calatorie si nici un semn de viata

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

sa fie vorba de clasicul ritan care dupa ce a inscris s-a dat la fund? Din pacate se npare ca asa e. Nu te mai perpeli lasa-l pe el sa vina daca il mai intereseaza daca nu, fruntea sus ca mai sunt destui disponibili. vezi partea buna a lucrurilor nu a trebuit sa cumperi tot porcul pentru carnat( doar l-ai inchiriat)
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Draga mea,

Ai dreptate, nu te duce tu la el, ci asteapta sa te caute el. E adevarat ce spunea cineva mai sus, ca suntem femei si trebuie sa facem concesii, dar eu cred ca astea trebuie sa vina mult mai tarziu, nu chiar de la inceput. Deci, nu face concesii de la inceput, ca nu e bine (sfatul meu - nu-mi place sa dau sfaturi, dar tu l-ai cerut, si eu asa as face). Mult noroc si sa ne tii la curent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

lai, mai bine nu m-as baga, ca eu am asa o aversiune pt sarbi...pt barbatii sarbi , sa nu ma intelegeti gresit...prin complexul studentesc din timisoara sunt vestiti pentru ideea lor de-a "aranja " cat mai multe romance..stiu cel putin doua tipe care au patit-o..dar ma gandesc ca or fi asa doar pustii aia..nu toti :)
in alta ordine de idei, sa sti ca barbatii se sperie dupa"prima noapte petrecuta impreuna"..am destui amici care reactioneaza in felul asta, vin sa-mi ceara sfatul "sti...a ramas la mine azi noapte...oare o fi multumita? cum m-am comportat? nu m-a sunat azi, inseamna ca m-am facut de ras, si nici eu nu o mai caut ca mi-e rusine"...faze de genul asta trec prin capetele lor..sau se sperie pur si simplu cand realizeaza ca relatia a devenit serioasa, si bat o zi doua in retragere..
eu zic sa astepti sa se intoarca..si tu, in inima ta ar trebui sa sti daca intr-adevar s-a infiripat ceva, e imposibil sa nu fi simtit asta din reactiile lui ...nu de alta, dar ei nu prea stiu sa se prefaca si daca intr-adevar respectivul vrea numai o aventura, apoi isi tradeaza intentiile "la locul faptei", nu e atent inainte si dupa, se eschiveaza s-o taie cat mai repede etc..
daca tu spui ca ar fi vrut sa ramana cu tine, sa nu mai plece in delegatie, inseamna ca nu e genul ala ..
ramane faza cu e-mailul..pe care spui ca l-ai trimis...logic ,era sa primesti raspuns.poate nu a ajuns, poate ca a fost atat de prins de munca incat nici nu i-a trecut prin cap sa-si verifica casuta postala, poate...
cred ca ar fi indicat sa-i dai un mesaj pe mobil , ceva genul"hei, mai traiesti, vrei sa te astept la aeroport?" chestii sin astea nici prea-prea nici foarte-foarte. sms-ul trebuie sa il vada si sa te sune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Cavalerul s-a intors ieri de peste mari si tari, m-a sunat, ne-am intalnit, si-a cerut scuze, mi-a dat el acolo niste explicatii cam vrajitoare, eu i-am explicat ca m-a intristat toata situatia, si-a mai cerut omul scuze de vreo zece ori de ieri pana azi (nu exagerez), intre timp un paharel de vin am ajuns de data asta la mine acasa - ceva surpriza exotico-erotica i-am facut eu pana la urma, a vazut ca m-am pregatit pentru el si intr-un final l-am iertat de tot (il iertasem cred de cand l-am vazut), dupa ce m-a pieptanat cu peria pe care mi-a adus-o din Japo, dupa o noapte furtunoasa, dupa ce a invatat sa-mi spuna "noapte buna, ursulet" (chestia asta ma topeste instantaneu, sa-l aud spunand ceva in romaneste), dupa ce azi mi-a trimis iar un e-mail pe la pranz sa-si mai ceara scuze inca o data. Gata, ursuletul nu mai e suparat

Va pupic si va multumesc pentru mesaje!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Draga Lai,
Totul este bine cand se termina cu bine.

Claudia, viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

Desi nu ti-am dat nici un sfat, am urmarit subiectul si nu ma pot abtine acum sa nu-ti scriu: Mult succes, ursulet, si sa fii fericita!
Domne, imi plac povestile de dragoste cu happy-end!

Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Sa fii fericita si iubita!!! Ce bine ca s-a terminat cu bine! Sa ne mai scrii ce se mai intampla!

ROMANA&BB MATEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si eu ti-am urmarit subiectul si nu ti-am dat nici un sfat, caci prin situatii putin asemanatoare am trecut si eu cu al meu sot Mai pleaca de multe ori pe la diferinte conferintze si uita cum se foloseste telefonul. Cel mai mult nu am vb 24 de ore si atunci de ciuda am cheltuit tot maruntisul ce l-am gasit prin casa pe cosmeticale si alte alea. In prima zi am fost foc si para, dar dupa ce mi-a explicat ce s-a intamplat ne-am impacat Si dulce a mai fost impacarea...

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Iti doresc sa traiesti cea mai frumoasa poveste de dragoste si... un sfat:...fii cu ochii pe butelie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Fetelor,

Multumesc pentru urari, sunteti tare dragute! Sa dea Domnul sa fie totul bine

Violeta, la ce se refera "butelia"? (nu te supara ca te intreb, dar chiar nu mi-e cunoscuta expresia..)

Sa fim toate iubite si multumite

Lai

Mergi la inceput