Ce aveti in dotare?
Raspunsuri - Pagina 4
radu_tud spune:
Tzeapa!
eu credeam ca de alte dotari e vorba aici!
Cu un motz de bani potzi avea orice acum. Nu vad de ce atata lauda pentru chestii cumparabile.
Si daca tot am vazut ce "scule" performante avetzi, lasati-ma sa spun ca sunteti tineri.
Maine poimaine incepetzi sa va falitzi cu ce masini sau cutiutze avetzi.
Misto! Uite asa isi dau masculii in petec!
Cum se intalnesc 2, cum incep sa se laude ce gagici au mai ciupit, cate beri au baut la ultimul chef, ce "scule" si-au mai cumparat...
joxy spune:
In sabii sa ne batem sau in PC-uri sa ne masuram... ?!
io prefer Intel, am si akasa si la serviciu intel.. cu multi ram si SeDe si DeDe... cu placi de baza intel. Vitezele CPU insumate se apropie de 5 GHz, memoria RAM de 1 GHz, video 128 etc.
Nu conteaza scula ci omul.
Din 98 pana in 2003 am mers acasa cu un PII la 266 si 16 ram... si vorba lu Ionu` (traiaska`tzi nefasta !) nu am reinstalat W98-ul niciodata. Si-a meritat banii si drept urmare l-am facut cadou.
DeDe tu vrei sa faci un inventar ? ti-a cerut cineva stocul ?
sau vrei sa vezi daca te poti lauda cand iti cumperi scula noua ?
Cu respect,
Florin
al_bundy spune:
quote:
Originally posted by Ionu
Al, gandeste-te si tu cum m-am gandit si eu: cand un supercomp controleaza si un nod destul de mare din backbone si cand filtrul actioneaza oarecum dupa tine nu crezi ca are o foarte mare legatura?? In zilele de azi cred ca nu mai sunt posibile "experimente" din astea (neaprobate), chiar foarte scurte si fara sa se lase cu DOS serios pentru un mic ISP romanesc, fara sa urmeze chestii urate pentru autor. No comment.
va rog nu aduceti spam in e-mail
tre sa recunosc ca aici am picat pe spate: ce naiba e ala nod din backbone controlat de un supercomp?
Eu nu am vazut pina acum decit "switches" ( eventual layer 3 :) , ethernet sau ATM), routere si alte chestii asemanatoare montate in
nodurile de backbone.
(hint: supercompul controla un nod din cluster, da' asta e altceva..)
dede spune:
[offtopic]
Hello !! Wazzzzzzzup ?!?!? Pliz, continuati discutia asta intr-un topic nou / MP - sau macar vorbiti si voi pe romaneste :))))
[/offtopic]
Intai, bine ai venit in mod oficial la , ionu' :D.
Apoi, intentia mea era sa gasesc macar un calculator mai slab ca al meu de acasa, si am gasit :))). Si cat de multumiti sunteti de ele. Si la ce pret le evaluati. Si sa mai "vad" si io niste super-compuri: tare misto ala al Cameliei, HOT-ul' lu' papa ma lasa rece :)))), de I-Go n-am auzit, iar CeBOPul ala era renumit la un moment dat :D, la reiki ma asteptam sa-si asorteze jepanu' cu ceva pe masura (m-a facut sa salivez , la fel ca si bAly - dupa sculele lor, nu va ganditi la prostii ), Oana_B - poti sa pui undeva o poza cu monitorul ala de 16" - eventual si dupa mausu' luminos&flexibil:))), iar la jocs-barosanu', prefer sa cred ca sunt cel putin 3-4 membrii la sumele prezentate .
Calculatoru' meu cred ca o sa arate cam cel al ralucai (ala din Ro:)))), asa ca nu o sa complexez pe multa lume
Aaa, si de acord cu faptul ca e important ce punem pe ele, da' poate deschidem un alt subiect pe tema asta.
