Mamici de mai-iunie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cindy, de abia acum te-am "citit".
In luna a 3 a intri din saptamana a 13 a ... deci mai ai putin de asteptat! Asteptare fara greturi si dureri de cap iti doresc. Exact asa am fost si eu prin saptamana 8 ... contra durerilor de cap incearca cu mentol pe tample ... iar contra greturilor incearca sa papi ceva, la mine asa au trecut. Bafta!!!
Pupici!

Irinusha - cu minunea de 14 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

cuuum? pai in sapt 13 nu intrii in luna a 4a? multumesc pentru sfaturi!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Buna fetelor si bun venit Theutza! Sarcina usoara!

Multumesc pentru informatii Madutza si Oanna. Ma va programa mama daca reusesc sa ajung in Cluj de Sarbatori.

Multumesc Irinusha pentru urari si iti doresc la fel si tie si celorlalte fete.

Eu nu m-am ingrasat deloc, ba chiar am cu citeva grame mai putin si asta poate din cauza greturilor care ma fac sa nu prea am pofta de mincare. Totusi cind am ceva mincare in fata, o maninc. Chiar le-am intrebat pe fetele de la Mamici de martie-aprilie cam pe cind le-au trecut greturile si am primit un raspuns de la o mamica in 20 saptamini care inca mai vomeaza chiar si de 2-3 ori pe zi.

Partea mai proasta este ca parca am dezvoltat un fel de fobii. Daca mi-a fost rau din cauza unui miros, apoi si daca imi blochez nasul dar trec pe linga locul cu mirosul, mi-e rau. Oare o iau razna? Se mai intimpla cuiva asa ceva? Aveti vreo sugestie?

Altfel, burtica mi-a crescut, ceea ce inseamna ca am scazut prin alte parti.

Va doresc o zi buna si fara greturi.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Cindy, si eu am inteles de la Mamicile din martie-aprilie ca intre saptamina 13 si 14 intri in luna a 4-a deci la 14 saptamini ai 3 luni si citeva zile implinite.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

ahaaa... deci intre sapt 9-10 incepe luna a 3a nu?
eu sunt abia la inceputul celei de a 8a... si aia de la UM. multumesc liliana!
cindy (DPN 15 iunie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna frumoase !
Mai ce ati mai scris..fete vrednice..Eu de abia mai reusesc sa intru, macar sa citesc , ca am asa mult de munca la servici...iar acasa nu am net...Azi am mai avut si control de la G.F si deja ma simt epuizata la ora aceasta...Obositoare si stresanta zi am mai avut...nu visez decat patul...
In rest, ce sa va spun...ma simt bine, burtica creste si sunt disperata ca aici, in Targoviste, nu sunt magazine special pt. gravidutze..nu gasesc si eu ceva sa mi se potriveasca sau sa-mi placa...Si nu ma mai incape nici un pantalon...De ingrasat nu prea..am luat 1.5 Kg din august si pana acum, chiar daca nu am avut greturi sau stari de voma. Eu, din fericire, nu am trecut prin asa ceva..Totul a fost si este absolut normal. Sper sa fie asa pana la capat.
Am numai dureri de mijloc, si alea daca ma apuc sa fac curat in casa sau stau mai mult in picioare..Dar cand ma apuca sunt groaznice !
Voi patiti asa ceva?

va pup dulce pe toate si va doresc sa aveti sarcini cat mai usoare !

Cris & de 16 saptamani.

Mergi la inceput

Nu, Cindy, ne-am inteles gresit. Uite asa scrie in jurnalul meu:
sapt. 1-8 = 1. luna
sapt. 9-12 = 2. luna
sapt. 13-16 = 3. luna
sapt. 17- 20 = 4. luna
sapt. 21-24 = 5. luna
sapt. 25-28 = 6. luna
sapt. 29-32 = 7. luna
sapt. 33-36 = 8. luna (de la sapt. 36 poti sa nasti fara risc)
sapt. 37-40 = 9. luna

Multe persoane mi-au spus ca femeile cu greturi mari fac fetite, iar cele fara sau cu putine fac baietei. Nu pun mana in foc, va dau doar mai departe ce spun unii. Eu nu prea m-am chinuit cu greturi ... dar vreau fetita. Ajutor!!! sper sa se insele ... dar oricum, important e sa fie sanatos/a. :)
Pupici la mamici si burtici!

Mergi la inceput

Mai fetelor, ma bagati iar in panica ... si tocmai eram vesela si fericita. Eu sunt in sapt. a-14-a si nu se vede nimic ... sau barem ma incap toti pantalonii vechi. E adevarat ca am fugit si mi-am luat unii de gravide, dar cei vechi sunt toti buni. Oi fi eu dolofana - sa nu spun grasa - dar chiar asa sa nu creasca burta ... Ma si speriati ca poate nu se dezvolta bine - la alte de'alea nici nu vreau sa ma gandesc.
Mai e pe aici o gravidutza fara burta ... valeu, sariti oameni buni cu vorbe aici ca intru in panica!
Pupici de la o gravidutza tristuta ... doar cu sunculite si fara burta de bb ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tantica spune:

draga irinusha

eu am ~13 sapt.si la fel ma incap hainele
vechi.sunt mai slaba am 50kg de la 49 si
nu pot sa spun ca se vede mare lucru,in zona
uterului este o f. mica umflatura.eu zic ca
nu ai de ce sa-ti faci griji,la unele le creste
f.repede si apoi stagneaza iar la altele le creste
mai tarziu.

tantica 13 sapt dpn 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Irinusha la mine in carte arata altfel din sapt 11 UM si 9 de la fecundare intrii deja in 3 luni si sa stii ca mie una parca mi se pare mult mai logic asa.Pai cum sa fii timp de 8 saptamani tot in prima luna??

Iar in a 4 a sapt intrii la 16 sapt de la UM si a 14-a de la fecundare.Iar daca te vei uita si pe internet tot asa vei gasi.Pai dupa cum ai scris tu acolo incepan cu 3 luni la tine sunt doar cate 3 saptamani pe luna ceea ce mi se pare prea putzin .Nu stiu mi se pare ceva ciudat ,nu vreau sa zic ca gresesti tu dar poate cartea.
Vai fetelor cand vad cte kg va-tzi ingrasat ....mai ales teo care a pus deja 7 kg,iar eu ce fac??Dau inapoi??Oare sunt din cauza gretzurilor mele??Insa totusi am inceput sa mananc mai orice.

Eryka & sufletzelul din burtica---> (11 saptamani)

Mergi la inceput