Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Dragelor,
Abia la ora asta am ajuns sa va spun ce am facut azi la examen: am luat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sunt atat de fericita incat nu-mi mai incap in piele. A fost destul de obositor pt. ca a trebuit sa astept mult pana am intrat (de la 12 la 4) si am fost 6 candidati pe 4 locuri (doar la proful meu). In total eram 26 de candidati iar eu am intrat a 15-a. Am avut emotii si nu te prea puteai autoevalua pt. ca nu vedeai prestatiile celorlalti (am intrat cate unul in fata comisiei). In fine, totul e bine cand se termina cu bine! De azi pot sa ma numesc doctorand si sunt tare bucuroasa. Va multumesc din suflet pt. urari si pt. ca mi-ati tinut pumnii! Am stiut ca va ganditi la mine si abia am asteptat sa vin sa citesc mesajele voastre.
Vad ca ati scris astazi a gramada de mesaje. Le-am citit pe toate si am ajuns la concluzia ca le voi lua pe fiecare si voi raspunde in parte, acolo unde am un raspuns de dat.
Pupici si va multumesc mult inca o data ca ati fost alaturi de mine.

Adriana in 23 de saptamani
PS:Bb a fost vedeta pe acolo. Cred ca si el a avut o contributie majora la succesul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Bravo Adriana! Felicitari!
nici nu ne gindeam ca ne vei da alt raspuns.
in legatura cu intilnirea de duminica avand in vedere ca stam la 2 statii de metrou departare vrei sa ne intilnim undeva pt a merge impreuna spre Mall?
Layla-27 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna seara tuturor.

FELICITARI ADRIANA!!!!!

Am revenit citind mesajele voastre si va respect faptul ca ati trecut de nenorocirea care a lovit-o pe Lili. Totusi nu pot sa nu-mi exprim toata indurerarea pe care o simt pentru ea. S-o ajute Dumnezeu sa treaca peste incercarea aceasta...

Eu sunt internata la Pantelimon inca de sambata de la pranz in spital pt ca m-am trezit cu dureri mari de stomac, varsaturi si transpiratie. Nu se stie ce-am avut dar am stat cu starea asta toata ziua. M-au hidratat puternic prin perfuzii si m-am refacut. Dar luni dim, cand speram sa plec acasa, a constatat dr Ancar ca e cam tare burtica si nu m-a lasat sa plec. La fel si in dimineata asta. ca urmare stau in pat de spital. Ancar mi-a zis ca spera sa-i tin pe bbi pana in sapt 32-33 minim. Mi-a picat tot moralul. Eu speram sa-i nasc macar in 36-37.
Mi-e ciuruita partea dorsala de atatea injectii dar mi-am propus sa nu comentez nici o secunda hotararile lui Ancar si sa stau cat m-o tine in spital, fie si pana nasc numai sa se intample cat mai tarziu.

Azi mi-au adus de acasa laptopul asa ca o sa pot sta conectata cu realitatea de-acum.

Sper ca sunteti OK toate.

Intalnirea mai are loc?! Nadajduiesc ca-i afirmativ raspunsul. Daca ma externeaza vin sigur.

O seara linistita si plina de ganduri pozitive!

Ioana si "Arturicii - sapt 25"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara burticutzelor
Adriana FELICITARI!!!!!!!Crisnemes si eu optez ptr nastere normala cu epidulara.De cezariana nici nu vreau sa aud acum 2ani mi sa scos ovaru stang si stiu ceam tras si ce dureri am avut, nu vreau sa sperii pe nimeni dar.....prefer sa nasc normal, asta daca doamne fereste nor sa fie complicatii.
Misa mie imi place la nebunie numele Aneliss Maria si Vanessa
Iona77 gandeste pozitiv doar asa vei putea sa treci peste toate,sper sa iesi in curand din spital si totu sa fie ok
Pupicei la toate buricutzele

anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

O zi minunata la toate burticutele!

