Cand eram mica toti ma strigau:July-truli,July-.uli.
July vine de la numele meu:Julide
Va pupam,July si bb.Teodora
Andreuta de la Andreea. Andreuta ma alinta mama cand eram mica. Poate ca si acum mi-as dori sa fiu alintata asa. Dar am crescut...Macar aici sa fiu Andreuta:))
Au am incercat sa imi pun un nickname cat mai apropiat de persoana reala. Simplu, prenumele si initiala numelui. Initial am incercat numai prenumele dar era deja alocat...asa ca, mai bine :)
Alina
Ve-ti rade dar nicknamul meu este defapt numele pe care l-am ales pentru un animal al sotului meu din jocul STARWARS ma gandeam la maimutica lui MICHAEL JACKSON,BOUBBLES dar a iesit BOUBBA si asa a si ramas.
Si la mine e simplu de tot: Un prenume si initiala celui de-al doilea prenume.... nick ales tot intr-o lipsa de inspiratie combinata (recunosc) cu o oarescare dorinta de spatiu privat...That's all, folks!
Dana M. si Raluca
Amelia este chiar numele meu, pentru ca imi place sa stie exact lumea cu cine discuta, sa nu mai stea sa se gandeasca "Cine e ...?". Si am avut si noroc ca m-am inscris de mult pe Forum si era Nickname-ul disponibil.
Va pup!
Amelia.
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
mie de acolo imi vine nick-name-ul ca nu-s prea inalta de felul meu si aproape toata lumea ma alinta micutza, s-atunci am zis ca asta sa-mi fie nick-ul.
lilitim = lili de la Liliana , tim sunt primele trei litere ale numelui meu.
Dacă mai sunt Liliane pe forum, în afară de Lili cum vă mai strigă prietenii ? Eu am fost și încă mai sunt alintată cu o mulțime de diminutive de la numele Liliana dintre care unele
...