ce fructe preferati?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Buna tuturor, am vazut ca lumea e curioasa de pomelo. In Thailanda am descoperit si eu acest fruct, ceva asemanator cu un grape-fruit, as spune eu. Draga EDDY poti sa il incerci cu incredere, este bunut.

Am mancat si fruct de cactus, aici se gaseste cu numele de fructul dragonului(este alb si rosu).

Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

EDDY !!!!!!!
venim noi si papam toate
capsunelele di pe toata suprafatza.
Mercik de invitatie.Lui Kenutz ii plak mult
si lu tatiku japonezu si mie.
Cine stie poate kiar aranjam o vizita.

Pupicei

Samurai-lady si bb Ken

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OtiliaLia spune:

quote:
Originally posted by EDDY
Khristin,io de cind sint aici,n-am minca nici un fel de curmale caci nu am vazut in nici un market,nici japoneze dar nici nejaponeze.

Eddy & Antonia Naomi

In zona unde locuiesc e plin de astfel de copacei, cresc crengile de la nivelul pamantului. Daca nu ii cheama curmali nu stiu ce-s da fructul e la fel si gustul acelasi cu curmalii pe care i-am vazut prin zona Constanta pe vremuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Imi plac majoritatea fructelor, insa, MERELE tari si zemoase imi plac cel mai mult.

Nina & Nina-Cristina (1 an si 10 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

Ciufulici,cind am sa gasesc iar pomelo,"merg pe mina ta" shi cumpar unul sa-l gust.Daca-mi place,pap o bucata cu gindul la tine dar daca nu-mi place shi mi se strepezesc cumva dintzii ca de la grape-fruit ,il pun pe sotzu' sa ma imortalizeze shi-tzi trimit cu moaca aia,cadou de Craciun
Samy,sa shtii ca eu am vorbit serios mey!

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Piatra lunii ai dreptate si eu duc dorul fructelor din Ro, in Olanda sunt la fel, parca fara gust, strugurii albi care mie imi plac la nebunie ca si pepenele verde ii aduc din Spania, dar parca n-au parfum, tot mere verzi mananc si eu ca sunt de-aici, kiwi e mai bun desi adus din Noua Zeelanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Sa nu radeti de mine, dar de cateva saptamani m-am pus pe mancat de gutui. Ce tu marmelada, asa crude ... bune, bune ... au un miros si un gust de ... iar mi-e pofta, ma duc sa-mi mai tai o bucatica.
Altfel de toate ptr. toti ... tot ce-i de sezon. Insa fructe ca in Romania nu am mai mancat pe nicaieri ... mai ales cele culese din gradina. Mhh, un deliciu!

Irinusha - cu minunea de 15 saptamani din burtica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amorena spune:

Draga mea, AdelaP, dar tu cum ai mancat fructul de cactus? Eu, l-am taiat in doua si am mancat miezul cu lingurita.In ce priveste gustul.....e ceva....un amestec de lamaie si para. Imi place foarte mult mango.
Apropo, ati mancat careva papaya????Va place?????? Imi puteti spune ce gust are?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Hihihi, amorena sa nu crezi ca l-am mancat cu coaja aia dar la curatare tepii aceia mi s-au transferat pe maini si de acolo pe limba.....aaaaanyway...:)))))
Papaya are gust de pepene galben. E bun dar tot mai mult imi place mango. :))

Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

In urmatorul link puteti vedea cateva din fructele thailandeze:
http://www.thailanda.ro/thai/ro/fructe.php
In sfarsit mi-am facut si eu o idee, ca despre cateva din ele tot ati vorbit si nu stiam cum arata.

Mergi la inceput