Ioana 77 iti doresc numai bine, ai gija de tine si de "Arturicii" tai.
Sa ne vedem cu bine duminica.
Layla

Mergi la inceput

'Neata mamicutze cu burticutze,
Am dormit asa de bine azi noapte, ca un prunc!!! Multumesc mult fetelor pt. felicitari si pt. sustinere. Mi-ati fost un sprijin extraordinar!!! Sper si va urez ca toate sa aveti parte de satisfactii profesionale care sa va dea aripi, asa cum m-am simtit eu ieri!

Ioana iti urez multa sanatate, sa ai grija de tine si de Arturici, sa stai in spital atat cat este nevoie si m-am gandit ca daca nu reusesti duminica sa vii la intalnire si esti tot in spital sa trecem sa te vedem. Ce zici???
Am ramas cu gura cascata cand am vazut ca scrii din spital . Ca sa vezi cat de bine ne face sa intram pe forum si sa stam de vorba cu mamici in aceeasi stare ca noi. Am devenit prietene chiar inainte de a ne cunoaste si fizic.

Acum sa mai raspund la cateva mesaje de ieri:
Misa mie imi place taaaaaaaaaaaaare mult numele Daria (daca aveam fetita sigur avea numele asta!!!), dar si Mara, Bianca, Catrinel, Sara, Maria, Anastasia, iar pt. baietel Rares (asa o sa-l cheme pe baietelul nostru), Mihnea, Matei, Tudor, Horia, Serban, Stefan si Luca. Sper ca ti-am dat cateva idei. Totul este sa cazi de acord cu sotul tau.

Ana, bine ai venit printre noi! Iti urez sa ai o sarcina usoara si sa-ti fie de folos toate discutiile noastre de zi cu zi. Poate reusesti si tu sa vii la intalnirea noastra de duminica! Da-ne un semnal. Nu cred ca trebuie sa te impacientezi pt. ca nu l-ai simtit pe bb miscand, dar cel mai bine mergi la medicul tau sa-ti confirme ca totul este OK, sau la o ecografie. Vei sta mai linistita!

continuare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Buna dimineata la toate burticile

In primul rand (inca o data) felicitari Adrianei si lui bb care sunt amandoi doctoranzi, va dati seama ce baiat destept si instruit o sa aiba mama

Ioana77 stai linistita acolo ca totul o sa fie bine. Probabil ca nu este f placut insa ce conteaza acum este ca tu si cu Arturicii tai sa fiti bine si sa nu aveti probleme. Ce bine ca ai laptop - ca trece mai repede vremea si putem comunica.

Fetelor, apropos de nume, nu vreti sa scriem cateva nume, nu multe - 3,4 de fete si de baieti - si poate ne mai dam idei una la alta. Eu mai caut un nume in afara de Matei si nu gasesc. Poate ma ajutati voi !

Mie nume de fete imi plac dupa cum urmeaza: Maria, Ana Maria, Andra (simplu - ca pe mine ), Crina, Elena, Bianca, Anita. Mai sunt cateva dar ma opresc.

De baieti: Matei, Andrei, Gabriel, Stefan, Dimitri, Teodor, Ioan - insa execptand numele de Matei, sotului meu nu ii place nici unul (plus ca pe Andrei il mai cheama si Teodor asa ca inca 2 nume pica de pe lista).

Ce ziceti ne ajutam cu nume de fetite/baietei ?

Va pupacim si va asteptam la vorbeeeeeeeeee,

PS Lia nu ma uita cu reteta de pilaf cu pipote, DAAAA ? Merci,

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Fetelor,
A trebuit sa ma uit pe paginile scrise de voi ieri si sa-mi iau notite ca sa pot raspunde .
Deci,
Ramona, in legatura cu dr. Iosup si eu am fost la el la ecografie tridimensionala si am fost foarte multumita de cum m-a consultat. A fost f. comunicativ, ne-a raspuns la toate intrebarile si a fost f. temeinic, m-a tinut pe masa cam 45 de minute. L-a luat pe bb din cap pana in picioare, l-a masurat, i-a vizualizat circuitul sangvin, bataile inimii, etc. Noi am luat si o caseta video de 120 de minute ca sa inregistram ecografia. Atunci am fost dezamagita, mi se parea ca nu se intelege nimic, dar zilele trecute am vazut-o si am fost tare bucurosi pt. ca vezi mai bine in fata televizorului decat a ecranului de ecograf. Te va costa insa 200 000 lei in plus. In total, eco+poze+caseta= 2 milioane de lei.
Multumesc de sfaturile pt. constipatie, sper sa dea si rezultate.

