Mamici de iulie-august 2004

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Sint insarcinata, sint !!!!!!!!!!
Si simt o bucurie enorma, nici nu am cuvinte sa va spun cat de bucuroasa sint, tocmai mi-am facut testul pentru ca nu mai aveam rabdare, si a doua liniuta a iesit, nu e prea clara, dar este !!!!
Tocmai l-am sunat pe viitorul tata la serviciu si am inceput sa plangeam amandoi la telefon
Stiti ca e prima incercare ....sintem tare norocosi, sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine in continuare, si doresc asta la toate familiile din lume.
Va pup si asta va fi locul nostru de intilnire in urmatoarele noua luni, sa ne ajute Dumnezeu !
Va pupicesc!

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melanie spune:

Bine v-am gasit!

Felicitari Nicole!!! cred ca esti super fericita!!! si eu mi-am facut testul ieri si tot asa mi-au iesit 2 liniute, cea importanta mai vaga, dar clar vizibila...

abia astept sa impartasim impresii!!

seara buna ca trebuie sa fug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Bravo, Rain, ma bucur pt tine, imi dau seama ce simti ca si la mine e inca proaspat momentul in care am aflat, asa ca iti urez sa fie totul bine si sa ai un bb sanatos !

Piatra lunii 13 sapt.

Mergi la inceput

Multumesc melanie si piatra lunii pentru felicitari !
Si va doresc si voua sarcina usoara si bebei sanatosi, va dati seama ca sint coplesita de emotii.
Aproape ca nu mai conteaza ca a doua liniuta a iesit vaga, sint sigura ca e un samburel de bebe in burtica pentru ca mi-am mai facut teste si au fost foarte negative, adica nici urma de a doua liniuta.

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Felicitari melanie si rain! Si tuturor de fapt...:)...Sa avem o sarcina usoara si bebici sanatosi si voiosi...(pot sa-mi urez si mie, ca e voie...:)))
Tumpi, imi pare rau si iti doresc sa ti se implineasca visul cat mai repede...
O seara placuta!

Mergi la inceput

Multumesc Cristalina!
normal ca ai voie sa-ti urezi si tie ...
si mie imi pare Tumpi, dar mai e timp, sigur apare si la tine un bebe

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetelor va felicit din suflet si va doresc o sarcina usoara.

Marcela, din cate stiu de la prima sarcina, valoarea HCG-ului in prima zi de intarziere a ciclului trebuie sa fie 50 si apoi se dubleaza la fiecare trei zile.

Dar doctora mi-a spus ca sunt sarcini la care in primele sapt. CG-ul creste mai greu dupa care revine la normal.

Sa aveti mare grija de voi si de bebei.
Imi pare rau ca nu pot fi alaturi de voi la acest subiect dar sunt atat de hotarata incat luna viitoare am sa cer sa ii inchida cineva pe rushi intr-o inchisoare din care sa nu mai iasa vreo noua luni cel putin...:)

Flory

Mergi la inceput

Te asteptam cu vesti Flory, imi pare rau ca luna asta au venit rusii ...luna viitoare sa-i pedepsesti, ca nu mai vina la tine.
Multumesc pentru urari!

nicole

Mergi la inceput

Nu mai vine nimeni pe aici ....?
Va astept cu drag, sa stam la taclale !

nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!
Am o foame!!!... existentiala as putea sa-i spun....:)))
Eu as sta la taclale dar merge calculatorul tare prost....
Cand va duceti la doctor, cele care nu ati fost?!...La mine saptamana viitoare sunt 6 saptamani, ma gandesc ca totusi nu e chiar tarziu...:)
Nu as putea spune ca imi place doctorul asta foarte tare, in special pentru ca e adeptul cezarianei, dar ma duc la el de la inceputul anului si nu imi vine sa-l schimb...

Mergi la inceput