Katink spune:
Buuun, am vazut subiectul de ieri, dar am fost mai ocupata, asa ca l-am pus pe sot sa imi trimita un mesaj cu ce avem in dotare acasa
Desigur trebuie sa spun ca sotul meu nu a fost prea sanatos sa dea 6.000E pe el + camera digitala CANON(QV 4000, 4.1 Mega Pixeli care a fost 900E anul trecut in aprilie) anul trecut in primavara, deci are una an si jumatate vechime sistemul si acuma cica iar il mananca degetele sa isi mai schimbe ceva la el A reusit in august anul asta sa isi schimbe placa video
Procesoare: 2 x AMD MP 1900+
Placa de baza: Asus dual AMD
Memorie: 1Gb DDR 300MHz ECC
Hard disk: WD 120Gb 8Mb cache
Placa grafica: Nvidia GeForce FX5900 128Mb
Placa de sunet: Creative Audigy Platinum
Boxe: Creative 5700 5.1
Monitor: Yiama 22"
CDRW: Plextor 40/12/40
DVD-R: Pioneer
Case: Coolermaster
Sursa: Energmax 465W
Imprimanta: Canon S9000
Tastatura si mouse: Logitech fara fir
Sper ca am scris tot.
Numai bine,
Katink
Timpu-i un ac, iar noi suntem ata din el...
Camelia spune:
quote:
Originally posted by dede
Aaa, si de acord cu faptul ca e important ce punem pe ele, da' poate deschidem un alt subiect pe tema asta.
Aaaaaaa, la asta stiu si eu sa raspund fara asistenta.
Deci punem numa ceea ce avem nevoie, nimic in plus.Si mai punem un hard disk cu informatii pretioase la care sa nu aiba acces nevasta deorece, citez :"cine stie ce faci tu si distrugi munca mea de-o viata!"
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
lilach spune:
quote:
Originally posted by dede
Mamaroi, de ce stersesi mesaju'??? Poa' n-o sa dau adresa egzacta, da' zona o sa o scriu, ca cine stie ce retea ne-om face !!!
Cam, adu' manualul la sa ne descrie ce urmeaza sa defectezi in urmatoarele luni.
Lilach, cam slabut, cam slabut (Pentium II cu imbunatatiri - adica, l-ai renovat ???)...presupun ca XP-ul abia se misca.
Oana_B - ala de acasa il stiu pe de rost, ca mi-a scos peri albi - pentru serviciu, am obtinut cu SiSandra - acu' eu nu garantez, da' e folosit de foarte multa lume, destul de prietenos si usor de folosit, merge pe orice Windows si e freeware pentru uzul personal. Oricum, daca-ti buseste ceva in calculator, nu mai intrii pe Net si io scap . Hai, curaj.
Acum am aflat ca e pentium III si iti spun drept ca XP-fuge!!!
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
dede spune:
quote:
Originally posted by Katink
Buuun, am vazut subiectul de ieri, dar am fost mai ocupata, asa ca l-am pus pe sot sa imi trimita un mesaj cu ce avem in dotare acasa
Desigur trebuie sa spun ca sotul meu nu a fost prea sanatos sa dea 6.000E pe el + camera digitala CANON(QV 4000, 4.1 Mega Pixeli care a fost 900E anul trecut in aprilie) anul trecut in primavara, deci are una an si jumatate vechime sistemul si acuma cica iar il mananca degetele sa isi mai schimbe ceva la el A reusit in august anul asta sa isi schimbe placa video
Sper ca am scris tot.
Numai bine,
Katink
quote:
Originally posted by Katink
Sper ca am scris tot.
Numai bine,
Katink
Cred ca locul 1 e luat . O mica nedumerire (indiscretie?!): la ce folositi, dom'le, calculatoru' asta ???
Katink spune:
Dede din fericire sau din pacate, ca nici nu stiu care e mai bine sa spun ca e, aceasta "mare indiscretie" o are toata lumea care aude ce calculator si-a achizitionat sotul meu.
Face el multe asa e cu prima dragoste, nu se uita niciodata , asta referitor la un alt subiect
Si sa nu te las chiar asa fara sa nu iti spun macar un lucru frumos si foarte interesant pe care il face:
In primul rand l-a luat pentru ca sotul meu foloseste programe de randare care cer foarte multa putere de calcul. Noaptea ruleaza 2 procese de randare. Ziua ruleaza numai unul, un procesor ramanand liber pentru diverse alte task-uri cum ar fi, navigare pe internet, ardere de cd-uri, jocuri etc . Este multi-tasking adevarat .
Cantitatea de memorie e mare, dar din pacate nu suficienta. 1Gb se epuizeaza foarte repede cand randezi o imagine de 8000x6000. Poate stii ce sunt aia fractali, daca nu, da o cautare pe net
Mai exista un motiv, mai subtil , si anume refularea a ani de frustrare petrecuti in Romania cu un Pentium la 166MHz pe care nu-si permiteam nici macar sa-l upgradez.
Sper sa te fi scos putin din ceata .
Katink