Ce aveti in dotare?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al_bundy spune:

quote:
Originally posted by Ionu

Admin mediocru fiind pe vremea aia, am verificat o data cum merge un flood facut de pe un supercomputer:)))))))))))))

La buna reauzire!:)

Ionu´

va rog nu aduceti spam in e-mail

Ionu, apropos de flood, ce legatura este intre un supercomputer si viteza legaturii la internet?
Pariem ca esti admin pe WinDoze?

Al...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Bey v-a prins febra gate-shista!!! Memoryul meu nu poa' sa tie minte atatia bytzi de info'. Eu nu am "dotarile voastre" da nu e nimika, eu sa fiu sanatos. Mai punetzi, mai scrietzi ca dau copy la tot si paste in alta parte shi skriu titlu' mare:
"Istoria compotista (pardon computadorista!-na' ca mi-a iesit sic!) la DC! Curs lito'. Copyright permis numai cu acordu lu peshte'.punkt adica. No' vezi numa'!

Marius (win)Gates

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionu spune:

Stimate Al-bundy,
daca ai cunstinta de SGI-uri care merg pe windoz informeaza-ma si pe mine. Te rog, nu ezita!
dar ai dreptate, intr-un fel, cand spuneam de admin nu ma refeream la Unix, acolo eram doar user. Admin era pentru partea de Novell si comp. meu era, intradevar windoz!!!!:))) Ce sa faci, asa-i cand timpul prea putin te obliga sa le condensezi pe toate intr-o singura cutie.

Marius: sa fim sanatosi! In rest face fiecare ce-l doare capu:)

Asta a fost al patrulea mesaj!!! Wow... incredibil

Ionu´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

marius stai la coada...eu dau prima copy paste la informatii si ma duc si le torn la adminu meu la servici...sa vezi ce fata face cand mo auzi

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al_bundy spune:

quote:

Stimate Al-bundy,
daca ai cunstinta de SGI-uri care merg pe windoz informeaza-ma si pe mine. Te rog, nu ezita!
dar ai dreptate, intr-un fel, cand spuneam de admin nu ma refeream la Unix, acolo eram doar user. Admin era pentru partea de Novell si comp. meu era, intradevar windoz!!!!:))) Ce sa faci, asa-i cand timpul prea putin te obliga sa le condensezi pe toate intr-o singura cutie.

Marius: sa fim sanatosi! In rest face fiecare ce-l doare capu:)

Asta a fost al patrulea mesaj!!! Wow... incredibil

Ionu´

Ionu, apropos de flood, ce legatura este intre un supercomputer si viteza legaturii la internet?

Al...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionu spune:

Al, gandeste-te si tu cum m-am gandit si eu: cand un supercomp controleaza si un nod destul de mare din backbone si cand filtrul actioneaza oarecum dupa tine nu crezi ca are o foarte mare legatura?? In zilele de azi cred ca nu mai sunt posibile "experimente" din astea (neaprobate), chiar foarte scurte si fara sa se lase cu DOS serios pentru un mic ISP romanesc, fara sa urmeze chestii urate pentru autor. No comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu vrea sa iti spuna ..... pai ce legatura este intre un supermarket si viteza cu care dispar banii consumati de nevasta-mea?

Komputadoristu' de serviciu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Marius simplu....direkt proportionala....dar daca intrebai intre magazinul de toale si banii cheltuiti de nevasta nu stiu ce raspundeam ca mai mult decat direct proportional nu stiu sa existe...poate legatura indestructibila???

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

DD, misto programelu' ala a lu' Sandra. L-am instalat si io si scriu si eu dupa modelul tau ce am inteles de acolo:

HP Intel Pentium III
Speed:600MHZ
Memory RAM: 128MB
Mainboard:ASUSTek Pegasus cu chipset Apollo Pro 133A
Hard: 20GB
CD-ROM/DVD(E:):Teac CD-W54E
CD-ROM/DVD(D:):Pioneer
Video Adaptor: NVidia Vanta 16MB
Monitor: HP 16"
Keyboard: Logitech Internet Navigator
Mouse: habar n-am da' are luminite rosii si e curb de se muleaza dupa mana.

Altceva nu am mai inteles ce-i pe acolo, concluzia e cam putoare compu meu, eu am tot facut probe pe el ca deh..trebuia sa invat cate ceva cumva, da' am promisiuni marete de unu' dashtept cu hardu baban, viteza la picior, si flat screen...fac probe cat pot pe asta si pe ala nou jur ca nu-l mai stric.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:

Al, gandeste-te si tu cum m-am gandit si eu: cand un supercomp controleaza si un nod destul de mare din backbone si cand filtrul actioneaza oarecum dupa tine nu crezi ca are o foarte mare legatura?? In zilele de azi cred ca nu mai sunt posibile "experimente" din astea (neaprobate), chiar foarte scurte si fara sa se lase cu DOS serios pentru un mic ISP romanesc, fara sa urmeze chestii urate pentru autor. No comment.

Supercomputerul ala avea access si la backbone (inteleg prin asta WAN network) si la IP network? Urita configuratie!!!!

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput