Mamici ian-feb 2004 (12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Noi am fost la dr de la serviciu si ne-a spus sa stam linistiti ca avem urticarie. Ne-a dat calciu lactic 2 pastilute/zi + mixtura mentolata + REGIM cateva zile.

O sa fie bine asa ne-a spus, si mai m-am linistit.

Va pupam ca noua ne este ffffffffff somn si mi-e ca va adormim ,

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Neata, dragi burticutze!

Chiar daca afara e suuuuper urat, eu tot sunt vesela si cu o stare de liniste interioara...
Ieri am ajunt taaare zgribulita acasica, abia mi-am revenit. Azi m-am imbracat mai bine si ce bine e!!!

Lidia, "La Multi Ani", sa fii sanatoasa si tu si Mitzi mic pe drum, sa ai parte numai de bucurii!!!
In Romania nu am auzit de injectii cu steroizi! asta e....fetelor, voi stiti ceva?

Adlemi, multumim de vestile despre lili, ne pare rau pentru ea, sper sa-si revina cat mai rpd si psihic si sa aibe puterea sa o ia de la capat!!! Te-as ruga sa-mi spui la ce spital si cu cine vei naste, sa te introduc in lista! Pe care n-am mai postat-o de mult...Rushine sa-mi fie!

Andra, mi-ar face mare placere sa poti sa vii la intalnirea de duminica...Poate totusi reusesti sa te strecori...poate-l lasi pe sotul tau cu femeia ce-ti va face curatzenie!
Spuneai ceva de lapticul ce se pregateste...Parca a existat si la mine o tentativa acum vreo saptamana, ceva galbui-vascos, sotzul meu a observat. Doar un "strop" taricel, si de atunci "pauza"!

Andruska, multumim de detaliile legate de vaccinul antitetanos! Ce bine e sa ai cu cine discuta si afla lucruri noi!
In plus, multumesc pentru invitatia cu masina...eu stau in Dr. Taberei, poate sunt fete in Militari mai aporape de tine care nu au cu ce sa ajunga! Poate ma ia Lia cu ea!

Adriana, multumim de listuza, eu vin sigur, m-ar ajuta mult daca voi putea ajunge cu cineva. Lia s-a oferit si-i multumim, voi apela la ea. Abia astept sa va cunosc!

Buli, cele care ne intalnim suntem din Bucuresti, ne pare rau ca esti departe si nu poti sa vii. Dar cine stie???

Crisnemes, e adevarat ca la voi e mai frig, brrrr, dar cum eu am trait 18 ani in Ardeal (Tg. Mures - acolo m-am nascut si am crescut!), pot spune ca uneori frigul de acolo e mai ushor de suportat. In sud(Baragan) bate mult mai rau vantul si te patrunde pana la oase, chiar daca afara sunt cu cateva grade in plus! Mie primele ieri in Bucuresti mi s-au parut infioratoare, pana m-am obisnuit cu crivatzul...parca gerul "statut" din Ardeal, nu narile care se lipesc si cu zapada care "scrasneste" sub talpi sunt mai suportabile...Voi ce parare aveti?
Ne pare rau ca fetele din Cluj nu pot veni la Mall, ar fi fost frumos sa ne cunoastem...
Mai stie cineva de Helen? Oare cum o mai fi? Ultima data era parca racita...Ea sta in Sighisoara, parca! Unde esti, Helen?

Ioana, Georgy, sunteti cam in aceeasi situatie, poate nu e tocmai bine sa iesiti la Mall, insa taaaare mult mi-ar place sa ne cunoastem! Poate totusi reusiti sa veniti, cu conditia sa nu riscati prea mult!

Diana, unde esti? Spuneai ca vii si tu, stai si tu in Dr. Taberei...Poate venim toate cele din zona cu Lia!

De Dienuca mai stie cineva ceva? Nu a mai aparut printre noi!!! S-o fi intamplat ceva?

Lia, te-am lasat ultima intentionat, sper ca nu te superi pe mine, multumim de invitatie cu masina, eu as dori sa poti sa ma iei si pe mine in calcul la Ticoletzul tau! Iti voi trimite un PM cu datele mele, sa putem vorbi!

Sunt sigura ca am mai scapat multe din fete, sper sa nu se supere pe mine!

Va pupicesc pe toate si va urez o zi INSORITA!

Ra (sapt. 26)

Mergi la inceput

Ooops, in graba am facut niste greseli, scuzati-ma!

Narcisa, tensiunea ta este nitzel cam mica, dar s-ar putea ca sa fie normala la tine...De ex. eu inainte de a ramane insarcinata la fel o aveam si ma simteam bine cu ea, insa de cand sunt insarcinata, cel putin la inceput, aveam niste migrene groaznice...tensiunea era de vina, probabil scadea mai mult decat suportam eu si o rezolvam cu cate-o cafelutza! acum am 120 cu 65, adica f. bine, si puls normal!

