Mamici de ian-feb 2004 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Ioana sa stii ca nu excludem o vizita in grup la tine la spital. Cum te cheama tot numele si unde esti internata (etaj, camera) ? Oricum, te anuntam cand venim ca sa fi "pregatita" !!!

Noi nu suntem prea vorbareti ptr ca este treaba multa la birou si deh... trebuie sa fac fata chiar daca ma misc mai greu. Ma bucur ca saptamana aceasta MIERCURI este ziua mareata cand stau acasa - ca joi ma duc la doctor.

Sanatate maxima si numai bine la toate burticutzele,

Andra cu burtica de 27 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna,
va scriu si eu in graba de la birou. observ ca toata lumea este cam molesita sau ocupata.eu una sunt cam obosita, dorm f. prost. desi a fost weekend nu m-am odihnit, sunt intr-o agitatie continua. nu pot sta nici in pat, nici in picioare...
aseara am vazut o prostioara de film la PC ("kate & Leopol cu Meg Ryan) si nu mai puteam sta pe canapea, ma durea mijlocul ingrozitor.
in alta ordine de idei ma bucur ca v-au placut pozele, suntem niste burticoase f.frumoase.
vb mai tirziu
Layla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Layla,sa stii ca nici eu n-am stat aseara prea bine pe canapea, la un moment dat incepuse sa ma doara o coasta (sau doua,... ca nu stiu exact!!!) si nu ma lasa decat daca ridicam mainile in sus (si normal ca nu puteam sta prea mult asa. In final, am scapat de durere prin...adormire, cocotata pe vreo trei perne!!!!
Da, mai fetelor, azi cred ca toata lumea are mult de lucru.

Pupici,

Andra-in sapt 28 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Apropos de dureri - pe mine ieri cand m-am trezit si m-am dat jos din pat ma durea tare rau in partea dreapta - ovarul ? - iar seara ma durea in partea stanga. Si eu am rezolvat tot prin adormire....

Eu noaptea -cel putin pana adorm - nu imi gasesc locul deloc. Este tare rau

Ioana, nu ne uita cu raspunsul, da ?

Va pupam ca trebuie sa facem un contract !!!!!

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Dragelor, am mai tras si eu un ochi pe aici...
Eu imi simt cateodata si ficatul, si splina, simt ca niste sageti bruste si dureroase...BB-ul am senzatia ca sta orizontal (?)...simt simultan miscari si intr-o parte, si in cealalta...
Cu dormitul inca nu am probleme majore (pana cand, oare???), inca nu am recurs la perne sau altele...Singura problema este la dormitul pe spate, ma trezesc "tzeapana" si cu burta taricica, alungita...Si atunci incerc pozitia pe lateral...Numa' ca atarna burta si nu e tare bine...cred ca ajung si eu la perne, cum zicea Lia!

...si acum mi s-au cam umflat picioarele, mi-au ramas mici pantofii!!! Maine tb. sa vin cu trompotzeii mei cei comozi!

Pupicei!!!

Mergi la inceput

Ven, multe explicatii nu mi-a dat, in principiu cred ca presupunerile tale sunt corecte, si eu la fel am gandit. Banuiesc ca asha cum functioneaza cel de 600 mii lei, asha functioneaza si unul normal!!! Doar sa fie pt. microunde!

Ma mai interesez!!!

Pupici si nastere ushoara, ca esti spre final!!!
Si ai grija cu edemele si constipatia! Am vazut ca nu e tocmai roz, si noi tot spre asta ne indreptam...
Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna.

Am citit intr-o carte pt viitoare mamici si va redau:

"Cuptorul cu microunde nu se recomanda pt sterilizarea (prin fierbere) biberoanelor. Se pot forma "pete reci" care lasa portiuni nesterilizate.
... Sterilizatorul cu aburi este unica modalitate in care pot fi sterilizate biberoanele in cuptorul cu microunde"

Vasul acela care se gaseste pt sterilizarea accesoriilor pt bb la microunde, are ca principiu Sterilizarea cu ABUR nu fierberea. Probabil ati vazut ca in interior el este etajat sa spun asa. Apa pe care o pui in el NU ajunge la accesorii.

Varianta propusa de voi, cu un vas simplu pt microunde are ca principiu FIERBEREA accesoriilor.

Ioana si "Arturicii - sapt 28"

Mergi la inceput

Eu abia astept sa plec acasa - am picioarele butucei scumpi !!!! Astazi am venit si eu mai eleganta la birou - cu sarafan si pantofi (nr 38) insa ghinion - nu ma mai pot misca. NOROC ca Daniel trebuie sa vina sa ne transporte acasa si de acasa vom pleca intr-o vizita imi face placere nu zic ca nu, insa odihna mea cea de toate serile s-a dus pe apa sambetei (sau lunei...)

Maine revenim la echipamentul de soc -blugi si camasi - Doamne ce comode sunt !!!!

Va pupacim ca trebuie sa mergem la pipi si ne miscam tare greu ---

Album Andrei:

Mergi la inceput

Ioana, multumim de informatii, mai studiem problema. E interesant ce ne-ai scris tu, sunt convinsa ca vanzatoarele nu au cum sa stie totul...Si nici noi!
Ma mai apuca si pe mine din cand in cand "cugetatul" si stau si ma intreb: oare mamele noastre cum ne-au crescut, si SANATOSI, fara sterilizator electric si fara sterilizator cu abur pt. microunde???
Oala cu apa sa traiasca, eventual sa nu se faca ciorbe si compoturi in ea!!! Am glumit...
Ideea e ca daca dupa toate cheltuielile cu nasterea si cele absolut esentiale pt. bb-i mai exista fonduri si pt. diverse sofisticarii care sa-ti simplifice viata, e OK! Asta e parerea mea...Din pacate toate maruntzisurile astea, care la prima vedere nu costa mult, adunate, ne lasa cu buzunarele pline de vant!!!

Daca mai gasesti si o alta alternativa pentru sterilizare, pleaaase, spune-ne-o si noua!!! Poate pe unele intereseaza!!! Eu inca nu am definitivat lista cu cumparaturi pt. BB, insa cu siguranta sterilizatorul nu e printre primele produse de cumparat!!!
Din pacate eu tb. sa-mi cumpar de toate, nu am de unde sa primesc nimic, nici nu-mi vine sa trag linia de total!!!

Oare cum o fi pt. tine care vei avea nu unul, ci doi!!! Esti o mamica curajoasa!!! Si sper ca si cu punga groasa!

Pupici si multumici again,
si ai grija de tine si de "Arturici"
Ramona (sapt. 29)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

buna fetelor!
eu am descoperit de curand acest site si am citit cu pasiune mesajele voastre. sper sa ma primiti in randul vostru. sunt o burtica de 31 de saptamani si ma confrunt cu probleme ca si alte burtici, mai ales ca sunt la primul bb.
Poate ma ajutati cu raspunsuri din experienta voastra. Vi s-a intamplat sa nu prea miste bb-ul, sau miscarile sa fie mai slabe timp de 2-3 zile? Sunt foarte stresata, am ajuns sa stau cu mana pe burta toata ziua, asteptand sa miste. (chiar si cand sunt la servici)
Astept sa-mi impertasiti din experienta voastra!

Va sarut, Otilica!

Mergi la inceput