Rog sfaturi, pareri in caz de divort
Raspunsuri - Pagina 5
aba spune:
Tunad,
Capul sus, mult curaj si bafta!
Si mai mult decit toate, da-i multa dragoste fiului tau! "Sufletelul mic" trebuie sa primeasca multa "alifie" de pus pe rana. Si crede-ma ca asta nu va fi "rasfat", ci inceputul unei relatii indestructibile, a unei frumoase prietenii intre tata si fiu!
Sint convinsa ca Dumnezeu iti va lumina calea.
Crede, iubeste si spera!
Sa auzim de bine,
Camelia.
tunad spune:
Cami si Camelia, eu am inteles lucrurile acestea, stiu ca trebue sa-mi schimb anumite "comportamente". Incerc!
De unde stii ...."de ce te mai främinti cu ce gindeste ea"..?
Salut!
lily spune:
Daca am cauta si gasi omul potrivit cu care sa putem intemeia o familie , cred ca s-ar rezolva la timp asemenea neintelegeri , dar casnicie cu batai, lovituri , nu cred ca i-ar trebui nimanui, desi se mai intimpla ...
o femeie lovita de sot , cine ar indura ? daca o batea, copilul ce invata si cum il mai putea educa si creste Tunad ?
"Daca dragoste nu e, nimic nu e"
Lili
camelia-daniela spune:
quote:
Originally posted by tunad
Cami si Camelia, eu am inteles lucrurile acestea, stiu ca trebue sa-mi schimb anumite "comportamente". Incerc!
De unde stii ...."de ce te mai främinti cu ce gindeste ea"..?Salut!
Dragä Stefan,
ai uitat cä eu le stiu pe toate???
Cami.
tunad spune:
I-mi pare rau ca am evitat sa mai scriu.
Oarecum ne-am linistit, s-au schimbat multe inte timp...
A terminat cu succes (FB) acest trimestru, lucrul cel mai imbucurator pentru mine. Dovedim prin aceasta ca se poate trece peste....orice!
Sarbatori fericite tuturor!
reiki spune:
Buna din nou,
Cu rabdare si incredere or sa se schimbe si mai multe, incet dar sigur lucrurile au luat-o pe un nou fagas. Cand vei incepe sa capeti mai multe incredere in tine o sa va fie si mai bine. Incredere in tine ca barbat, incredere in viitor.
Felicitari ptr FB .... iar tie ptr B
Cu stima,
reiki