Aniversarea casniciei...tristete
Raspunsuri - Pagina 2
bebetica spune:
Acum doua duminici si noi facem 6 ani, dar nu si-a permis sa vina acasa.
Despre sfaturi :: sfaturi exista dar nu isi gasesc aplicabilitatea.
Pacat.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
ad_risnov spune:
Suuuuuupeeeeeeeeeeeer!
Gongutza, citisem mesajul tau de la inceputul subiectului si mi s-a parut atat de trist. Dar acum am ramas cu gura cascata!
Broavo si la cat mai multe aniversari din astea!
Adriana in 25 de saptamani
mitub spune:
Braaaaaaaaaaavvooooooooooooooo!!!
Sa traiti amandoi o poveste cat mai frumoasa, sa va fie mereu bine, tu sa nu te mai stresezi din nimic si sa-i acorzi mai multa incredere, iar el sa nu te mai lase sa suferi....
Pupici,
Boga
mitub spune:
Aaaaaaaaaaaa...si mai am o sugestie, de data asta legata de forum!
Ai putea schimba titlul subiectului in:
Aniversarea casatoriei....de la tristete la fericire
;-)
Inca o data numai bine,
Boga
Eryka spune:
Felicitari!!!Mabucur ca a iesit cu bine
Eryka & sufletzelul din burtica---> (10 saptamani)
Aurelia spune:
Mai fata nazbitioasa !!m-ai facut sa-mi dea lacrimile ,ba chiar am ris cu lacrimi!!!!!!!sa traiti si sa imbatriniti asa!!!
Aura&Luca,19 luni
iren spune:
Ei,vezi ca nu-i chiar asa de negru?? Felicitari pentru "inviorare" si ai grija sa nu te mai stresezi asa de repede,ca nu intotdeauna iese rau...
Iren&Bogdanelu
adda spune:
Tu te gandeai la ce era mai rau si el, micutzul, ce supriza frumoasa ti-a facut!
Dragostea e intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si...sa indure orice urmeaza.
Irinel spune:
Felicitari Gongutza!
Am patit si eu de cateva ori ceea ce ai patit tu acum si sincer sotul meu s-a cam suparat pe mine ca am avut reactii mai putin potrivite.
In timp m-am mai linistit, cred ca e o mica problema legata si de increderea noastra in noi. Acum stiu ca ma iubeste, ca relatia noastra are viitor pentru ca are un trecut destul de lung (10 ani in decembrie) si pentru ca am ajuns sa ne cunoastem mult mai bine si sa nu ne mai purtam ca niste copii care se cearta pe jucarii.
Ma cam luai cu vorba si incepui sa bat campii. Voiam doar sa spun ca uneori ca sa nu ai deziluzii e bine totusi sa stii sa ceri, iar daca o data nu primesti sa nu te superi, sa nu disperi, barbatii sunt si ei oameni si sunt mult mai uituci decat noi, mai ales cand e vorba de aniversari. Daca in toate celelalte zile te simti fericita alaturi de el, si uita de o aniversare, fa tu din aniversarea aia una memorabila. Important este ca sunteti impreuna si va iubiti.
Eu va doresc sa va iubiti si in continuare la fel de mult sau si mai mult,sa va intelegeti si sa aveti rabdare unul cu altul.
Cu drag,
Irina si bebe(ii?) din burtica
saptamana 8 (DPN 9 iunie)