Rog sfaturi, pareri in caz de divort

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Poate ca timpul, Tunad, te va ajuta sa vezi mai clar ce s-a intamplat. Chiar daca suferi acum si cauti sprijin, improscarea cu noroi a fostei sotii nu te ajuta sa-ti gasesti linistea.
Zile senine (macar) de acum inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tunad spune:

Hai sa mai intreb ceva,
Am obtinut copilul pentru crestere si educare si am terminat cu divortul legal.
Totusi ma framanta ceva....Mi-a recunoscut in fata ca m-a inselat cu cine o banuiam, dar totusi, tot i-mi trimite vorbe si despre alte relatii pe care nu le recunoaste. De ce face aceste lucruri?
A avansat ideea, ca daca stiu acum tot, daca o primesc inpoi acasa???!!! Cum sa procedez? Eu, as putea, dar se va linisti oare dupa aceea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_groza spune:

tunad....ti-ai inselat vreodata nevasta? poate nu o meriti sau nu te merita ...poate acum 10 ani va cazuse sacul de dragoste in cap si hopa ......dar acum aveti nevoie de o pauza ....e momentul sa iesi in lume sa cauti o mama baiatului ....e mai bine decat sa faca parte din vanatoarea asta dupa mama adevarata....oricum pari un individ dificil poate d'asta a incercat fata o aventura...timpul iti va explica ceea ce simti pe cine iubesti cu adevarat si daca ea tine intradevar inca la voi te va ura dar te iarta....nu merita sa suferi ...si daca e sa va regrupati pe viitor aveti tot timpul...acum toti sunteti bulversati ....o vacanta ....o aventura ...un divertisment schimba multe....e doar o parere ...nu te lua dupa mine,

(pt cei carora par agresiva in text sau nu le convine sexul sau nickul meu....nu ma comentati .....pls ajutati omul cu solutii nu cu critici...merci)

Have a Ghoulish Haloween !!!!!
bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Cum de-abia ati divortat, nu cred ca e o idee buna o impacare rapida, fara sa va clarificati, fiecare in parte, ce inseamna legatura voastra. Mai lasa sa treaca timpul, parerea mea ...

Mergi la inceput

Buna, eu nu mi-am inselat fosta sotie, poate sunt dificil, dar nu stiu unde gresesc sau ce lasa aceasta impresie. Nu a cazut sacul cu dragoste, eram prieteni acum 12 ani, am facut sex iar eu am si cerut-o de sotie (a fost singura femeie din vita mea, nu eram de acord sa ma culc cu cineva si sa fug). Ea a refuzat in prima faza, eu am insistat si ne-am casatorit. Incercam sa nu suferim pre mult (eu si copilul). Eu sunt sigur ca nu stiu cum sa ma port cu femeile si ma las condus( nu vad de ce as fi dificil). Este greu pentru mine sa caut o mama, iar pe ea nu o vanez. Timpul o indeparteaza de mine, dupa faptele ce le savarseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ani35 spune:

tunad,recunosc,m-ai ametit mai ceva ca .
Adica,la ce v-a folosit tot hazul,pana la urma...??? Sotia ta,scuza-ma,dar nu are ideile clare si,da-mi voie sa spun,cred ca tu,mai putin.Singurul pe care-l vad lucid e copilul.
Dragii mei,sunt multe femei,din pacate,care abandoneaza copiii pentru o"dragoste fulgeratoare"...parerea mea(umila)e sa iei,totusi o pauza sa-ti faci ordine in idei,iar copilul...prima prioritate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Tunad,
ai fost si ai ramas un om, un barbat total dedicat, fidel primei si singurei mari iubiri din viata ta. Esti de admirat !!
Ai dorit sa te casatoresti insa din dragoste, pt ca nu puteai trai fara ea sau din obligatie,ca o datorie de onoare ?
Daca si ea te iubea mult, de ce a refuzat initial sa va uniti destinele ?
De ce crezi ca nu stii sa te porti cu femeile? Asa ti-a spus ea?
Vei vedea ca exista si altfel de femei. Si desigur ca vei stii sa te porti excelent in orice imprejurare !
Pt copil, nu stiu unde poti sa gasesti "o mama", pt ca cea care l-a nascut e mama lui, indiferent ce s-a intimplat intre voi. Si copilul va accepta doar acea femeie care il va iubi sincer, neconditionat.

