Mamici de ian-feb 2004 (15)
Raspunsuri - Pagina 14
Misa spune:
Dragi mamici cu burtici, buna dimineata!
Nici eu n-am vesti minunate, am fost ieri la control, dar eram destul de deprimata, cind m-am intors, ca n-am vrut sa va stric buna dispozitie...dar am un sot minunat care m-a pus pe linia de plutire. Concluziile d-rului meu: copilul n-are loc sa se se dezvolte in uterul meu...Degeaba am fost mindra de cei 90-60-90 ( fosta-i lele cit ai fost), n-am conformatia specifica de mama, de aceea nici Stef n-a avut loc sa creasca f. mare.De aceea iar gravibinon, nu 3 ci 5 fiole, iar no-spa, iar diazepam, si mult repaus. Data de 14.11, a devenit ultima zi de servici, urmeaza o perioada lunga de odihna, in care ma voi plictisi ingrozitor...Dar curaj. Noi suntem niste luptatoare, nu?
Ana, sa fii sanatoasa si tu si BB scump, fericita iar dorintele tale sa devina realitate.La multi ani cu bucurie!!!
Ra curaj, totul va fi bine, ai sa vezi!!!Iti spune ea, si trebuie s-o crezi!
Lia tu esti exemplul nostru: ca odiina va rezolva si tratamentul adecvat ne va rezolva aceste minore probleme, caci sunt minore, atita timp cit BB e sanatos!!
In nord e o zi mohorita, dar noi trebuie sa fim vesele si bine-dispuse, caci BB-i nostri ne simt, si va spun ca Stef la 4,9 ani ma simte si acum!
Misuca(28)& Stef(4,9ani)
Ps. Cine a spus ca prenatalul se ia la 33 de sapt? Fals. Prenatalul se ia cu 63 de zile inainte de DPN.
alexi__a spune:
Draga Cris,
spune-i prietenei tale sa stea linistita. Si eu am fost la solar inainte de a sti ca sunt insarcinata iar dna doctor mi-a spus ca nu are efecte asupra dezvoltarii fatului, iar la acea varsta mica orice actiune exterioara care dauneaza produsului conceptiei poate provoca in cel mai rau caz avort spontan.
Alexandra si bebe de 27 saptamani
Coryydo spune:
Buna dragi burticoase!
Ce mai faceti azi?
Misa, stai cumintica si asculta sfatul medicului, nu te panica ca totul va fi bine, o sa vezi!
Ana, , un bb sanatos si implinirea tuturor dorintelor! Sa fii fericita!
Cris, da, i-a placut sotului meu la curs si a zis ca de-abia asteapta sa ne vedem si noi odorul!!!!
Voi cat aveti diametrul burticii? Eu m-am masurat ieri si am 105 cm!!! Oare e mult?
Va doresc o zi SUPER! De maine incepe week-end-ul!!!
-ici pe burtici!
Corina si bb Bogdan (28 sapt)
Andra28 spune:
Adrianaaaaaa, Andruskaaaaaaaaa..... pe unde sunteti?!
Vrem vesti de la voi!!!!
Andra- in sapt 29 & bebe burticos Tudor
Andra28 spune:
Adica..... bebe burticos Alexandru! Vorbeam cu o coleguta care are un bebe mic pe nume Tudor si am scris prostii!!! Deh, ggravidosenia este de vina!!!!
Andra- in sapt 29 & bebe burticos Alexandru
anabordea spune:
Va multumesc mult pentru urari tuturor. Sa dea Dumnezeu sa fim cu toate sanatoase si sa avem niste bebei sanatosi , voinici si destepti.
Va pup
Ana
Ioana77 spune:
Ana LA MULTI ANI !!!!!!!!!!
LiaMa bucur ca esti bine! Stai cumintica de acum inainte!
Nu face nici un efort iar la primil semn care te nelinisteste fuga la dr.
Layla In aceeasi situatie sunt si eu. Este f posibil sa nasc prematur si se va intampla probabil in jurul sarbatorilor. L-am intrebat pe Prof Ancar si mi-a zis ca din 20 pana-n 7 ian nu e. Eu voi naste prin cezariana. M-am bosumflat eu un pic dar am realizat ca partea cea mai dificila, si anume aceea de a duce sarcina cat mai spre termen, nu as fi trecut-o fara el. Iar daca nu va fi sa ma opereze, am incredere ca imi va recomanda un medic bun.
Misa Ai mare grija de tine!
Alexi a In spital fiind si avand dureri de spate, dr de garda mi-a spus de fastum gel. L-am luat insa cand am d=citit prospectul am decis sa rabd durerile de spate. Nu e vorba ca ajunge in sange ci ca poate trece prin tesuturi la bb.