Pupici si la burticile "de-afara"
Ramona (aproape in sapt. 27!) - cum trece timpul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

la multi ani lidia!sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
fetele, ne vedm duminica la 10.30. o sa aduc un aparat digital sa facem "pozne"! va pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia70 spune:

Fetelor, eu pe la 13,30 o sa plec de la serviciu (ma duc sa o vad pe prietena mea și pe bebitu ei). O sa mai intru pe forum la noapte, de acasa, si vom stabili noi.
Ma gandesc la urmatorul traseu: plec la 9,10; ies de pe straduta de vis-a-vis de bezinarie, fac dreapta la Favorit, spre Moghioros; la piata Moghioros, fac iar dreapta (acolo sper sa o gasesc pe Ramona), apoi iar dreapta pe Bd.Timisoara si de-acolo....Mall. Scrieti-mi daca va aflati undeva pe traseu, ca sa va iau. Mentiune: Tico grena, prapadit, mana a 14-a.
Pupici.
Lia 25

Mergi la inceput

Lia, solutia ta este f. buna! In principiu la 9:15 voi fi la Moghiorosh, cred ca zona acolo e cam aglomerata, voi sta cu ochii pe un Tico grena, cel mai bine cred ca este imediat cum faci coltul de la Moghioros spre Timisoara, sa te opresti (dupa semafor, unde poti). Inainte de piata e nebunie! Vorbim sambata seara pe mobil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

La multi ani Lidia!,sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!
Toate dorintele tale sa se implineasca!!! Pe mine daca m-ar intreba cineva ce-mi doresc de ziua mea, as raspunde simplu - un BB sanatos!!!
La multi ani si sa fii iubita, Misuca (25)
Ps.Si in plus, de ziua mea, an de an merg cu al meu sot la o . Pe Stef il tine soacra-mea. Asta-i cadoul ei de ziua mea. Familia si prietenii sa astepte pina la Sf. Mihail... Fetelor- DISTRACTIE MAXIMA DUMINICA SI SA AVETI VREME BUNA!!! Eu ramin cu anonimatul virtual... dar, nu ma pling, destul de incitant...Sigur imi veti lipsi pina luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Fetelor la voi curge "laptic " asa normal sau trebuie sa strangeti un pic de san sa iasa. La mine desi sunt o f. mare tataosa numai daca strang un pin de san curge laptic si ieri chiar am observat ca a devenit mai vascaos.
Doamne da sa avem suficient lapte pt. puiutii nostri si sa putem sa le dam papica.Cica ceaiul de chimin si anason ajuta la formarea laptelui.
Aramona se poate sa bata vantul mai tare in Bucuresti dar stiu ca la noi acuma e tare frig.
I-mi pare rau ca nu pot sa vin si eu in Bucuresti dar nu se stie niciodata .Poate la vara cand vom fi toate cu bebici.
Misa din cate am inteles din ce ai scris duminica v-a fi ziua ta.
Sa-ti dea Domnul multa sanatate , fericire multa, toate dorintele tale sa se implineasca si sanatate lui Stef si viitorului bebica.

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LIDIA
LA MULTI ANI!!!!!! Cu multa sanatate tuturor!

Azi chiar credeam ca plec acasa... Din pacate Ancar nu este deloc multumit de burtica mea cea tare asa ca nu m-a lasat sa plec. E posibil sa mai petrec multe sapt in spital pana nasc. Asa ca vremea de afara e asemenatoare cu tristetea mea. Asta e.

Din pacate acum stiu clar ca nu pot veni la intalnire. Astept sa-mi povestiti cum a fost si sa aduceti "dovezi" fotografice.

O zi frumoasa tuturor,

Ioana si "Arturicii - sapt 25"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misa spune:

Cris, iti multumesc oricum de urari, probabil ca m-am exprimat aiurea. Mi-as fi dorit sa fiu o balanta autentica, dar sint un scorpion ce nu-si dezminte zodia (2.11.1969....34 ani si gravida pe deasupra la virsta mea). Nu, fetele din Bucuresti se distreaza duminica, noi mergem la vot - Constitutia si la ziua lui Rares(3ani), fiul nasilor lu' Stef, (ce-s copiii nostri ca grad de rudenie, nu stiu...).Si ca sa vin in apararea scorpionilor, sa stiti ca cine are un prieten(a)-scorpion, are parte de toata increderea, sinceritatea si loialitatea unui prieten adevarat... si sunt si tare "modesti" scorpionii astia.
Inca o data merci de urari, vorba unui prieten: "iti doresc tie ce-mi doresti si tu mie", va pe toate , aveti grija de voi si bb-i in weekend si sa ne "vedem" cu bine luni!!!

Mergi la inceput