Mamici de ian-feb 2004(14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna fetele. Ma bucur sa va regasesc. Ieri am fost la doctor si am facut echo. Bebe este foarte bine. Este chiar un pic mai mare pentru virsta lui si este bine. In schimb dr. nu este foarte sigur ce e.. Dar nu conteaza, sanatos sa fie. Cu privire la botez, eu stiu ca e bine de facut dupa 40 de zile. Deci, dupa Paste.. Iar locul unde il faci depinde in primul rind de citi invitati ai...
Anetu ai reusit sa faci zacusca?
In rest, voi ce mai faceti? Sper sa raminem optimiste si cu voie buna, ca pina acum..
Va pupic

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

OOOOO, fetelor nu e cam devreme sa va ganditi voi la botez?

Oricum botezul puiului nostru v-a fi chiar dupa pasti pentru ca nasica vine tocmai din Irlanda si nu poate veni mai devreme.
Oricum Lia pana acum nu mi-a trecut prin minte ca se pot face asa invitatii frumoase la botez. Ideile sunt bine venite si foarte frumoase.
Andra "La multi ani!" si multi, multi ani fericiti de acum incolo.
Eu cu sotul meu avem la sfarsitul acesta de saptamana mai bine zis pe 30 oct. 10 ani de cand ne cunoastem .Sper din tot sufletul sa nu mai ratez acest eveniment cum l-am ratat pe cel din 2 oct. cand am implinit 4 ani de casatorie. Era perioada in care am fost la ecograf si eram cu poza bb in mana si efectiv in ziua aceea am uitat complet de noi. Ne gandeam doar la bebicu nostru si atat si ne-am adus aminte amandoi dimineata urmatoare si am plins ca doi copii unul in bratele celuilalt. Dar sunt fericita si sunt convinsa ca el e sufletul meu pereche. (Asta pana la proba contrarie- cunosc cupluri care si dupa 10 ani de casatorie si care erau un cuplu de invidiat si cu 2 copii si s-au despartit.)
Misa ai dreptate in ceea ce priveste crescutul copilului . Dar e suficient sa stea copilu un weekend la socri sau parinti si ei vor spune ca ei l-au crescut. Asta am auzit de la foarte multe mamici care au avut probleme cu socrii.
Cat despre fumat.... desi m-am chinuit 3 1/2 ani sa pot ramane insarcinata am reusit sa ma las de fumat doar cu 3 luni inainte de a ramane insarcinata.Important pt. mine este ca am reusit si cu ocazia asta am renuntat si la cafea. Cafea fara tigara parca nu prea merge.
O zi minunata si o viata la fel

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Mai Cris ma aproape m-ai facut sa plang sincer........si eu am parte de un sotior bun ( cel mai bun din lume din punctul meu de vedere ) si crede-ma ca stiu ce inseamna momentele de genul acesta. Sa aveti multi, multi ani fericiti de acum incolo si un bebe sanatos ca de fapt asta ne dorim cu toate. Si noi avem 8 ani la activ dintre care doar 2 de casnicie. Imi pare tare rau ca nu vin si eu la Provita.....mi-e putin frica de efort, cu toate ca sunt constienta ca nu trebuie sa ma omor. Voi cand mergeti...in fiecare Luni de la 5, nu?

Violet fii "barbata" si nu te lasa prada gandurilor rele ( nu recunoastem dar sa stii ca toate avem astfel de caderi din cand in cand....), important e sa te remontezi rapid si sa nu il superi pe bebe cu astfel de ganduri. ( nu uita ca cineva acolo sus te iubeste......vorba lui Andruska).

Lia inca nu am gasit nimic.......sincer am mai intrebat ici colo, deci momentan ........ sorry. Oricum mai este timp si te tin la curent.

Narcisa ce frumoasa e bebita din burtica si ce reusita e poza!!!!!!!!!!!!! ( Mi-am salvat-o si eu sper ca nu te superi)

Pupici la toate "burtici",
Ioana si bibicul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

In fiecare zi imi propun sa intru pe DC dupa ora 12 ca sa am destule msje de citit. Si chiar am...

Despre botez:
Va povestesc cum am organizat eu botezul finutzei mele:
Invitatiile Le-am creat eu: cartonul l-am achizitionat de la Diverta, alb cu stropi mici colorati. Coperta 1-scris INVITATIE cu litere f colorate (fontul KIDS) si numele familiei invitate. Fatza 2-informatiile despre biserica si restaurant. Fatza 3-am modificat la Kodak una din pozele finutzei (i-am incadrat fatza intr-o stea galbena incadrata la radul ei cu baloane rosii) si am lipit-o pe fiecare invitatie.

La restaurant
- Multe multe baloane colorate umflate cu heliu.
- Am produs un Banner de 1 x 4m pe care am scris f colorat "Bine ati venit la prima mea petrecere. Katherina" si desigur textul inconjurat de tot felul de semne geometrice, balonase, etc. L-am agatat in dreptul locului de dans.
- La plecare fiecare familie a primit un ghiveci cu o floare si un balon.