Cum stati cu pofta de mancare? Eu nu prea o mai am. Si in plus ma satur imediat cum iau cateva inghitituri. Ma impac bine cu fructele dar tot in cantitati mici.
Noi suntem in continuare (uf s-a facut o luna!) in spital. Aseara aveam chef sa alerg, sa fac miscare dar mi-am infranat dorinta inlocuind-o cu ... un film la tv....
Ioana si "Arturicii - sapt 28"
ad_risnov spune:
Dragelor,
Am disparut de vreo doua zile pt. ca am fost tare ocupata si la servici si acasa. De ieri au venit in vizita pe la noi mama, bunica mea si sora mamei. Azi stau acasa pt. ele si reusesc sa va scriu cateva randuri.
Lia, bine ai revenit de la spital. Ma bucur mult de tot ca esti multumita de dr. Cristian. Ai grija de tine si de bb in continuare!
Ramona, nu mai fa pe viteaza!!! Stai linistita acasa si incearca sa nu te mai duci la servici, oricate chestii mai ai de facut. Nimic nu poate fi mai important acum decat bebita. Ai mare grija!
Layla, nu am primit mesajul de la tine aseara. Poate imi scrii din nou. Ce ai hotarat cu dr.? Schimba repede medicul ca sa nu ai probleme ca nu vrea sa te mai primeasca cel pe care il vei alege.
Misa, ai grija si tu! Imi pare tare rau ca ai probleme, dar fii optimista. Totul va fi bine, ca si la primul tau copilas.
Despre noi sa va spun ca suntem bine, amandoi. Peste o saptamana o sa ma duc si eu la control. Abia astept sa vad ce-mi mai zice dr. Nu am apucat sa intreb despre vaccinul antitenanos, dar cum aflu ceva o sa va dau de veste. Si eu am impresia ca burtica mea creste vazand cu ochii. Deja am ajuns la 9 Kg. Incepe sa-mi fie si mie f. cald, parca as putea sta si in tricou, la servici. Mama chiar m-a certat ieri ca "umblu cu burta goala". Dar eu simt ca mor de cald.
In rest toate bune. Sper ca si voi o sa veniti cu vesti cat mai bune.
Va doresc la toate multa sanatate si sa aveti grija de voi si de bebici!!!
Adriana in 27 de saptamani
ad_risnov spune:
Ana, la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita, sa ai parte de o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios!!!
Adriana in 27 de saptamani
dienuca spune:
Buna fetelor
Nu am mai scris de faorte mult timp. Rusine mie.
Acum am motiv sa va scriu. MA fost aseara la doctor si ne-am vazuit cu bebe. la ultima echo se parea ca este fetita, acum se pare ca este baiatel. Deci, suntem si mai in ceata decat la inceput. Am masurat capsorul si ne-a dat un termen de 9 ianuarie; am masurat femurul si ne-a dat un termen de 18 decembrie. Asa ca in toiul sarbatorilor il asteptam pe Junior(oara). Prezentatia este craniana, placenta a migrat spre fundul uterului, deci va fi o nastere normala. Juni deja cantereste 2.600 kg. Este cam inghesuit, ma tot impinge, mai ales daca vreau sa dorm pe o arte sau alta. Nu stiu cum stati voi cu durerile de spate, dar pe mine ma omoara. Ma doare bazinul si spatele in zona trapezului, mai ales seara, de raman cateodata intepenita. Tensiunea mea este 11 cu 76, indiferent de ora din zi sau cantitatea de ciocolata sau cacao mancata. Mi-am schimnbat pozitia de scris ca nu mammai lasa sa stau la birou. Noi suntem inca la serviciu si sper sa mai vin pana aproape de termen. Mancam bine, mai putin ca inainte, dar des. Dormim bine, dar paan adormim .... mama, mama. Eu ma bag in pat, Juni incepe activitatea. Dorm deja pe 2 perne mari, si una sub picioare. S-au votat si numele: Rares daca este baietel si Anastasia daca este fetita. Mai trebuie sa negociem numele de sfinti. Tati vrea sa stea cu noi la nastere, dar nu va fi posibil, doar pe perioada travaliului.
Gata fetelor, am intrat pe linie dreapta. Mai am 8 saptamani. Nici nu stiu daca am emotii. Nici nu stiu cum o reactionez cand o sa ma vad cu Juni. O sa vad.
Cum mai aflu ceva, va tin la curent.
Pana atunci, sarcina usoara, cat mai putine dureri de spate, nopti cu somn si pupicei multi si dulci de la mine si Juni.
Diana si Juni la 32 saptamani.