Mamici de ian-feb 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 15
Andruska spune:
In sfarsit putem sta si noi putin si scrie cate ceva :-)
Lia - tare bine mi-a parut cand am vazut mesajele de la tine si cel mai mult ma bucur ca esti bine si tu bb. Doamne ajuta !!!
Ramona stai linistita si nu te obosi cu serviciul. Iti spun eu NIMENI, absolut NIMENI nu iti va ridica statuie. Acum bb-ul din burtica si cu tine sunteti cei mai importanti. Fi optimista si fa ce trebuie !!!!
Anabordea - sa fi sanatoasa si fericita, nastere usoara cu un bb super sanatos !!!!
Voi fetelor, stiti ca astazi este Sf MATEI ? Daca intr-adevar bb de la mine din burtica va fi un Baietel, la anul pe vremea asta iti voi spune La Multi Ani !!!
Ieri mi-am luat rezultatele la Listera NEGATIV si la Toxoplasmoza, IGG - valoare de 0.526 fata de 0.956 data trecuta, DECI toate bune si frumoase. Multumesc Tie Doamne !!!
Noi ne-am masurat in talie ieri seara si avem 103 cm insa asta este, ne revenim noi dupa !!!!
Ne-am apuca sa citim "Cel mai simpatic ghid de sarcina" - de Vicki IOVINE - si ma amuza teribil. Gasesc o gramada de lucruri care mi s-au intamplat sau mi se intampla si imi dau seama ca au trecut f multe femei prin aceasta experienta si parca totul este mult mai usor.
Un alt subiect - noi sambata vom fi iarasi nasi de data asta de LOGODNA O sa fie tare fain, mai ales ca nu am cu ce sa ma imbrac, dar gasim noi.
Va pupam ca trebuie sa fac un raport super repede si mai intram dupa aceea pe forum ,
Andra cu burtica de 27 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
georgy spune:
Buna seara fetelor,
Noi am fost la dr. astazi si am primit o veste, cum ca marea intalnire va avea loc undeva intre Craciun si Anul Nou! Sa dea Dumnezeu sa fie bine!!!
Voi ce stiti, de termen? 40 saptamani inseamana la termen? Dr. mea a spus ca 37 saptamani inseamna "la termen"...Nu stiu ce sa cred...
Pupici,
Georgy