Barbat frumos si cu toane? Sau urat si tandru ?
Raspunsuri - Pagina 3
maudi spune:
sa fie oricum, da' numai frumos sa fie asa mi-s io, cu boala pe frumuseti, pe aia urati mi i-am facut prieteni.
ciufulici spune:
Traiesc cu un barbat care ma iubeste, intelege si ma respecta dar si invers e la fel. Acum sa ma laud nitel, sotul meu are din toate cate putin a fost nascut si crescut in epoca multilateraldezvoltata. Dar mie imi place asa cum e si imi doresc sa nu se schimbe niciodata.
Acum stiti si voi; "si cu sunca in pod si cu... nu mai stiu ce" nu se poate.
Cu drag Ciufulici
simoneta spune:
Important intr-un cuplu este respectul reciproc.Dupa cum
se stie frumusetea e trecatoare.Daca stiti sa va faceti
zilele insorite unul celuilalt totul e ok.Fiecare e frumos in
felul lui,importanta este frumusetea interioara.
Mult succes in alegerea partenerilor!
Cu dragoste,
Simoneta
mamamariana spune:
Eu as prefera unul de mijloc... adica nici chiar fotomodel, dar nici urat de sa nu te poti uita la el, poa' sa aiba si fro doo toane, dar nu prea multe (ca altfel nu le-ar suporta pe ale mele) si sa ma iubeasca si sa fie tandru mai mult decat media. Io zic ca am dat peste unu numa' bun pentru mine. E si tandru, ma si iubeste, imi suporta toate mofturile si iesirile, e foarte respectuos si manierat (n-ar spune o prostie sa il picuri cu ceara - las' ca zic eu si pentru el ) si drept sa va spun mi-e si drag. Nu spun ca e frumos ca vreau sa fiu modesta
Numa bini,
Mamamariana
Grace spune:
Cine a aparut primul, oul sau gaina? Daca n-ar exista uritenia am stii ce e frumusetea? Si acestea sint vazute la fel de toata lumea? Ce-i urit pt. unul poate fi frumos pt. altul si invers. Toane, defecte, calitati sint insusiri umane intilnite la absolut toti oamenii caci altfel... am fi perfecti ceea ce nu exista. Is la ora de filozofie acum ca doarme copilul...
Denisa_35 spune:
Stiti voi vorba aceea : Nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie!
Asa ca nu putem categorisi barbatii dupa aceste criterii...barbatii nostri sunt asa cum sunt ei...noi ni i-am ales si inseamna ca ne-au placut!
Asa ca ...fiecare sac cu peticul lui!!
La buna reauzire!
Denisa si copilul Alecu
Laura _Oprescu spune:
nIci ca..ca, nici ca..ca...pe ala care l-as iubil-as alege oricum ar fi frumos si cu toane sau urat si tandru...ca
...si apoi de ce sa ne limitam? sa le combinam intru obtinerea idealului personal...ca gusturile nu se discuta!
Irinusha spune:
Unul asa ca al meu ... dar nu vi-l dau nici daca ma omorati
Pe bune, cred ca trebuie sa ne atraga si fizicul si sa fie si sufletul pe plac ... mh, compatibilitate maxima intre caractere adica. Cred ca-i prea tarziu si aberez prea mult.
O zi minunata si copii sanatosi! :)