Mamici de martie-aprilie 2004 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanacaz spune:

Muulte, multe felicitari Simona! Cred ca te-ai simtit extraordinar! La fel si tu, Oani. Fericitelor! Bebe mic al meu are abia 12 saptamani si vreo 2 zile si toata ziulica stau cu mana pe burtica sa vad daca simt ceva. Si cred ca va puteti da seama ce imaginatie bogata am! Sambata stateam asa, mai relaxata pe scaun si mi s-a parut ca burtica mea e umflata mai tare pe partea stanga. Oare acolo s-a cazat Bebe mic? Si deseori parca ma cam doare ovarul stang... Stiu eu? Merg saptamana viitoare la medic si-l intreb! Cu atatea intrebari "interesante" care imi trec prin cap o sa zica pana la urma ca nu-s tare normala, da' ce conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

diana cartea se numeste "biblia femeii gravide" de Janis Graham, editura Elit,Ploiesti, 1991. ma indoiesc insa ca poti sa o mai gasesti pe undeva.

fetelor am scanat niste exercitii pt carcei, impotriva varicelor, pt spate, gat si un tabel cu greutatea ideala in functie de inaltime si cat trebuie sa luam in greutate.
daca vreti sa vi le trimit dati-mi adresa de email.

lunile sunt astfel:
luna 4: sapt 13 1/2 - 18
luna 5 sapt 18 - 22 1/2
luna 6: sapt 22 - 27
luna 7: sapt 27 - 31 1/2
luna 8: sapt 31 1/2 - 36
luna 9: sapt 36 - 40

si gata ca mai trebuie sa si lucrez. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetuza spune:

bun venit camelia!sa ai o sarcina usoara si sa ne bucuram impreuna de tot ce ni se intampla! eu zic sa bei mult ceai de tei,si sa-ti suni ginecologul sa vezi ce spune. nu e cazul sa te alarmezi, dar nici sa te culci pe-o ureche; mai ai de asteptat pana la un nou cotrol...

mickyyy si eu am purtat o vreme lenjeria obisnuita, apoi am trecut la cea care era mai veche/largita si pe masura ce-mi crestea burtica aveam un sentiment de disconfort tot timpul. de cand cu frigul am trecul la "artileria grea" si am cumparat 3 perechi de "gogosari" care-mi ajung pana proape sub sani, ca sunt marimea 50 si ma simt atat de bine in ei... Stef s-a distrat copios cand m-a vazut prima oara echipata asa. "gogosarii" ii imbrac doar cand e rece afara, inca n-am renuntat de tot la colectia de tanga

simona 20s si 1z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza.
Hmm...conform calculelor malinei eu am deja 4 luni jumatate?? Adica sunt la jumatatea sarcinii?? Ceva nu-i corect, logica mea imi spune ca undeva gresesc, da nu-mi dau seama.
Ia stai...ca bb se naste la 10 luni....deci tot nu merge.....
Da' ce mai conteaza...sanatosi sa fim cu totii!!!

Maine fac 17 saptamani....si bb tot nu vrea sa miste suficient de clar, sa nu am nici un dubiu ca ar fi el .
in schimb am contractii destul de nasoale, de vreo 2 zile in continuu....am citit ca ar fi normale, dar totusi, sunt prea dese si prea dureroase......oare o sa ma tina asa tot restul sarcinii?? Adica am scapat de greturi si ma iau durerile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

mikky daca esti la 17 sapt esti in luna a 4-a, adica ai 3 luni si ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

malina crezi ca mi le poti trimite si mie (exercitiile si tabelul), chiar daca sunt putin mai avansata cu sarcina ?

Daca poti , am adresa: andra_cruceanu@yahoo.com.

Multumesc f mult si sarcina usoara,

Andra cu burtica de 24 saptamani si Andrei (4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Malina, si eu vreau, cand ai timp sa mi le trimiti, mickyyy@yahoo.com
Mersic anticipat!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Malina, poti sa mi le trimiti si mie, te rog????

Multumici multi!

Corina si bb Bogdan - 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Am uitat sa-ti dau adresa!

Am scuza, sunt gravidutza!!!!!

corina1dobocan@yahoo.com

Multumici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Malina, as vrea si eu acele exercitii, tabel si ce alte informatii ai mai cules. Adresa este flaviana_c@yahoo.com. Mersic!
Mickyyy, eu zic sa-l intrebi totusi pe medic in legatura cu durerile alea. Eu stiu ca totusi contractiile nu sunt normale - ar trebui sa primesti un tratament. Si totusi de unde stii ca sunt contractii? Descrie-mi-le si mie, te rog, poate reusesc si eu sa aflu cum ar trebui sa fie o contractie! Voi sa nu radeti de mine ca tot intreb atata, da' daca nimeni nu-mi zice si mie... . Poate pana s-o naste copilul asta aflu si eu ce si cum
In seara asta ma duc la doctor sa vad ce e cu sangerarea aceea... De ieri s-a oprit, dar tot trebuie sa vad ce e cu ea.
Pupici!

Soleil
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume..."

Mergi la inceput