Dumnezeu sa te ajute sa iti gasesti pacea, fericirea, zimbetul si echilibrul alaturi de acea persoana care sa te merite!

quote:
Originally posted by tunad

Buna, eu nu mi-am inselat fosta sotie, poate sunt dificil, dar nu stiu unde gresesc sau ce lasa aceasta impresie. Nu a cazut sacul cu dragoste, eram prieteni acum 12 ani, am facut sex iar eu am si cerut-o de sotie (a fost singura femeie din vita mea, nu eram de acord sa ma culc cu cineva si sa fug). Ea a refuzat in prima faza, eu am insistat si ne-am casatorit. Incercam sa nu suferim pre mult (eu si copilul). Eu sunt sigur ca nu stiu cum sa ma port cu femeile si ma las condus( nu vad de ce as fi dificil). Este greu pentru mine sa caut o mama, iar pe ea nu o vanez. Timpul o indeparteaza de mine, dupa faptele ce le savarseste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tunad , eu nu cred ca esti dificil.
Cred ca esti mai putin versat cu femeile.
Eu nu cred ca te/te mai iubeste.
Si oricum daca te-a parasit o data , o va mai face cind va mai avea ocazia.

Asa ca poate ca ar trebui sa ti-o scoti definitiv din cap , sa incerci sa-ti refaci viata , sau dece nu sa ramii singur .

Cred ca copilul are dreptul sa aiba o relatie cu mama lui, dar oricum copilul este mare si a vazut din ce aluat e facuta . El va ramine cu tine , ptr ca tu esti mama si tatal lui acum.

Concentreaza-te pe educatia lui , incearca sa-i oferi tot ce are nevoie, puneti toata energia in directia lui si pe ea las-o in pace. Nu merita .

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfaturile bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Stefan,

eu nu inteleg, de ce te mai främinti cu ce gindeste ea???
Dupä atita durere pe care ti-a provocat-o tie si bäiatului vostru si in final, dupä ce i s-a luat si dreptul de a fi mama unui copil, continuä totusi, sä te räneascä !!!
Nu esti nici primul, nici ultimul bärbat, care si-a crescut singur copilul!!!....iar altii i-au crescut mai de mici!!!
Si de o mamä ca asta, nu cred cä ar mai avea nevoie bäiatul täu...dar eu cred cä tu ai nevoie de ea!!!
Cine esti tu???....Mutter Tereza???...si chiar dacä ai ierta-o si ai primi-o inapoi acasä, chiar esti asa de naiv sä crezi cä se mai indreaptä???
Iti spun eu ce soi de bärbat i-ar trebui fostei tale sotii: unul care s-o comande de la cap, la coadä, sä tipe la ea si s-o facä sä-i fie fricä de el si sä tremure cu cratita in minä cind vine sotul acasä si poate chiar sä o si batä!!!...ca sä simtä o minä bärbäteascä pe spinare!!!....tu ai fost prea bun, prea credul, prea "slab" si poate prea iubitor pentru ea!!!....asta este pärerea mea sincerä.
Terminä odatä cu naivitatea asta si vezi de viitorul täu si al bäiatului täu...tu nu esti singur!!!....dar pe ea o väd in aceastä ipostazä. Cu naivitatea nu ajungi prea departe in ziua de astäzi.
Sper cä ti-am pus putin foc la fund si te-am trezit la realitate...scuzä-mä, dar nu pot sä citesc astfel de mesaje din partea unui bärbat, färä sä mä indirjesc un pic!!!...asa sint eu, mai bätäusä ( si la propriu, si la figurat!!! )

Cami.

Mergi la inceput