Nasuc infundat

Nasuc infundat | Autor: Denisa

Link direct la acest mesaj

Buna mamici,
ce ma fac cu Diana? Nu are febra, rosu in gat, etc, doar nasuc infundat. I-am pus ser fiziologic, vibrocil, etc, scot din nasuc o gramada de mucisori si tot nu e curat. Cum scapam de problema.Cu desfundatul nu cred ca se rezolva definitiv, ca se infunda la loc. Problema cea mai mare e ca in timpul zilei adoarme si se trezeste ca nu poate sufla pe nas. Noaptea nu.

Multumiri,
Denisa si Diana (4.5 luni)

Denisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleni spune:

Denisa, nu cumva cauza nasului infundat e de alta natura decat mucisorii? Poate are polipi. Sau poate ca e alergica la ceva si din cauza aceasta nu poate respira. Doctorul ce spune?
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Incearca sa pui rufe ude pe calorifer sa creasca umiditatea in camera. Papusica doarme pe o parte? Ca poate i se duc intr-o nara si cealalta ramane desfundata. Altceva, decat tot spray cu apa cu sare si/sau ser... nu stiu ce sa zic, decat atentie mare cu picaturile de nas (in afara de cele de mai sus) ca produc dependenta.
Pupici si sanatate!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

aseara am cumparat NAZOMER-solutie marina pt lavaj nazal.Desfunda nasucul.Sau Sinupret iti recomand calduros.Eu stiu ca zic..ca tocmai ma lupt cu un carn infundat.

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa spune:

Buna Eleni,
ma gandesc ca daca ar fi polipi nu s-ar desfunda cu ser efedrinat, care de fapt e apa cu sare, cea mai slaba solutie care se poate folosi.
O sa ajung cat de repede si la dr.

Cristina, mersi de raspuns.
Diana doarme ziua pe burtica, o sa incerc cu rufe.
Stiu ca picaturile produc dependenta, dar stiu de Bixtonim in special, serul fiziologic chiar nu are ce sa ii faca.

Korinna, deci ce sa incerc? Nazomer sau Sinupret? Sunt picaturi?
Multumesc de raspuns.

Mersi.
Denisa

Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi folosim Spray Marimer si curatam bine cu pompita. Incearca sa-i pui si Karvol pe o batista in patut sa-i mai usureze respiratia.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Cu placere! Din cate vad pe piata sunt f multe sprayuri cu solutie marina, noi am folosit Sterimar, dar cred ca oricare dintre ele e bun. Si Karvolul pe pernuta e f bun. De asemenea, inelele de ceapa proaspat taiate, atarnate de patut in jurul capusorului, sunt f bune (pe incercate!), numai ca iti miroase toata casa a ceapa...
Cat despre dependenta, ma refeream la medicamente, serul si apa de mare nu sunt decat dizolvante, adica nu au nimic in ele de care sa-ti fie teama. Pupici si sanatate!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricica spune:

noi folosim Karvol de cand am avut 4 luni (acum avem aproape 2 anisori) si e fantastic. atentie sa nu se atinga cu pielea de batista cu karvol. ustura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

O intrebare - sprayul cu apa de mare de la cate luni se foloseste? Noi avem 3 luni si un nasuc in permanenta infundat. Are reactii adverse? (noi trebuie sa ne ferim de diaree).
Multumim,
Gio si bb TAisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

quote:
Originally posted by gio

O intrebare - sprayul cu apa de mare de la cate luni se foloseste? Noi avem 3 luni si un nasuc in permanenta infundat. Are reactii adverse? (noi trebuie sa ne ferim de diaree).
Multumim,
Gio si bb TAisia

Io am folosit la Ania cred ca pe la 3 saptamini...da, sigur...imediat dupa botez cind i s-a infundat prima data nasucul...
Sterimar contine doar apa de mare purificata chiar nu are ce sa-i dauneze...

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

si noi am folosit sterimar inca de cand Maria eraa mica mica de o luna fara nici o problema

Mergi la inceput