Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetele, azi e zi cu ghinion!!!!!!!!Ne duceam cu Emma la doctor pentru ochisor si am facut accident! Nu va speriati, nu am patit nimic, suntem ok...Doar ca l-am ciocnit pe unu' cu Tico din spate, i-am spart un far si i-am indoit bara si tabla, nu foarte rau...Era soseaua aglomerata, a vrut sa-l depaseasca si l-a ciocnit......Aveti grija, fetelor, cu ploaia asta...Ce bine ca avem asigurare...Dacia noastra e cat de cat mai bine, dar ce va pot spune e ca am tras o sperietura!!!!!!!!!!! Nu am mai ajuns la doctor, am facut reprogramare pt miercuri, acum sotzu' meu e la politie si cred ca acolo o sa-si petreaca ziua...........Bine ca nu a fost mai rau.......Bineinteles ca un ghinion nu vine niciodata singur si am facut si pana, s-a murdarit sotul meu din cap pana'n picioare cand a schimabat roata.......Uffffffff! Bine ca n-a fost mai grav!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Fetelor, astazi s-a intors si Elena de pe burta pe spate. Pana acum nu se intorcea decat de pe spate pe burta, dar acum a facut mai multe rasuciri la rand. E asa caraghioasa cand sta pe burtica si incearca sa ajunga la ceva: se impinge in picioare, da din maini in toate directiile, parca innoata.
In legatura cu piureutul la borcanase, eu una n-am prea multa incredere in el. Ma gandesc ca pun ei ceva conservant in ele de rezista asa de mult. Si nici nu cred ca mi-ar conveni sa dau in fiecare zi atatia bani. Eu i-am luat o singura data lui Antim, mai mult fiindca imi doream un borcanel asa mic in care sa-i pun papa cand plec. N-a vrut nici jumate de lingurita, asa ca l-am mancat eu. Mie imi place sa fac totul cat mai natural: iaurtul, branza, painea. Imi doresc foarte mult sa ne mutam la curte si sa am acolo fructe si legume intr-adevar naturale, fara chimicale, asa cum sunt astea de cumparat.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput