Mamici de ian-feb 2004(14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Ramonaaaaaaaaa!!
Ramonaaaaaaaaaaa!!
Ramonaaaaaaaaa!

pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Prezent,
am lipsit la intalnirea de dimineata pt. ca nu mergea Internetul acasa, iar la birou nu prea pot.
ma doare gatul. ce sa iau?
la birou toata lumea este racita si imi este tare frica sa nu racesc si eu, in afara faptului ca fumeaza in nasul meu ca disperatii, nu mai pot nici respira.
pt. botez si eu ma gandeam sa facem acasa, dar mai vedem pina atunci. referitor la invitatii o sa le facem noi (mai precis sotul meu). si invitatiile de nunta tot noi le-am facut, au fost. f. frumoase si la un pret f. bun.
cam atit deocamdata, Ramona unde esti?
Layla-cu BB "Dulci" 29 saptamani

Mergi la inceput

Layla,

da-i cu ceai de lamaie si cu miere, cat de mult poti. Tai lamaia, o storci in apa si apoi pui si feliile din care ai stors si pui pe foc la fiert. Indulcesti cu miere.
SAU
Storci lamaia si amesteci zeama cu miere si o inghiti.
SAU
Tai lamaia felii si o asezi intr-un castronel si intre feliile de lamaie pui zahar. Apoi bei zeama lasata.

Insanatosire grabnica!!!!

Andra- in sapt 27 & bebe baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Adriana, imi pare rau ca nu am reusit sa-ti trimit ce m-ai rugat, desi am incercat (cred ca am facut pe undeva o greseala). Andruska, foarte bine ai facut, nu am de ce sa ma supar. Multam.
Buna, tuturor fetelor pe care nu le-am salutat pe ziua de azi!
Acum ma intorc la treaba si probabil ca maine ne mai intalnim.
Va pup, sanatate si burtici voioase!!
Lia26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

OOOps, mai am putin si ma dati in "urmarire generala"!

Sunt aici, nu sunt in nici o pasa proasta, aia de ieri a trecut de IERI, chiar dc. imi vin lacrimile cand ma gandesc (vedeti, uneori e bine sa nu mai gandesti atat!) nu as avea timp!
Sunt putin presata de treburile de la birou, incerc ca printre picaturi sa va scriu...
De luni tb. sa-mi pregatesc om pe care sa-l las in locul meu, si cred ca va dura o luna, cel putin...
Am citit toate mesajele voastre, mai, mai, tare harnicutze mai sunteti. Si "gureshe" ca niste vrabiutze...Mie vrabiutzele imi plac f. mult, sunt dragalashe, topaie si parca sunt mereu vesele...La noi cu topaitul mai greu, as reformula: tropaim!

Uuf, cu ce sa incep!

Sa-mi laud intai sotzul? Ieri eram "vaca neagra" - scuzati expresia, e putin cam plastica, dar exprima tot , din cauza lui! Insa faptul ca m-am maritat cu el si de 10 ani suntem impreuna inseamna ceva: este omul pe care-l iubesc, care ma iubeste si cu care ma intzeleg (cand nu maraim unul la celalalt)...deh, sarea si piperul casniciei!

So, care mai de care subiecte interesante...
Lia, sarna de idei interesante cu botezul, merg pe ideeea Misei, cred ca petrecerea va fi in sanul familiei si a prietenilor, undeva langa Bucuresti, dupa Pasti, sa fie vremea buna, cu papa suuuuper bun facut in casa si cu distractie cum stim noi...

Lia, ma bucur ca ti-a placut masatul, cred ca esti de acord cu mine ca daca ne-ar "ajuta" putin sotziorii (cu ulei sau fara - frisca ce are?), senzatiile ar fi si mai placute!!!

Narcisa, multumesc de incurajari, consider ca sunt o persoana puternica, insa am momente cand clachez si eu...ma scutur, dau din picioare, ma consum nitzel si-mi revin...

Andruska, Andra, sunt aici...ma uit la vremea de afara si-mi creste sufletzelul de bucurie...Tare-mi plac soarele si cerul senin! stiu ca aveti cu toate dreptate, nu e bine sa ne suparam acum...si bb-ul a fost tare agitat ieri...oricat incercam sa-mi alung gandurile negre! Si chiar dc. zambeam (amar, protocolar, de impresie artistica la birou- ca altfel nu puteam), pe bb nu-l poti pacali!!!

Carmen-Layla, dragutza de tine, ai vazut ca si Lia ti-a spus la fel: macar in perioada asta sa ne rasfatam putin si sa nu ne gandim la toate caloriile consumate...E un stres suplimentar gratuit!
E adevarat ca si dupa, daca exageram acum, ne dam cu pumnii in cap...insa cu putina disciplina, sper ca se rezolva totul!

Violet, nu te incarca de lucruri negative...Lasa drobul de sare deoparte, gandeste-te ca noi nu am fi existat daca mamicile noastre si-ar fi pus atatea probleme...Si ele au trecut cu fruntea sus peste toate! Dumnezeu nu-i da omului mai mult decat poate duce!
Ushor nu e pentru nici una din noi, fiecare stie ce e in cele mai launtrice coltzuri ale sufletzelului ei, insa noi femeile suntem mai puternice decat barbatii, chiar daca suntem denumite "sexul slab" si avem puterea sa gasim surse launtrice ce sa ne scoata si din cele mai neplacute stari. Si in plus, de ce ne avem noi aici pe DC? Ca sa ne ridicam una alteia moralul!

Darael, bine-ai venit in clubul nostru!
Rotty, unde esti? Mai spune-ne despre acel complex in care gasim lucrusoare pt. bb-i.!!!

Ieri seara am fost in Carreforu, cum va spuneam, si nu m-am intors cu impresii f. puternice de acolo...Hainele pt. gravidutze nu sunt cine stie ce, in schimb au pretzuri...Hainutzele de copii, de asemenea...mai degraba am vazut in complexul Sir lucrushoare pt. copii... Iar in ce priveste patutzurile, erau doua modele cu plasa: cel mai simplu de la Chico - 2,7 mil-parca- si unul de la Cam (daily, parca - cu tot cuu kit-ul suplimentar-pentru al doilea nivel)- peste 4,5 mil. saltelutze de la Mondocarp - acelasi ca cele de pe bebelusultau...LEnjerie de pat...nu comentez...Nimic special! Uite, d'asta vreau sa ajung in Prisma...macar putem sa ne formam o imagine de ansamblu si apoi fiecare se decide(binenteles, cine e interesata!) Am intrat si in magazinul "Z" (am inteles ca este afacerea sotului Andreei Esca), pentru copii, are hainutze de calitate si dragutze, pretzurile sunt acceptabile. Cred ca au stand si in Prisma.

Ce ar mai fi de spus? Muuulte...Pe 6 noe. m-am programat la CMU la echo 3D, facem poze si film la bb sa avem ce arata cand suntem mari!
Am citit la discutii generale despre reglementarile din anumite (oare?) spitale din Timisoara, unde cica se platesc anumite taxe pt. nastere, in cazul in care nu te asista medicul de garda ci cel care ti-a supravegheat sarcina, si-l chemi de acasa! Am intrebat-o si pe sora mea, la Tg. Mures nu este asha ceva, posibil sa fie o chestie locala, oricum mi se pare aberanta! Voi ce ati mai auzit?

Cand imi amintesc...va mai spun!

Pupicei si pe curand, sper ca nu v-am plictisit cu romanul meu!
Ra(sapt. 28)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Andruska, am primit acatistul! Multumesc frumos. Poate mergem intr-o duminica pana la biserica din zona Udriste.
Lia, nu-i nimic. A reusit Andruska sa mi-l trimita.

Ramona, bine ai revenit printre noi. Incepusem sa ne intrebam pe unde esti.

Am rasfoit niste pliante luate de la Baby Expo si am gasit o listuta cu lucruri necesare la maternitate. E cam scurta, dar macar asa orientativ:

camasa de noapte cu nasturi, 2-3 bucati
capot, slapi
sutiene, 2-3 bucati, cu un nr. mai mari
20 tampoane sterile (se gasesc in farmacii)
5-6 perechi de chiloti
trusa de spalat
prosoape
carti
tinuta de zi
hainute pt. bb si scutece

O sa mai adaugam noi. Poate ne ajuta cele care au mai nascut.
Pupici.
Adriana in 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

am revenit si eu
Andra mercic de reteta, o sa incep din seara asta.
Adriana spor la curatenie, daca in weeekend a fost sora mea, maine seara vine cumnata de la Braila, asa ca asta seara am si eu program de curatenie. nu o sa ma agit totusi prea tare.
F. buna listuta ta poate Andruska o mai completeaza, ea fiind cea mai in masura sa ne sfatuiasca. eu nu prea ma impac cu camasile de noapte, optez totusi pt. pijama cu pantalon. voi ce credeti?
Ramona bine ai revenit, dupa cum vezi ne faceam griji.
pupici si vb mai tirziu
Layla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Layla cred ca cel mai bine te-ar ajuta o gargara cu sare. La mine este cea mai eficienta si normal cat mai mult ceai caldut su multa lamaie si miere.
Sanatate tuturor.

Cris

Mergi la inceput

Ramona,te rog mult, spune-mi si mie nr de telefon de la CMU , la cine te-ai programat si cat te costa!!!

Multumici,

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Carmen, va multumesc, am observat ca sunteti toate f. grujulii si ma bucura tare mult asta!

Andra, numerele de telefon sunt: 2120567, 2120570, eu m-am programat la D-na Dr. Chitescu Rodica. Medicul meu are f. multa incredere in dansa, au lucrat impreuna (la Municipal, daca bine-am retinut...)mi-a spus ca este un diagnostician si un echografist super competent, si mult mai atent decat cei care au luat-o pe panta comerciala(vestitele nume Pop...Iosup), care sunt de altfel f. buni, insa avand prea multi pacienti nu prea au timp sa ocupe de fiecare in parte k lumea...
Si la d-na dr. se fac programari, am intzeles ca nu-si incarca programul decat cu numarul de persoane pe care le poate vedea CA LUMEA (calitate servicii vs. numar pacienti mare...).
Dansa este Joi intre orele 16-20.

O echo 3D cu morfologie fetala costa 1.700.000 Lei, plus poze, daca vrei (20.000/buc.) + 200.000 inregistrarea pe caseta video (optional, de asemenea)

Referinte excelente exista si despre medicii de mai sus, insa prefer sa merg pe "mana" medicului meu! Banii tot aia sunt!

Parca Adriana a fost la Iosup, iti poate spune mai multe!

Pupici, RA

Mergi la inceput