Ce reprezinti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Aici e o frumoasa poveste de dragoste ce incepe depinde de voi sfirsitul!savureaza fiecare clipa a acestor priviri caci sint cele mai minunate clipe dintr-o poveste de dragoste !!!!!!!!!!

Aura&Luca,19 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

In primul rand, desi cu intarziere .In al doilea rand, vezi tu, eu sunt o persoana mai realista si nu inteleg de ce i nevoie de urarile unui om pt a trai multi ani si a fi fericita. Eu nu cred ca daca x sau y uita sau pur si simplu nu-ti ureaza multi ani, tu n-ai sa traiesti multi ani sau n-ai sa fii fericita.
In ceea ce priveste persoana...Nu stiu exact ce sa-ti spun. Poate fi atras de tine dar este f timid si ii este frica in ceea ce va priveste sau poti da tu(datorita faptului ca esti indragostita) prea multa importanta acestui fapt. Poate pur si simplu ii e frica sa spuna ce simte sau poate nu simte mai mult de atat. Sfatul meu: fi indiferenta fata de el. Barbatii innebunesc cand sunt tratati cu indiferenta. Daca e intr-adevar ceva, face el pe dracu-n patru sa te obtina(si o sa creada saracul ca a fost ideea lui). Dac nu e nimic, asta e, mergi mai departe. Stii exista un proverb care spune ca intotdeauna in dragoste e unul care saruta si unul care intinde obrazul. Asa ca fi atenta unde te situezi.
Si in ceea ce priveste ziua ta...Prefer sa nu-ti urez nimic si sa ti se indeplineasca totul. Sa-ti fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

La multi ani ...
ce parare sa am despre el??? Un lucru este clar barbatii sunt diferiti de noi ....Sa stii ca daca ei vor sa fie cu o femeie ei sunt acolo.... nimic mai simplu! Asta tb sa ai in vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leda spune:

quote:
Originally posted by adi_dalma

La multi ani ...
ce parare sa am despre el??? Un lucru este clar barbatii sunt diferiti de noi ....Sa stii ca daca ei vor sa fie cu o femeie ei sunt acolo.... nimic mai simplu! Asta tb sa ai in vedere.

ag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leda spune:

poate fi inchis subiectul!

Prieten adevarat e acela care nu numai ca te tine de mana, dar si ajunge la sufletul tau.

Mergi la inceput