Andra, bine ti-a venit zugravul. Face treaba buna? Iti urez sa ai rabdare sa treci peste perioada de balamuc din casa si curatenia de dupa. Multumim pt. articolul despre contractiile BH. Cam asta cred ca avem cu toate.

Lia, si eu am o secretie vaginala depistat de dr. mea la primul control ginecologic. Mi-a depistat ceva micelii, dar mi-a zis ca atat vreme cat nu ma deranjeaza, si mai ales ca atunci eram in 3 luni, o sa intervina mai tarziu cu un tratament cu ovule. Deocamdata nu mi-a dat nimic si eu ma impac tare bine cu ciupercutele mele . Am inteles ca in sarcina exista o predispozitie catre asa ceva. In legatura cu secretiile nazale eu am problema asta de mult din cauza unei rinite alergice. Ma impac f. bine cu un spray permis in sarcina care se numeste MARIMER si este pe baza de apa de mare. Il poti folosi apoi si pt. bb.

Si eu am probleme cu dormitul. Cel mai bine ma simt pe spate, dar intepenesc numai asa. Pe o parte imi e destul de neplacut pt. ca nu am pui de perna sa-mi pun sub burtica. Trebuie sa-mi fac neaparat rost de asa ceva. Andruska, de ce se iriga placenta cand dormi pe stanga???

Poate vorbim duminica despre cursuri de respiratie pt. gravidutze. Am inteles ca te ajuta f. mult tehnicile de respiratie in nasterea naturala. Poate facem o echipa si mergem undeva, la un astfel de curs.
Mai vorbim.

Gata, ma opresc aici...pt. moment.
Astept sa veniti la taclale .
Pupici si sa aveti o zi usoara!

Adriana in 24 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Buna dimineata, burticute dragi!
Ioana77 cu Arturicii: tare rau imi pare ca trebuie sa stai in spital, dar dr.Ancar stiu ca este o somitate in domeniu, asa ca fii linistita ca veti fi bine toti trei. Doamne-ajuta si sa ne dai vesti bune! Intalnirea are loc, in principiu, dar o fi bine pt. tine sa iesi? (desi vreau f.mult sa ne cunoastem)
Adriana: Felicitari! Si-ti tinem pumnii si mai departe! (nu stiu cum ai putut, ca eu parca nici tabla inmultirii nu o mai stiu; bravo žie!)
Andruska: Pui la fiert, la foc potrivit, o ceapa, un ardei, un morcov si un pachet de pipote (spalate bine in prealabil), un pic de delicat; incerci cu o furculita sa vezi daca s-au fiert. Vreau si eu tabelul! Nu-mi dau seama daca Andrei seamana cu tine sau cu sotul tau. Cert e ca e un puiut superb!
Sa avem toate o zi buna si spor la scris, ca oricum am ajuns dependenta de DC! Pupici.
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Adriana, multumesc mult pt. informatiile despre secretii. Nici eu nu stiu de ce se iriga mai bine placenta daca dormi pe stanga. Vreau sa ajung la Universitate in pasaj sa mai caut carti de medicina (obstertica/ginecologie).
In alta ordine de idei, v-ati gandit ce cosmetice sa le luam la bebei? Am auzit ca Penaten nu mai exista pe piata (poate in unele farmacii). Cica Bepanthen ar fi cea mai grozava. Voi ce stiti?
Pupici.

Mergi la inceput