De unde vine nickname-ul vostru?

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crism spune:

al meu vine de la cristina si Melvin...:)

Cristina, sotia minunatului Sean, mamica la doi pitici frumosi, Connor Ryan 3 ani siElena Maria 8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rs-143 spune:

buna tuturor .desi nu am mai scris de fffff mult timp totusi am citit de cred ca o sa ajung la ochelari ...explicatia nick-ului .."R"- de la Roxana numele meu "S" de la Salem numele sotului iar "143" De la numarul literelor I LOVE YOU ...Asa mi-a spus"aratat pe degete" prima data ca ma iubeste mi-a placut si folosesc versiunea asta ori de cate ori am ocazia.
Pupici si sa auzim de bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

simplu, asa ma alinta barbatelul cand are chef sa-i fac ceva bun sau sa-i fac masaj la capsor: mihuletu meu.

www.sara.haihui.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Asa ma cheama - Ymellda - este primul meu prenume. Desi toata lumea ma stie dupa cel de al doilea - Alina, mie imi place foarte mult si primul, desi daca m-ar chema cineva asa, cu greu m-as gandi la mine. Si ca sa nu uit ...

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

m de la , iar 34 timpul de cand sunt pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nick51 spune:

Prietenii imi spun Nic, eu am mai pus un k si inceputul parolei ca sa nu uit ce parola folosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Asa ma cheama. Si Adina Ruxandra

Adina si dragalasii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Prietenii imi spuneau Clau iar 07 e luna in care m-am nascut

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oblio spune:

Oblio a fost personajul de desene animate care m-a impresionat cel mai mult.Cred ca orice copil ar trebui sa-l vada!
.........
Am citit cele 10 pagini cu detalii despre nickurile fiecaruia si uneori am fost surprins de detaliile pe care unii au considerat firesc sa le dea. De obicei parolele nu se spun, cu atat mai putin pe un forum la care poate avea acces oricare dintre cunostintele noastre. Poate nu astazi, nu maine, dar intr-o zi cand ne asteptam mai putin. Eu as indemna la mai multa prudenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Acesta este numele meu.
Nu m-am gandit prea mult la un nickname!

gabi

Mergi la inceput