Un HOP in viata noastra?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Eryka iubita..intre mine si al meu sot...vreau doar sa fie bine..indiferent daca impreuna sau separat..
eu acum am o alta perspectiva in viata..cum si el are..
ehh
asta este..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Daca il placi . lasa-i o portita deschisa (in caz ca ai vrea sa continuati dupa ce vedeti se se intampla intre tine si sotul tau), daca nu, vezi tu cum ii zici ca ...nu e genul tau...pupici..

Mergi la inceput

io-mi las portite libere oricind si cu oricine(legat de viata, nu neaparat de barbati)..de ce n-as face-o si acum? oricum..relatie nu vreau curind..
va pupik..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mirela, daca nu doresti sa te implici intr-o relatie acum, trebuie sa ii si spui chestia asta tipului respectiv. Daca e om cumsecade va intelege si nu te va presa. E si ciudata situatia pentru ca ei sunt si prieteni...da' normal, daca destinul va face ca voi sa fiti impreuna veti fi pana la urma. Nu-ti da un termen sa te linistesti, ma gandesc ca oricat ar fi de tare o persoana, un divort este intotdeauna dureros.
ici si ai grija de tine,

Oana_B

Mergi la inceput

sunt atat de agitata..de..nelinistita..simt ca se va intampla ceva rau..am mai simtit asta inainte cu 1 sapt sa ne despartim...ce o mai fi si acum?

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Mai povestea asta e pe bune adevarata????
Mirela,scuza-ma,nu vreau sa spun ca delirezi povesti pe aici!Dar m-am sokat de-a binelea citind.Mai baiatul ala,nu are toata tzigla pe casa!!!!
Iar tuuuu!Fuuuuugi cat te tin picioarele de asa specimen.Cum vrea sa devina celebru?Pai l-ai impiedicat tu,dar ce numai oamenii single devin celebri?De unde a scos mai motivul asta?(acuma trebuie sa recunosti ca a fost original )
Mirelutza cat timp ati fost casatoriti?De ce de tocmai 2 luni are nevoie?Lasa-l dus la mamasa ca acolo e locul lui.
Il iubesti,normal,o sa te doara dar timpul face minuni si poti sa-ti gasesti adevarata jumatate care sa te puna mai presus decat orice:cariera,mami sichiar el insusi.
I-mi place ca nu te dai batuta si ca te uiti cu incredere la viitor,scoate variabila aia din ecuatie si sa vezi ce frumusete de rezultat ai sa obtii!
Fii tare si multa sanatate!

Mergi la inceput

Aliada, uneori si eu ma intreb daca e adevarat ce se intampla..imi doresc sa nu fie..dar in fiecare dimineata ma trezesc intr-un pat atat de gol...si...mi se confirma..
nu l-am impiedicat cu nimik sa devina celebru..poate i-am dat prea multa libertate..uneori ma intreb unde am gresit.
1 an am fost...cum spui tu...mi-e greu sa folosesc cuvantul asta..casatorie..
ehhh...
toate trec o data si o data..dar pana atunci...doare..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mirela ce ai mai facut? mai sti ceva de ..el.

Monica

Mergi la inceput

da..am mai vorbit din cand in cand pe net..chestii de politete..stiu doar ca e bine..in rest..nimik..
s-au facut 10 zile de cand nu ne-am vazut..ehhh

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Mirela, scumpo, tu ai valoare pentru ceea ce esti tu, nu prin el. Linisteste-te! Ori e sa fie si se va intoarce, ori ... ori vei vedea tu. Amana momentele in care sa te gandesti "ce-ar fi daca" si "cum va fi daca". Amana-le pana esti mai sigura pe tine. Te simpatizez pentru tot ceea ce faci... hai, curaj, stiu ca ti-e greu, dar vei reusi! sigur!

Mergi la inceput