Fetitele si D P a nasterii
Raspunsuri - Pagina 2
khristin spune:
Eu am o fetita si aici toata lumea in Canada imi spunea ca fetitele apar mai tarziu, la mine s-a confirmat....a mea a venit dupa o saptamana de termen, si atunci provocata!
Cristina
Corina spune:
Anna s-a nascut la o saptamina dupa termen,cu nastere provocata.A fost tare bine in burtica la mine,de aia a iesit o grasuna de 4.300kg si 55cm
Pupici
Corina si Anna nazdravana
Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)
Lumy spune:
Data prevazuta pentru a naste a fost data de 5 mai. Am nascut pe 6 mai dimineata o minunatie de fetita!
Dupa cum vezi fiecare mamicaare ritmul ei!
Nastere usoara!
http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov
Lumy
ralu spune:
DPN -11 noiembrie si data nasterii -10 noiembrie
In schimb si eu si sora mea ne-am nascut cu 2 saptamani mai devreme!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Camelia spune:
Teodora mea s-a nascut cu doua zile mai tarziu.
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
EDDY spune:
Doctorul meu spunea ca v-oi nashte pe 5.09,ceea ce a aparut scris shi pe prima echografie;apoi pe urmatoarele scria ca v-oi nashte pe 11.09,doctorul Iosup mi-a spus ca placenta este matura ceea ce duce la nashtere mai rapida,adica in primele zile de Septembrie.Au trecut primele zile din Septembrie,inclusiv 5,apoi 11 shi Naomi tot in burtica era.Zapacisem toate fetele pe chat cu intrebari despre nashterea indusa,ma strofocam sa ridic mobila shi urcam-coboram scarile de N ori zilnic;pe chat deja se faceau pronosticuri cind intr-un final,pe data de 15 Septembrie,s-a decis shi printzesa mea ca este timpul sa elibereze garsoniera(care shi asha nu mai oferea lux)shi sa vina sa dea okii cu mine
Cred ca puiul decide cind este "copt" shi gata de drum!
Eddy & Antonia Naomi
adita spune:
Fata mea s-a nascut cu o saptamana mai tarziu decat era prevazut
Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste
http://community.webshots.com/user/adrianacalin
tinatache spune:
1 sapt mai tarziu si atunci prin cezariana ca nu voia deloc!!
Cristina, mamica cu burtica
elena_ltd spune:
Pe fata am nascut-o cu o saptamana inainte de data probabila, iar pe baiat cu cateva zile dupa. Dar, chiar nu cred ca data nasterii sa aiba vreo legatura cu sexul. Nastere usoara si copil sanatos!
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai