Nasuc infundat
Raspunsuri - Pagina 2
vilma spune:
Sinupretul e secretolitic, fluidizeaza secretiile nazale. Este facut numai din plante. Si noi il folosim pentru Anca atunci cand mucisorii nu vor sa iasa. Karvol noaptea pe batista si Olinth de 3 ori pe zi (spray nazal).
Denisa spune:
Va multumesc foarte mult pentru raspunsuri. O sa incerc cu Karvol si ceva spray nazal.
Va pupam , Denisa si Diana (4.5 luni)
Denisa
GabrielaG spune:
Eu stiu ca Olinth-ul se recomanda peste o anumita varsta (2 sau 3 ani). Sau poate este si pt BB-i mai mici , avand o concentratie mai mica? Sa fii atenta la prospect daca vrei sa cumperi asa ceva.
Eu la baietelul meu pana la un an numai cu ser fiziologic si pompita i-am desfundat nasucul si Karvol pus pe batista, si chiar balsamul acela Baby Balsam de dat pe piept, pt ca asa de frumos le desfunda caile respiratorii...
Sanatate multa si pupici,
Gabriela si baietii(dintre care unul mucos
)
korinna spune:
Da..asa cum zice si Vilma..Sinupretul este secretolitic..este numai din plante,deci nu are ce rau sa faca nimanui.Este foarte bun,desi este cam scump:340.000 lei am dat eu.Este nemtesc.Deci astea sunt picaturi recomandate si pentru nasuc si pt gatutz.
Nazomer de care spuneam eu sunt asa cum spuneti voi unul din largul spectru de solutii marine care doar ajuta la curatarea nasucului.
sanatate maxima!
dar lamuriti-ma si cu mine cume cu Karvolul asta pe batista??ce e asta???Nu am auzit!Cum adica pe batista?
KORINNA mamika x 2
GabrielaG spune:
Karvolul se prezinta sub forma de gelule umplute cu un ulei puternic mentolat(cred ca e pe baza de eucalipt sau camfor). Se taie capacelul si se pune pe o batistuta sau pe altceva, dar sa fie aproape de capul BB-ului ca sa poate inspira vaporii aceia mentolati. Scrie pe prospect ca se pot face si inhalati, daca se toarna in apa firbinte.Recomandat peste 3 luni. Gasesti la orice farmacie.
Sanatate,
Gabriela si baietii
gio spune:
Si mie mi-a recomandat dr Olinth si bb are 3 luni. Nu am gasit decat dpt 2-6 ani. Exista si pt bb mai mici sau voi ati dat din cel pt 2-6 ani? Noi inca nu am scapat de secretii si nu stiu ce sa mai facem.
Denisa spune:
Buna fetelor,
am cumparat Karvol, medicul ne-a mai spus sa ii luam ser fiziologic efedrinat 2 picaturi in fiecare narina de 4 ori /zi. Asa se desfunda usor, dar nu trebuie exagerat. Am mai luat si Baby Balsam de la Wick, in jur de 55.000/tub, se maseaza pe piet, gat, spate.
Acum parca e mai bine, nu se mai infunda atat de des.
Oricum, azi mergem la control, pentru ca joi cand am fost avea si putin rosu in gatut si ne-a spus sa o dam pe limba cu albastru de metil.
Va tinem la curent.
Denisa
Lumi spune:
Denisa, ma bucur ca Diana ta s-a facut bine dar s-a imbolnavit Denisa mea (6 luni) are rinita alergica (asa a spus doctorita) si rosu-n gat. Nu are febra in schimb stranuta, tuseste, are nasucul infundat si nu poate respira, motiv pentru care doarme vai si amar. I-am tot pus ser efedrinat in nasuc dar n-a facut mare branza si oricum nu se da mai mult se 3 zile. Ieri ne-a prescris dr: Flonidan sirop (1/2 lingurita seara) si Amoxicilina (3 lingurite/zi). Azi noapte vad ca a dormit deja mai bine.
Problema e ca nu prea reusesc sa-i administrez siropurile. Cum le simte gustul/mirosul scuipa. Am incercat sa le pun in apa/ceai/suc de fructe/laptic/cereale dar tot n-a mers. Mai dati-mi si voi idei.
Si inca ceva... pe prospectul Flonidan-ului scrie ca se da numai peste 1 an (iar noi avem abia 6 luni).
Am mai citit pe aici de Karvol, pus pe batista. O sa-l incerc si pe ala.
Lumi si
Denisa
http://community.webshots.com/user/lumiy
http://community.webshots.com/user/denisadinescu
http://community.webshots.com/user/bbdemai2003
Midori spune:
Si eu folosesc tot Nazomer,dar fara pomapa.
pompa o gasesc traumatizanta.
Eu suspectez ca ar fi de la umiditate.
In J e foarte umed fara, iar aici unde locuiesc eu acum, in Ro,
e super prafos si uscat, si mie mi se usuca nasul.
Acum pun tot felul de vase cu apa sa se evapore in camera,
se pare ca Mi nu mai este tot asa de fornaita.
inainte fornaia de abia adormeam noaptea din cauza grohaiturilor.