Bebelusi de aug-sept 2003 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Fetelor, uite nr. de telefon al doamnei “ scufundatoare”.Nu stiu daca ar trebui sau nu sa il fac public asa ca ar fi bine sa nu-i spuneti ca-l stiti de la mine: se numeste Dna Geta Sultana – 0722.587.868 .

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ok, pai daca tot nu suntem primele, macar sa ne punem pe treaba. ce am nevoie: in primul rand, poze cu bebeii. le astept pe mail, hornoiuc@yahoo.com. dar am o rugaminte, sa aiba denumirile gen bb_X_1_luna.jpg. ca sa le pot ordona usor si sa stiu si despre cine e vorba. asa ne alegem fiecare pozele pe care le credem cele mai reusite. eu nu stiu pe care sa le aleg dintre ale mele... mi-ar fi foarte greu sa aleg eu bebelusii. apoi, daca aveti pierdute prin calculator orice imagini interesante care pot fi folosite ca background ar fi f bine, ca la capitolul asta stau cam prost.
si astept si sugestii. pana acum m-am gandit la cateva serii de poze: bb in burtica, bb la nastere, bb la 1,2,3 luni. bine, urmeaza sa completam, pe masura ce cresc. trebuie sa apara si lista de bebelusi, cu linkuri catre paginile personale, dar aici trebuie sa citesc agree-ul de la home.ro daca imi da voie sa pun asemenea link-uri.
acum altele... of, am fost la control... colul nu e vindecat, de aici usturimile.... si nici nu a vrut sa ma "repare" acum, caci sunt cusuta tare stramt, cica sa-mi las barbatul sa-si vada de treaba ca se "mai lasa". eu i-am spus ca ma doare si nu rezist, dar el o tot ii dadea sa mai am putintica rabdare, sa fac si tratamentul cu ovule... i-am zis si eu ca, daca se lasa ca pantofii, dupa chinuri indelungi eu ma lipsesc!
andrei tuseste un pic, nu mi-a facut febra, nu are nici o schimbare de compotament... de 3 zile nu l-am mai scos din casa, si pare ca trece, azi aproape ca n-a mai tusit. si, minune, e 10 si doarme! stau cu cadita in mijlocul casei, sa-i fac baita, iar el doarme de bubuie. si il mai tinem si pe tati teaz, ca nu mai pot sa-l spal singura. are un chef de joaca si nu pot sa-l mai tin. cel putin la limpezit l-a preluat tati. eu nu pot stapani 7 kg agitate! mai nou i-am luat ratuste din alea de plutesc... inca nu le baga in seama, dar mie imi plac la nebunie. dupa ce ca abia mai are el loc in cadita, o mai umplu si eu cu animale... abia astept sa stau cu el in cada mare si sa ne jucam cu toata gradina zoologica de plutitoare.
of, s-a trezit... hai la baita...

cristina si andrei
http://www.andreirazvan.home.ro

Mergi la inceput

o, dar am deschis si eu paginuta bebeilor de mai... o sa fim mai cu mot ca ei!!!!

Mergi la inceput

am schimbat poza de la pagina personala. e proaspata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Ah, ce as vrea sa apuc si eu sa pu poze cu Petra mea cea dulce, insa, apropos de neuroni, dupa ce ca ai mei sunt suprasolicitati la birou (si nu ma laud cu prea multi) mai sunt si obositi, si nu mai am nici un pic de timp asa ca sper sa nu ma apuce anu' pana sa reusesc sa ma laud si eu cu ce mi-e mai drag pe lume. Votez si eu pentru site, dar la cat de lenesa am fost cu pozele sper sa nu fiu numai cu hei rup-ul si inainte la placinte si la razboi ....!

Multam de poza lu' tanti. Acu' tre' sa ma rog de aceeasi neuroni sa tina minte sa o sune.

Se intampla un miracol. BB si-a mai prelungit somnul de noapte cu o ora in ultimele doua zile. Acum se trezeste la 6 in loc de 5, ceea ce e din ce in ce mai bine. Sper sa o tina. De colici cred ca am scapat, nu prea i-am mai dat Sab si vad ca nu face mutre. Daca plange e dupa companie si se rezolva cu strambaturi, cantece, dansuri (continua sa adoarma ca prin farmec daca dansez cu ea in brate) si jucarele zornaitoare.

I-au crescut si genele, avem doua perechi de maturite pe pleoape, sper sa semene astfel si cu mine la ceva.

La imbracat nu protesteaza, ba chiar rade. Bineinteles pana la caciulita, care este cel mai mare dusman in viata! Si mai rade si la schimbat de Pampers, asta chiar ii place, e toata numai hlizeli, de il da gata pe tati (responsabil sef cu schimbatul - bun targ am facut, eu cu tzitzi, el cu kk. Ce nu face omul pentru un zambet!)

Tati a adormit pe canapea asteptand sa scriu eu un contract . De fapt chiar asta am avut de gand sa fac dar nu am rezistat tentatiei. Si acum imi e si mie somn, cred ca imi duc neuronii la culcare ca altfel cine stie ce prostii bag in contractul ala'

Inainte de asta, vroiam sa va mai intreb ceva; mami racita cobza poate sa ia ceva sau tre sa rabd si sa o duc asa cum pot ca sa nu ajunga cine stie ce substante in lapte? Nu mai rezist, imi curge nasul, imi simt capul ca o toba, iar gatul ma doare de nu prea mai pot vorbi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Apropos de neuroni. Am scris poza in loc de telefon. Braaaaaavo, unde e Yasmin sa spuna ca ii sunt preferata? Chiar, Yasmin nu a mai dat nici un semn, sau sunt eu aiurita iarasi?

Mergi la inceput

odrasla mea a adormit nemancata si acum urla foamea in el... asta e, datoria...
sisi, eu am luat vitC, faringoselp, brohexin pt nas si polidin 2 fiole x 3 zile (injectabil, of course). si in cateva zile mi-a trecut toata raceala. toate cu avizul doctorului.

Mergi la inceput