sa fac? Si voi aveti problma asta? Ati vazut vreo haina potrivita pentru noi?
Si, inca ceva: care dintre voi cu DPN apropiata de a mea (20 aprilie)l-ati simtzit pe bb? Ca eu pandesc nerabdatoare (azi am intrat in sapt.18) si nu se mai intampla...? Mi s-a parut odata, la inceputul sapt.17...si de atunci nimic. Oare bb o fi bine, de ce nu da nici un semn...??!!!
denisa
malina_mircu spune:
eu l-am simtit aseara pt bb. mi s-a parut ca s-a intors. a fost ca o sensatie de balonare, dar puternica. doar ca langa buric a aparut o chestie mai tare, care dupa s-a facut moale la loc. astept sa vad ce mai face de acum in colo.
asa ca asteapta ca da el semne.
eu mi-am luat un paltonas pana al genunchi care pleaca largut de sus. e dragut ca pot sa-l port si cu si fara burtica. si sigur ma incape si la 9 luni. si o pereche de pantaloni mai grosuti elastici(normali). i-am luat si mai mari si se mai si intind.
diana76 spune:
Buna dimineata, mamici!! Bine ai venit Veve!!Iti urez si eu multa sanatate si sarcina fara probleme....Trebuie sa fii o femeie foarte fericita, atat de tanara si deja al doilea copil!! Felicitari!
Draga Denisuca, la mine DPN e 19 aprilie dupa spusele doctorului. Dar la fel ca si tine nu simt nici o miscare a bb-ului meu. Eu intru miercuri in saptamana 19. Cu siguranta cred ca bb e bine pentru ca burtica mea a inceput sa creasca,mai exact e vizibila cresterea pe zi ce trece. S-ar putea sa fie mai lenesi putzin ai nostri (desi sincer nu stiu cu cine sa semene al meu asa, pentru ca si sotzul si eu suntem doi zbanghii)
Si eu, ca si tine astept cu nerabdare sa intru in randul celorlaltor mamici de aici de la noi, din casutza mamicilor de martie-aprilie, care si-au simtit deja minunea.
Legat de hainute, dupa cum v-am spus, mi-a facut soacra mea dintr-un material mai grosut gen catifea-reiat, niste pantaloni care au iesit f. bine. Ma fac ei putin mai mare din cauza ca sunt mai grosuti si nu vin ficsi pe mine. Dar oricum, i-am lasat mai larguti jos ca sa incapa cizmele pe sub ei, partea din fata in dreptul burticii e un pic mai inalta ca sa imi acopere burtica pe masura ce creste, la spate au o bentita pusa pe trei elastice ca sa fie mai lata si sa se ajusteze cand ma asez, si in parti au cate trei nasturi (cu posibilitatea de-ai muta pe masura ce cresc). In rest, mai am doua fuste lungi care ma cuprind fara probleme, salopeta din blugi si o pereche de pantaloni cumparati de mine cu 3 numere mai mari si ajustati in parti tot de soacra-mea, pentru ca erau prea largi la solduri si la pulpitze. Aceasta este garderoba mea si consider ca am suficiente lucrusoare pentru perioada aceasta.
pupici