Ce deodorant purtati ?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Chiar daca este barbatesc folosesc numai Gillette (sper ca am scris bine). Cel putin ptr mine este cel mai eficient,a fost deajuns sa il incerc odata pe cel al sotului meu si de atunci nu mai renunt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viermisor spune:

Ma alatur si eu Cristinei, pate facem fun club SECRET :). Eu folosesc Secret Platinium cream si credeti-ma ca am schimbat "n+1" deodorante solide, cu bila sau spray-uri dar nici unul nu m-a "satisfacut" ca acesta, mai ales pe timp de vara. Eu chiar vi-l recomand.

viermisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furni spune:

Singurul cu care nu am avut surprinze neplacute de-a lungul unei zile este Lady Speed Stick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Si eu folosesc Nivea cu bila momentan .

Eryka & sufletzelul din burtica---> (13 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

quote:
Originally posted by viermisor

Ma alatur si eu Cristinei, pate facem fun club SECRET :). Eu folosesc Secret Platinium cream si credeti-ma ca am schimbat "n+1" deodorante solide, cu bila sau spray-uri dar nici unul nu m-a "satisfacut" ca acesta, mai ales pe timp de vara. Eu chiar vi-l recomand.

viermisor

idem

Ven si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Am folosit mult timp produse Avon dar si Orifleme (inclusiv parfumuri)acum ph-ul meu vrea numai Dove stik..iar ca parfumuri ...primesc destul de multe si nu pot sa merg doar pe o marca( ar fi pacat)acum detin un Antonio Banderas...bunicel
gaby
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=739&cid=488
"Un singur lucru face visele imposibile:frica de esec."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Lady Speed Stick dar numai gel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Calvin Klein One stick. Este fooooarte bun. Costa in jur de 500,000 lei dar un tub dureaza circa 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Sanex, dar si Nivea cu roll-on sensitive, fara parfum ca folosesc parfum si ar iesi o tzacaneala de mirosuri!

incepatoarea Lena si Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Deodorantul cu bila de la Amway - Body series miroase foarte placut, tine mult(utilizat zi de zi) si este foarte, foarte eficient chiar si pentru cazuri nasoale de transpiratie. Este cam scump, parca 250 000 am dat ultima data dar .........face ....

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput