Va place Solenza?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Volvo XC90 Forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In drum spre serviciu intr-un drive-way exista unul nou-noutz cu placutza portocalie:"For Sale" pusa in geam.
Imi vine sa ma duc la proprietar sa-l iau de guler sa-l intreb: Ce-ai ma cu ea?!!! Why? Why? Why?

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Uau, cati sustinatori are Volvo! Eu m-as multumi si cu un V70 sau un S60. Iar pentru oras tare mult mi-ar place un Audi A2, arata ca o bijuterie si consuma foarte putin(sunt unele care consuma 3 litri disel/100 km).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Tot respectul pentru iubitorii de Dacia ... dar e o masina de kko.
Chiar daca noul model are motor Renault, confortul, dotarile si performantele ... ca sa nu mai vorbim de fiabilitate, raman cele de la inceputul anilor '70. De sigurantza nu se pune problema. Slabe shanse sa scapi dintr-un accident mai serios.
Ce e drept, e ca se asorteaza cu realitatea cotidiana: drumuri stricate, parcari improvizate, servicii de garantie si intretzinere submediocre.
Raspunsul meu e clar: nu-mi place Solenza si nu as cumpara una.
La banii aia poti gasi masini bunicele fara sa ramai cu traume din cauza masinii.
Am o singura mare iubire pentru masini: Alfa Romeo.
Am avut una pe care am vandut-o de curand si inca mai plang dupa ea: Alfa Romeo 90 2.4 TD. O super masina care din pacate are niste costuri de intretinere uriase.
Daca voi avea vreodata posibilitati financiare serioase, tot Alfa voi cumpara.
Deocamdata ma dau cu un Cielo Executiv full options de care sunt multumit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

Ce masina este Solenza? Aveti vreun link sa vad si eu?

Oana_B

http://www.autocobalcescu.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by monica

Un preten bun tocmai shi'a luat shi la prima ploaie erea cascada Niagara în mashina lui...

Avuse accident ieri baietu' asta! a intrat un Ticolino în el. Tico e muci, el are doar spoileru' nitezl shifonat.

Ashea ca e buna, domne, shi Solenza asta :-))

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

dar cat costa o Solenza? am vazut cum arata, multumesc si eu de link, habar n-aveam ca exista. vreau sa fac o comparatie cu preturile de afara.

eu am o Hyundai Elantra din '98 si zic eu ca e okay, dar nu ma pricep la masini :))

ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maudi

dar cat costa o Solenza? am vazut cum arata, multumesc si eu de link, habar n-aveam ca exista. vreau sa fac o comparatie cu preturile de afara.

eu am o Hyundai Elantra din '98 si zic eu ca e okay, dar nu ma pricep la masini :))

ana

Ai mai multe date aici:
http://www.adras.ro/datetehnice_solenza.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

eu sunt fericita posesoare a unei dacii solenza scala. este o masina extraordinara din punct de vedere pret -calitate. dupa 9000 de km. parcursi nu am avut absolut nici o problema,urmeaza sa o duc la revizie la 10.000, motorul s-a rulat si a ajuns la un consum in oras de 7%, ceea ce mi se pare ok, iar in afara, mers cu 140 km/h consuma cam 6. aerul conditionat a facut fata fara probleme in vara asta, consumul ajungand la 8-9. sistemul de incalzire e bun, ca acum a venit frigul si dimineata, cand plec la servici e nevoie de caldurica, radio-cd, e grozav, ce sa va mai spun. n-am plangeri, in afara de faptul ca intr-adevar, cand au fost ploile a plouat in ea pe la luneta, dar se rezolva cu un mastic. service-ul este ok,reteaua este destul de bine dezvoltata, am o parere buna despre aceasta masina.
trecand la partea sufleteasca, recunosc ca imi doresc o alfa 147, sau mai bine un 156 gt. am condus o perioada o alfa 33, deci, am cat de cat o parere despre aceste masini. pana la alfa sunt multumita de daciuta!

Mergi la inceput

Hai sa spunem totusi si unele aspecte negative, care tin de organizarea Dacia.
Cine are ghinionul sa i se strice ceva la Solenza sau a facut accident, asteapta dupa piese luni de zile. Strategia Dacia este axata pe vanzarea de masini, piesele de rezerva fiind aparitii meteorice in magazine sau service-uri.

Mergi la inceput