calatorie si nici un semn de viata

calatorie si nici un semn de viata | Autor: lai

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

As vrea sa va cer un sfat. Eu sunt de curand intr-o relatie si el este plecat acum pentru o saptamana la o conferinta in Japonia. Noaptea de dinainte sa plece am petrecut-o la el acasa, pentru prima data, si dimineata imi spunea cum i-ar placea sa nu mai trebuiasca sa plece ca sa poata sa stea cu mine etc. Dupa ce a plecat a doua zi eu i-am trimis un e-mail, fusesem la o expozitie de fotografie sarbeasca pe care mi-o recomandase el (el este sarb) si i-am povestit ce mult m-a impresionat si m-am semnat cu numele de alint pe care mi l-a dat el. De atunci tot astept sa dea un semn de viata, fie un telefon, macar un e-mail scurt, ceva, dar.. nimic. Acum nu sunt eu disperata ca n-am de ce, dar sunt trista (toata saptamana am fost intr-o dispozitie proasta, fiind mai mult sau mai putin constienta de cauza, dar acum stiu ca el sau mai bine zis tacerea lui este cauza) si mai ales nu stiu cum sa reactionez cand el se va intoarce peste doua zile. I-am spus inainte sa plece ca o sa-i fac o surpriza cand se intoarce, dar acum nu mai am chef de nici o surpriza. Sa incadrez atitudinea lui la "asa sunt barbatii" si sa nu creez o problema din nimic? Este oare chiar "nimic"? N-as vrea sa-l cicalesc prea tare mai ales ca suntem la inceput, dar in acelasi timp as vrea sa-i dau de inteles intr-un fel ca m-a deranjat faptul ca nu a dat nici un semn de viata si n-as vrea sa se repete asta in viitor. Voi cum credeti ca ar fi cel mai bine sa abordez problema, cum sa ma comport/ce sa-i spun cand se intoarce?

Va multumesc ca mi-ati citit mesajul si anticipat pentru orice sfat imi veti da!

Pupici,

Lai

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Lai,
eu la chestiuni din astea nu prea umblu cu finetzuri. Ori i-as trinti in fatza, la aeroport cu un trandafir in dreapta, ca nu se face sa nu dea un semn de viata...eu sunt o panicoasa (pe mine m-ar ingrijora sa taca chitic) ori as fi la fel de "subtila" si o saptamina nu i-as da nici un semn de viata.
pupici***

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Lai,
o sa folosesc logica pe care o aplic copiilor prin jurul meu, adica nu-i cert pentru ceva ce nu au facut decat in conditiile in care le-am cerut lucrul respectiv si nu s-au conformat.
Asa ca: i-ai cerut sa te sune? A ramas stabilit ca astepti telefonul lui? Eu stiu ca asa ar fi fost normal si frumos, dar, daca altfel e felul lui, nu ai de ce sa te superi.
Bineinteles ca putea sa-ti raspunda la e-mail, dar poate nu l-a primit. Sau e atat de implicat in problemele pe care le-a ridicat calatoria si conferinta in sine, incat nu si-a gasit ragazul, dispozitia si timpul necesare unui raspuns. Sau poate ca ti-a raspuns, dar nu ai primit tu.
Sau poate, sau poate... Uite cum tin eu cu ursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Draga Lai,
Parerea mea este ca ar trebui sa fii cat se poate de naturala, si sa nu dai semne ca te-ai consumat in lipsa lui si ca ai asteptat un semn de viata de la el. Spune-i ca ai fost ocupata cu fel de fel, si ca te bucuri ca a revenit. Un pic de mister nu strica niciodata. Daca ai stabilit ca-l ve-i astepta la aeroport, tine-te de cuvant daca nu stai "linistita" in banca ta, ca daca cu adevarat tine la tine v-a da el un semn de viata. Eventual poti sa-i lasi un mesaj de bun venit pe telefonul de acasa, chiar inaintea sosirii sale. ascultand-l se va bucura desigur!
Iti doresc multa fericire si o reantalnire cu el pe masura asteptarilor tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Ah, si nu uita sa ai acolo ca "ratacita" o sticla buna de vin si ceva delicatese asortate la vin. Ca daca reintalnirea este mult dorita acestea sunt binevenite oricand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Hmmmm, nu prea e gentleman, daca ai petrecul noaptea la el, apoi el a plecat, trebuia sa-ti dea un semn... Singura scuza (putin probabila) ar fi sa nu-i fi mers mailul si sa nu aiba posibilitatea sa comunice, dar nu cred ca e cazul.... Eu zic ca si Papa, da-te inabordabila si tu vreo saptamana dupa ce se intoarce (daca ai " sange" in tine), si apoi, daca cere explicatii, spune-i usor mirata ca din frecventa mesajelor lui de acolo nu ti-ai dat seama ca ar dori mult sa te revada... nu-ti fie frica, nu-l pierzi, am incercat eu, functioneaza
Daca te asezi pres sub picioarele lui de bucurie ca a revenit la tine, asa va face si de acum incolo, si nu-ti va fi usor...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

da' de ce sa l astepte la aeroport? sa se dea pur si simplu "disparuta", ocupata, subscriu la ce a spus victoria..

este demn de retinut ca regulile trebuiesc puse de acum, cit sinteti la inceput... apai sa stie, sa fie batut in cuie: suna ma, oriunde esti si orice ai face

pe mine nu ma inatereseaza explicatiile, consider ca explicatii se pot da oricind indiferent daca sint adevarate ori false...

ciufuleste l... tocmai pentru ca sinteti LA INCEPUT...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadya.c spune:

Foarte bune sfaturi fetelor

Si eu sint de ideea ca daca ar aparea asa la aeroport sa il astepte

iar mai lipsi doar pancarda si asta in mod sigur nu ar ridica-o

in ochii lui asa ca sfatul de a dispare din cadru momentan e perfect dar eu zic ca nu rezolva problema si o acutizeaza asta daca la intoarcere nu sustine a ataca problema direct
ps.bun sfat Tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Draga mea,
subscriu la cele spuse de Lexi! Daca cineva nu ne iubeste asa cum asteptam noi, nu inseamna ca nu ne iubeste deloc spun parafrazandu-l pe Marquez! Deci nu inseamna ca nu s-a gandit la tine daca nu a raspuns la email! Ai rabdare mai sunt teste de trecut, nu trebuie sa-l pici de la prima intrebare la care n-a raspuns corect!
Hai sa fim mai femei, mai dulci si mai induratoare. Eu cred in asta. Acum depinde si de barbatul de langa tine. Tu trebuie sa simti ce l-ar incita sau l-ar face sa revina langa tine.
Eu zic sa faci exact ce-ti zice inima ta.
Bafta si sa fii iubita!
Ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Asteapta sa vezi ce zice el.
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Va multumesc pentru sfaturi! Nu o sa-l astept la aeroport, n-am vorbit despre asta si nici nu stiu detaliile zborului - as putea sa incerc sa le aflu, dar cred ca ar fi mai bine sa nu ma duc. O sa astept sa ma caute el cand se intoarce.. inca nu m-am hotarat cum sa reactionez atunci, dar sfaturile voastre m-au ajutat sa mai clarific un pic situatia in mintea mea. Sigur ca o sa depinda si de cum se va purta el.. Cert este ca oricare ar fi "scuzele", eu tot simt o amaraciune pe care cred ca numai el ar putea sa o stearga printr-un comportament frumos.. ca ce-a facut acum n-a fost frumos...

Sfaturile si comentariile voastre sunt binevenite in continuare - eu o sa va tin la curent cu ce se intampla cand se intoarce.

Lai

Mergi la inceput