Ce deodorant purtati ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Midsummer de la Oriflame, Rexona, Chnson d`eau, Nivea.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Eu am folosit Rexone stick cu aloe vera dar vad ca din pacate pt mine la-u scos de pe piata. Acum am trecut pe Lady Speed Stck tot cu aloe vera dar nu mi se pare la fel de eficient. CHiar oare de ce nu mai fac Stick Rexona cu aloe vera? E numai spray car nu mi se pare bun...
pupici si vreau si eu burtica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Rexona si Niveea.Lady Speed Stick mie nu-mi place.Mi-a patat hainele inchise la culoare,iar cel transparent nu este eficient.
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Rexona Ultra / Cotton Dry ptr. ca nu miroase tare, dar e destul de eficien (hainele le murdareste, cu toate ca reclama promite altceva) ... trebuie sa nu miroasa ptr. ca-mi place sa port parfum si ar fi o "ameteala" de mirosuri si sigur ar pierde una din ele.

Irinusha - cu minunea de 14 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

SANEX, o gama de produse de igiena care din pacate nu se prea gaseste in Romania. mai precis, anul trecut am vazut intr-un supermarket gel de dus, dar nu si antiperspirantul care e bestial. nu are miros (unul foarte delicat) si e foarte foarte rezistent. orice altceva am incercat am facut alergie.

"Cultivānd o fapta buna, cultivi un obicei; cultivānd un obicei, cultivi un comportament; cultivānd un comportament, schimbi un destin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crism spune:

Eu folosesc SECRET. Am folosit Lady Speed Stick in Romania, dar acuma im place Secret.

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

quote:
Originally posted by country girl

SANEX, o gama de produse de igiena care din pacate nu se prea gaseste in Romania. mai precis, anul trecut am vazut intr-un supermarket gel de dus, dar nu si antiperspirantul care e bestial. nu are miros (unul foarte delicat) si e foarte foarte rezistent. orice altceva am incercat am facut alergie.

"Cultivānd o fapta buna, cultivi un obicei; cultivānd un obicei, cultivi un comportament; cultivānd un comportament, schimbi un destin "

parerea mea:cel mai eficient!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Eu acum folosesc Nivea crema.Mi se pare f eficient si nu pateaza hainele .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Nivea. Sunt multumita de el ca de toate produsele Nivea. N-am testat Dove, dar cred ca si acela este bun.

Amelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Eu am folosit Nivea mult timp si mi-a placut. Cand m-am plictisit am incercat On Duty de la Avon (bunut si ala) iar acum folosec Dove. Alea crema mi-au patat hainele, de n-au iesit petele nici cu mama Ariel-ului. Cand ma voi plictisi si de Dove, cine stie poate aflu ceva de la voi!

Mergi la inceput