al meu vine de la cristina si Melvin...:)
Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani si
Elena Maria 8 luni.
buna tuturor .desi nu am mai scris de fffff mult timp totusi am citit de cred ca o sa ajung la ochelari ...explicatia nick-ului .."R"- de la Roxana numele meu "S" de la Salem numele sotului iar "143" De la numarul literelor I LOVE YOU ...Asa mi-a spus"aratat pe degete" prima data ca ma iubeste mi-a placut si folosesc versiunea asta ori de cate ori am ocazia.
Pupici si sa auzim de bine .
simplu, asa ma alinta barbatelul cand are chef sa-i fac ceva bun sau sa-i fac masaj la capsor: mihuletu meu.
www.sara.haihui.ro
Asa ma cheama - Ymellda - este primul meu prenume. Desi toata lumea ma stie dupa cel de al doilea - Alina, mie imi place foarte mult si primul, desi daca m-ar chema cineva asa, cu greu m-as gandi la mine. Si ca sa nu uit ...
Alina si
Andra
Prietenii imi spun Nic, eu am mai pus un k si inceputul parolei ca sa nu uit ce parola folosesc
Oblio a fost personajul de desene animate care m-a impresionat cel mai mult.Cred ca orice copil ar trebui sa-l vada!
.........
Am citit cele 10 pagini cu detalii despre nickurile fiecaruia si uneori am fost surprins de detaliile pe care unii au considerat firesc sa le dea. De obicei parolele nu se spun, cu atat mai putin pe un forum la care poate avea acces oricare dintre cunostintele noastre. Poate nu astazi, nu maine, dar intr-o zi cand ne asteptam mai putin. Eu as indemna la mai multa prudenta!