Prezenta sotului la nastere
Raspunsuri - Pagina 3
Diana_b spune:
Lavi02, multumim mult pt. descriere.
De fapt, trebuia sa-mi inchipui ca rezidentii umbla si prin sala de nastere. Acum 2 ani, cind am pierdut sarcina, dupa ce tocmai aflasem, au intrat in salon o dr. cu un grup de rezidenti, au venit la mine prima data si m-au intrebat de sint in spital, si atunci m-a apucat o criza de plins si m-am intors cu spatele la ei. Le-au spus fetele ce am patit. Pe de o parte imi dau seama ca trebuie si rezidentii sa invete de undeva, pe de alta parte ...
Sper sa nasc la o ora la care ei dorm .
Diana si bebelushul.
lavi02 spune:
Diana,
Imi pare tare rau pentru tine ca ai pierdut o sarcina.
Poate ca aia erau studenti, de se tineau chiar asa dupa fusta doctoritei. Din cate am inteles tu o sa nasti in iarna, si studentii o sa apara mai incolo. Rezidentii sunt niste creaturi mult mai pasnice si in general nu se deplaseaza in grupuri mari :-). Atata timp cat nu-si dau cu parerea sunt absolut OK. Unul incerca sa ma convinga, in timp ce nasteam, sa tin piciorul mai nu stiu cum, ceea ce era absolut peste puterile si preocuparile mele in clipa aia. Noroc ca nimeni (mai ales dr.) nu i-a dat dreptate, asa ca a renuntat si el pana la urma. Rezidentii in general asista tipele care vin sa nasca fara sa fie pacientele unui doctor. Nu trebuie sa te streseza rezidentii, sunt si ei doctori si vor sa invete, asista si ei, deci nu se uita la tine ca la felul 14.
Orice rezident ai citi acest mesaj, nu mi-o lua in nume de rau, te rog.
Nastere usoara la toate gravidutele,
Lavi
oLo spune:
sigur ca sotul TREBUIE sa fie prezent la nastere. Asta ca sa stie ce sa faca in cazul in care e pus in situatia sa moseasca singur. Sotului meu, tare bine i-a prins faptul ca a asistat la prima nastere. Nu ca la a doua era deja expert, dar macar nu s-a pierdut cu firea cand a vazut copilul :) Si zau ca singura nu ma descurcam ;)
oLo
ange spune:
bine ca te-ai linistit
nastere usoara si nu-ti uita sotul acasa
ange,mamica de 2 ori
http://community.webshots.com/user/maiaioana