Va place Solenza?

Va place Solenza? | Autor: nano

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa va provoc la o cursa automobilistica.Va place Solenza?Ce mashini conduceti sau ce ati prefera?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Conduc o Solenza Clima. Sunt incantat de ea. La pretul pe care il are, ofera suficient de multe satisfactii.
Daca ar fi sa imi iau masina care imi place, as opta pentru Volvo S60 R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

nu...VW Polo clasic e marea mea iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Pt. mine, nimic nu se compara cu Volvo... am unul de cativa ani, iute (injectie multipunct) suspensii superbe.... De la servici am un Mondeo, dar nu se compara.....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

Solenza nu-mi place, conduc doar tricicleta lu' fi-meu, ca el n-ajunge la pedale, si mi-ar placea sa am un Renault d'asta nou, Velsatis sau o masina sport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

Consider ca trebuie sa fii cel putin nebun sa dai atâtia bani pe o Solenza!!
Un preten bun tocmai shi'a luat shi la prima ploaie erea cascada Niagara în mashina lui...
Io conduc o Dacie din '99 :-( si mi-as dori mult o Skoda Fabia. In termeni realisti, e singura mashina la care pot spera în momentul asta. Ashea, daca ar fi sa am bani multi, multi de tot, altele ar fi optiunile...

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

oups! Liviu, pliiz, fa'te ca nu vezi mesajul meu!! Pupici!:-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by monica

oups! Liviu, pliiz, fa'te ca nu vezi mesajul meu!! Pupici!:-)))

"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."

Stai linistita, nu sunt absurd sa afirm ca Solenza este cea mai buna masina. Pur si simplu consider ca merita suma pe care am platit-o. Subiectul tinta al acestui autoturism este populatia cu un venit mediu. La acest pret nu exista pe piata nici o masina care sa ofere aceleasi conditii: motorizare, volum, spatiu portbagaj si, de ce nu, consum.
In ceea ce priveste chestia cu plouatul, nu am auzit aceasta parere decat de la 2 persoane, care ulterior au recunoscut ca nu inchisesera complet geamurile de la portiera.
Daca vrei sa vezi mai multe discutii referitoare la Solenza, este un forum specializat:
www.daciaclub.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruca spune:

quote:
Originally posted by Marina

nu...VW Polo clasic e marea mea iubire

am un Polo rosu, o nebunie.... da' de ce tocmai Polo iti place asa de mult? ca pina sa o am, eu stiam (si-mi placeau) Passat, Vento, Bora, Golf, da' habar n-aveam de Polo!)
recunosc, VW e marca mea preferata, dar am avut si un Megane alb, de care am fost tare indragostita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ce masina este Solenza? Aveti vreun link sa vad si eu?

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

eu spun ca nu-mi place pentru ca sunt in situatia sa spun asta, am un VW Sharan diesel 2002,de care sunt tare mandra si multumita dar daca mi-as permite in momentul asta cu siguranta mi-ar placea un Volvo XC 90 sau o Toyota Land Cruiser.N-am nimic cu Dacia, probabil ca motorul este bun dar cei care au desenat-o par niste incepatori, mi se pare tare colturoasa si sincer cam prost finisata, asa in fuga,ca merge si-asa la noi.Din cate am vazut eu pe strada, la nici una, distanta dintre capacul portbagajului si stopuri nu era egala si cred ca mai gasesti destule altele daca o iei la puricat.Oricum, la pretul pe care-l are ar fi putut fi putin mai atenti la detalii.E adevarat ca e cea mai ieftina din clasa asta dar raportat la veniturile marii majoritati a romanilor tot mi se pare mult.Acum exista si varianta Chevrolet Calos, ce-i drept putin mai scumpa dar incomparabila ca design.Pana la urma insa totul se reduce la gustul fiecaruia si bineinteles la buzunar.

Mergi la inceput