Pt Arturici am vazut pe net tot felul de invitatii haioase pt gemeni. N-am hotarat inca nasii dar ca si data cred ca va fi dupa Paste chiar daca se nasc in decembrie.

Noi avem acelasi program zilnic (nani papa DC TV si tot asa). Mi s-a spus sa fac o pauza de Tardyferon de 10 zile (am luat 23 de zile) apoi sa reiau.

Azi de la 18 am cursul pt gravidutze (penultimul modul). Azi "Nasterea naturala vs. cezariana". Noroc ca se tine in spital aici.

Sa aveti o zi frumoasa,

Ioana si "Arturicii - sapt 27"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Mai fetelor dupa ce ca sunteti harnicutze mai scrieti si lucruri fff frumoase !!!!

Eu cu Daniel - dupa prima intalnire (cand nu eram impreuna, doar ne-am cunoscut pur si simplu), cand am ajuns acasa i-am spus mamei ca l-am cunoscut pe viitorul meu sot la care va dati seama ce a spus mama, nu ???

Noi suntem impreuna de 6 ani si casatoriti de 4 ani si 6 luni - la anul pe 25 aprilie facem 5 ani de mariaj - tocmai de aceea as fi vrut sa il botezam pe bb atunci, insa mai vedem.

Cu toate echografiile astea, parca ma bate si pe mine gandul sa imi mai fac una pana in decembrie - asa sa il mai vad pe bb, ca mi-e dor de el :-)

Ioana cu Arturicii unde esti ? Sper ca este totul OK !!!!

Cat despre cresterea lui bb, la noi parintii mei au vrut sa isi asume acest lucru - tatal meu sta cu el de cand Andrei avea 1an si jumatate. El a vrut f tare - stiu ca s-a suparat cand i-am spus ca trebuie sa imi caut de lucru si cand voi incepe serviciul am nevoie de o femeie care sa stea cu Andrei. Dragul de el !!! Sunt convinsa ca nu i-a fost usor, insa acum Andrei il iubeste f tare si pe el si pe mama si pe buni (strabunica lui, mamaia mea care m-a crescut) si eu sunt tare bucuroasa ca creste cu bunicii - ca si mine. Despre reprosat nici vorba !!!!

Sa dea Dumnezeu sa fim tot timpul sanatoase si optimiste - ca bebelusii simt .

Andra cu burtica de 26 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Fetelor,
Dar ce liniste e azi in clubul nostru. Bag seama ca sunteti tare ocupate la servici.
Eu, intre un aspirator si o carpa de praf mai trag cate un oki pe forum pentru ca sunt tare nerabdatoare sa citesc mesajele voastre. Poate dupa masa de pranz va mai luati cateva clipe de ragaz si dati fuguta aici, cu vesti.
Ramona, unde esti? Sper ca nu ai cazut iar in pasa proasta de ieri si ca totul e OK. Pe Layla o asteptam pe seara, de la calculatorul personal . Lia, nu mi-ai trimis Acatistul Sf. Stelian. Poate nu ma uiti!
Va stept pe toate la taclale!

Adrianain 25 de saptamani

Mergi la inceput

Ioana ce idei frumoase ne-ai dat cu petrecerea - si cel mai mult ma bucur ca esti bine. Acum ca iti stiu programul - intri pe DC dupa ora 12.00 - am sa stau mai linistita

Succes diseara la curs,

Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

CORECTIE !!!
Mesajul meu de mai sus l-am scris pe la ora 13 si am reusit sa-l trimit pe la 13.40 (intre timp am stat la telefon cu o prietena).
Vad ca sunteti din nou harnicutze!!!
Adriana in 25 de saptamani

Mergi la inceput

Adriana ti-am trimis Acatistul Sf. Stelian pe adresa de email - sper ca l-ai primit - am gasit putin timp liber, sper Lia sa nu se supere .

Noi suntem singuri in birou, ascultam muzica COUNTRY - si ne plac versurile. Suntem veseli, bine dispusi si stim ca totul se rezolva POZITIV bineinteles - misca de mama focului si il mai potolesc punand manutele pe burtica - acum cred ca asculta si le muzica si ii place.

Si voi sa fiti la fel, da - RAMONA unde esti ?

Pup la burticutze

Album Andrei:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Cel mai frumos mi se pare ca am inceput care mai de care sa ne laudam cu sotii nostri. Normal ca sunt cei mai cei,ca doar de-aia i-am luat ca altfel.....n-aveau ei asa mare noroc de neveste frumoase, destepte, harnice si.....modeste!!!!
Lasand gluma de-o parte, sa dea Dumnezeu sa ne laudam asa si peste zeci de ani!!!!
Va pupic,

Andra- in sapt 27 & bebe baietel

Mergi la inceput