Aniversarea casniciei...tristete
Raspunsuri - Pagina 3
Irinel spune:
Am uitat sa iti fac cea mai importanta urare pentru viu: un bebe mic sanatos si mancacios, care sa te tina atat de ocupata incat sa nu mai ai timp niciodata sa fii trista (stiu ca ti-l doresti foarte mult, nu te lasa, bebe vine cand te astepti cel mai putin).
Numai bine!
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 8 (DPN 9 iunie)
Aliada spune:
Asaaaa mai gonguta ca nici nu puteam sa-mi imaginez sa fie asa de pasiv la prima voastra aniversare!Nu l-as fi iertat in vecii vecilor!Sa fiti sanatosi si sa nu uitati sa va iubiti ca in prima zi!
clau07 spune:
Ce surpriza frumoasa din partea lui.
La multi ani fericiti !
Si tu sa-ti faci atatea probleme pentru nimic
Claudia
Irinusha spune:
Aaa, ce aniversare, ce surpriza ... si ce sot atent! Multi ani inainte! Sa va iubiti mult! Si ptr. si mai multa dragoste un bebe sanatos!!!
Pupici!
O zi minunata si copii sanatosi! :)
roandre spune:
Frumos finalul....ceva asemanator mi s-a intamplat si mie....ufff, ce inseamna neincrederea...
De atunci nu ma mai indoiesc de el si de faptul ca ma iubeste...
Dar sa va povestesc si eu. Acum 4 ani se implinea 1 an de cand eram impreuna. Mereu ne rasfatam cu cadouri (gaseam noi ocazii), asa ca pt acea zi ma gandisem eu la ceva ce sa-i ramana ca amintire. Asa ca i-am facut o cana cu poza mea pe ea (si pe care scrie: Soarbe-ma pana la ultima picatura) care a iesit foarte bine.
Eram multumita de cadoutul meu asa ca am asteptat cu nerabdare ziua respectiva... In ziua respectiva, prietenul meu a venit sa ma ia sa mergem in locul unde ne cunoscusem (o terasa). Eu asteptam sa vad surpriza...el nimic....eu suparata foc, dar nu ziceam nimic...
I-am dat cadoul, el tot nimic....deja era prea mult pt mine....imi luase cadou si de 1 iunie (hihihi, tot copil sunt) si pt aniversarea aceea nu-mi luase nimic...asa ca la un moment dat nu am mai rezistat si i-am cerut sa ma duca acasa (nu-i spusesem care era "baiul"). Fara sa comenteze am plecat, iar cand am ajuns in fata blocului meu a scos un buchet frumos de flori din masina si ...o cutiuta...era un ceas (stia ca asta imi doresc).
Va dati seama ca m-am simtit extrem de prost, dar la insistentele lui am acceptat cadoul si am plecat. Asta era pe la ora 21, seara.
Plina de remuscari si de dorinta de a petrecere seara aceea cu el....am luat o sticla de sampanie si la ora 22 eram postata in fata usii lui....Surpriza a fost foarte mare pt el ( a ramas fara cuvinte si aproape ca ii dadeau lacrimile). I-am zis doar ca am venit ca sa incercam cana, sa vedem daca nu cumva cana e sparta....hihihi
Totul a fost superb...si mi-a dat si un inel frumos foc.
Si uite asa o seara considerata de pomina s-a transformat intr-o seara superba.
Acum imi vine sa rad cand ma gandesc!
boubba spune:
DRAGA mea al meu sot are o problema cu cifrele cu datile etc nu-si aminteste nici data de nastere a lui maica-sa eu iau problema asta in ras.Dar faptul ca iai adus aminte si totusi a uitat asta nu mai stiu poate nu-l intereseaza incearca sa-i explici ca este important pt tine sa nu uite micile aniversari
mamica dulce spune:
gonguta acum am vazut subiectul,..la primul mesaj m.am recunoscut perfect...apoi m.am bucurat pentru tine de sfarsitul fericit..cam la fel ma simt si eu...cam ca naiba adica:(( ca nici mie nu mi.a adus flori de ziua mea si n.am facut absolut nimic special pe 7 oct de primul an al casatoriei..si imi promisese de jumate de an ca imi ia inel..apropos eu nu am nici macar verigheta ca..costa:((
atat voiam sa.ti zic ca prin ce ai trecut in ziua cu pricina..te inteleg dar ..eu am ceva mult mai minunat decat orice sot din lume,adica pe puiul meu care e lumina mea si acum ori se cam biiiip:)) relatia noastra(ceea ce am si sentimentul:((:(( dar tot ce conteaza e baiatul meu ca e frumos si sanatos si destept manca.l,ar mama
oricum e trist si doare ca naiba,mai ales ca am asteptat atat de mult sa ne casatorim si sa fim mereu impreuna..se zice ca primul an e cel mai greu,dar eu deja il simt ca pe inceputul sfarsitului....desi ..ne iubim ca nebunii..
nu stiu ce sa mai zic ..nu mi.e asa usor.
inca o data ma bucur pentru tine si ca s.a rezolvata atat de frumos,la mai mare!!
cu drag Anca si Marc