Un HOP in viata noastra?
Raspunsuri - Pagina 11
trisha spune:
Mirela draga,
Este o poveste destul de neobisnuita. Motivul este si el cel putin neobisnuit, ca sa nu zic copilaresc. Daca si numai daca acesta este adevaratul motiv (fie si chiar daca e sugerat sau indus de mamitica) atunci, fata mea, nu ai ce pierde, in afara de timp si sentimente investite. Caci trebuie sa ai un QI cat numarul meu de la pantof ca sa te desparti de nevasta pe motiv ca jugul liber consimtit al casatoriei te impiedica sa devii, citez, celebru. Mamitica poate-l vede Cucuzel, podoaba crestinatatii. Poate e, poate nu. Eu poate sunt de moda veche, dar nu mi se pare in regula ca intr-un cuplu sa vina unul dintre ei si sa spuna :"stii ce, eu am hotarat sa facem asa si pe dincolo". Intr-un cuplu hotararile se iau de comun acord, iar problemele care intervin se discuta.
Eu totusi nu cred ca acesta este adevaratul motiv pentru care sotul tau a ales varianta asta. Poate ca are un complex de inferioritate fata de tine, iar aici nu ai nici o vina, daca te-ai purtat corect fata de el. Cred ca are o problema in ceea ce priveste respectul de sine. Poate nu este la fel de inteligent, spontan, sarmant ca tine si face eforturi sa se ridice la inaltimea a ceea ce-si inchipuie el ca ar fi asteptarile tale. Cred ca omul de care esti indragostita n-are curajul sa-si arate adevarata fata, de teama sa nu-l consideri banal sau plictisitor. Cred ca se mai intampla la varsta asta. Poate ca intr-adevar a obosit sa joace rolul a ceea ce crede el ca inseamna pentru tine barbatul ideal. Dar n-a avut curajul sa discute deschis cu tine despre asta (si aici imi pare rau ca trebuie s-o spun, asa cum ar face un adult), asa ca a discutat cu mama lui. Iar ea atat a inteles, ca baiatul ei sufera din cauza acestei casnicii. Asa ca l-a sfatuit sa puna punct, in loc sa discute cu tine. Asta e. Atat a dus-o mintea.
Una peste alta, nu prea vad unde este greseala ta. Eu cred ca sotul tau nu s-a maturizat suficient ca sa-si dea sema cine este si ce vrea. Iar asa cum stau lucrurile, tu nu prea ai ce face. Lasa timpul sa hotarasca. Daca v-a fi scris sa fiti impreuna, o sa fiti, indiferent cate mame il sfatuiesc sa te lase. Daca nu, nu. Fii tare!
Te pup si iti tin pumnii,
Trisha
tunad spune:
Cine depune cu adevarat suflet intr-o relatie, acela este cel ce are cel mai mult de suferit. Il doare foarte mult miselia celuilalt si mai ales faptul cand va afla (foarte curand) adevaratul motiv al despartirii reale (celalt este dus de mult, astepta doar momentul neprielnic celui credincios).
Totusi, exista un Dumnezeu si cel nevinovat va reusi cu siguranta(deoarece el a tinut relatia pana acum).... cu greu la inceput, sufleteste si moral. Se va invinovatii pentru orice nimic, ca o picatura de ulei intr-un Ocean. Ocean, de fapte vei afla dupa, nici nu-ti va venii sa crezi ca a fost posibil asa ceva, cat ai fost de precauta si cat de mult ai vrut sa nu se intample astfel de lucruri.
Cine nu a banuit ce i-a planuit partenerul si dupa ce a vazut ce i
s-a intamplat, greu va mai putea sa aiba incredere in altcineva.
Ai incredere in tine si vei reusi.
MirelaV spune:
trisha..tie poate ti se pare neobisnuit..eu sunt convinsa ca sunt simple motivatii
in seara asta am vb cu el..si am realizat ca nu are cu cine vorbi..cine ii da un sfat..dar..asta e..
cu fiecare zi ce trece..ma simt mai departe de el..
ufff
MirelaV
tunad spune:
Apropo, nu te injosi sa discuti cu cel ce pleaca.... tot el arunca cu noroi(nemernicul). Face tot ce si-a pus in cap oricat incerci sa-i arati ca este gresit si nu este bine nici pentru el ceea ce face.
EU am patit asa...."proaspat"
MirelaV spune:
tunad..iti stiu problema...am discutat cu tine..
nu incerc sa ii arat unde greseste si ce pierde..cu siguranta va veni vremea cand va sti singur..
MirelaV
tunad spune:
Mirela v, eu nu mai am nici o problema acum.Le-am rezolvat!!
Incerc sa te ajut pe si pe tine acum.
Multam!
Aliada spune:
Mirela,eu zic sa rupi legaturile cu el in totalitate pana se termina aceste 2 luni.Ce daca nu are cu cine vorbi?Sa fie sanatos,sa vorbeasca cu mamita lui ca la ea a fugit repede nu?Pe tine te-a lasat singura fara nici o remuscare deci nu e cazul sa-i tii de urat.Ignora-i toate mesajele si gata.A cerut o pauza?Pai atunci dai-o!
Curaj si capul sus!
MirelaV spune:
noutatile sunt...ca dupa o intalnire la 3 dimineata (ceruta de el) si niste conditii (puse de mine)...suntem impreuna..
nici nu mai stiu daca sa ma bucur..sau...nu...
n-as fi vrut sa o iau de la capat cu ai lui..dar pe el il iubesc..
...
MirelaV