Rog sfaturi, pareri in caz de divort

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aba spune:

Tunad,

Capul sus, mult curaj si bafta!

Si mai mult decit toate, da-i multa dragoste fiului tau! "Sufletelul mic" trebuie sa primeasca multa "alifie" de pus pe rana. Si crede-ma ca asta nu va fi "rasfat", ci inceputul unei relatii indestructibile, a unei frumoase prietenii intre tata si fiu!

Sint convinsa ca Dumnezeu iti va lumina calea.
Crede, iubeste si spera!

Sa auzim de bine,
Camelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Cami si Camelia, eu am inteles lucrurile acestea, stiu ca trebue sa-mi schimb anumite "comportamente". Incerc!
De unde stii ...."de ce te mai främinti cu ce gindeste ea"..?
Salut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Daca am cauta si gasi omul potrivit cu care sa putem intemeia o familie , cred ca s-ar rezolva la timp asemenea neintelegeri , dar casnicie cu batai, lovituri , nu cred ca i-ar trebui nimanui, desi se mai intimpla ...
o femeie lovita de sot , cine ar indura ? daca o batea, copilul ce invata si cum il mai putea educa si creste Tunad ?

"Daca dragoste nu e, nimic nu e"

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by tunad

Cami si Camelia, eu am inteles lucrurile acestea, stiu ca trebue sa-mi schimb anumite "comportamente". Incerc!
De unde stii ...."de ce te mai främinti cu ce gindeste ea"..?Salut!

Dragä Stefan,

ai uitat cä eu le stiu pe toate???

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

I-mi pare rau ca am evitat sa mai scriu.
Oarecum ne-am linistit, s-au schimbat multe inte timp...
A terminat cu succes (FB) acest trimestru, lucrul cel mai imbucurator pentru mine. Dovedim prin aceasta ca se poate trece peste....orice!
Sarbatori fericite tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Buna din nou,

Cu rabdare si incredere or sa se schimbe si mai multe, incet dar sigur lucrurile au luat-o pe un nou fagas. Cand vei incepe sa capeti mai multe incredere in tine o sa va fie si mai bine. Incredere in tine ca barbat, incredere in viitor.
Felicitari ptr FB .... iar tie ptr B

Cu stima,
reiki

Mergi la inceput