Bebelusi de mai 2003 (10)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

dana d, tot n-am primit pozele. Sa stii ca am 4 MB liberi la yahoo. Poate nu pleaca de la tine? Sper sa n-ai febra musculara. Si pe noi ne asteapta un smotru, ca si noi vrem sa ne inlocuim niste ferestre.

carrie, multa sanatate, mai!

Aalina, super initiativa! Daca l-as prinde si eu pe tati p-acasa asa i-as face si eu!

pisi, noi am inceput cu cereale si dupa 3 zile cu pireut de morcov si n-am observat nici o respingere. Bine, daca nu punem la socoteala si marea noutate a linguritei, pe care, incetul cu incetul o biruim noi. Azi i-am dat prima oara pireu de mazare, tati a si imortalizat evenimentul, iar Paul s-a strimbat nitelus, nici pe departe cum a facut la morcov, dar tati a declarat ca nu poate sa se uite la ce-i fac bietului copil!!!

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Carrie sa va faceti bine! Si dai o cautare cu otita pe internet si sa vezi ce multe informatii gasesti!

Aalina super initiativa ta cu taticul!

Parpalak multam mult pentru incurajari! Stiu ca parintii mei ar dori sa ma vada fericita dar uite ca nu au apucat...

Dana d mai usurel cu munca ...Ca tot pe tine te va solicita Ilincuta si Alexa!

Vad ca ati introdus sana , brinzica supici, pireuri ... Noi sintem mai lenese ...Daca tot am lapte .Am incercact zilele acestea sa-i dau pireu de mango de la Nestle si vreau sa va spun ca i-a placut! Nu i-am dat decit citeva lingurite si le-a papat bucuroasa fara sa se strimbe cum ii este obiceiul! In rest stam mai mult in fundulet ca asa ne place ...Facem pasi in momentul in care o pun pe jos sa mearga ...Ii place sa fie aruncata in sus (pina in tavan) de ride in hohote!Ride in hohote si cind ma fac ca ii pap minuta (mai ales palmuta) , cind ma ascund si ii fac "bau" . cind o gidil la gusita si la coapse! Ce mai e o dulceata!

Va pup!!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

revin ... Miine facem si noi 5 luni! Ce mai sintem mari! De miine incepem si noi sa exersam pe olita! Azi i-am cumparat una smechera tare!
Bravo Lumi ...sinteti initiatoarele in olita!

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Se pare ca puiul meu mananca mai bine legumele daca le vede in borcanele. Azi a mancat un borcanel intreg. Bineinteles tot facut de mine. Si nici nu s-a murdarit ca de obicei. Tati s-a descurcat onorabil iar Dorian probabil ca sa il ajute a fost un copil super cuminte. Ba chiar a dormit la pranz 2 ore.
Parpalak sa il vezi cum se stramba cahd ii dai facut de tine. Iti creste inima :))
Lumy la multi ani Francescai. Sa creasca mare. Si sa stea pe olita. Vrem poze :)))
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

La Multi Ani Francesca, si succes la olita! :)

Asa, Aalina, incurajeaza-ma!! :) Azi Paul n-a facut decit o strimbatura mica-mica - asa cam cum am facut eu cind am mincat prima oara cirese pe continentul asta - si m-am gindit la ciresele alea viermanoase din cu totul alt punct de vedere - adica macar mai era si altcineva de parere ca sint comestibile..

Fetele, imi pare rau ca nu ne nimerim deloc pe messengerurile alea. Copiii nostri se pare ca n-au program de dormit la aceeasi ora indiferent de fusul orar..

Apropos, Lumy, demult voiam sa te-ntreb si-am tot uitat: cum s-a adaptat Francesca la schimbarea de fus orar?

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Fetelor, nu e cam devreme pentru olita? Eu inca nici nu m-am gandit...
Azi am inceput diversificarea!!!!!! Cu cereale! Orez cu banana, de la Bebelac...Auziti, o fi vreo problema daca au zahar? Am vazut doar dupa ce le-am cumparat...I-am cumparat si cereale Milupa, Miluvit "mit", orez cu porumb. Inca nu i-am dat. Oricum, i-am dat doar 2 lingurite si tare i-a mai placut!!!! Mai sa inghita lingurita cu totul!!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

De ce nu le dati numai piure din borcanele de mai faceti si acasa?
Am vazut ca Aalina si altele tot faceti si acasa piureul, nu aveti incredere in borcanele.
Eu as vrea sa-i dau numai borcanele in princupiu ca-mi este mai comod si am gustat din ele si sint foarte bune dar imi zicea cineva ca daca-i dau numai din borcanele o sa se ingrase, o fi adevarat?

Si ieri am fost sa-i cumpar premergator , n-am gasit si acum am aflat si eu ca-n Canada este interzis.Am fost la Sears eu de obicei de acolo cumpar.
Voi ce o sa faceti folositi sau nu premergator ,de unde o sa cumparati, eu parca am vazut pe la magazinele chinezesti si pe Kennedy dar nu stiu eu pina acum pentru Joshua n-am cumparat de la chinezi nimic.

Noi nu prea avem probleme cu mincatul cu lingurita nici nu ne prea murdari, dar eu ii dau numai culcat incercati nu in fundulet.
Azi i-am dat piure de dovlecel si tare-i place.

Va pupici
Dana si Joshua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pisi cica nu e bine sa manance inca zahar., Da si eu am nimerit unele cereale cu zahar asa ca asta e. O sa fiu mai atenta de acum, insa drept sa va spun atatea interdictii...parca uneori sunt si exagerate zau.
Dana eu prefer acum legumele sa i le dau facute acasa pentru ca sunt proaspete si se gasesc fiind toamna. Plus ca aici nu am gasit borcanele pentru 4 luni cu legume. Cica sunt doar pentru varste mai mari. Probabil la iarna o sa ii dau si eu din borcanele decat sa ii fac din legume de import fara nici un gust. Si la fructe la fel. Ca sa nu mai zic de costul borcanelelor...
Din cate am citit sunt pareri pro si contra lor dar pentru mine e foarte comod cand plecam de acasa. Doar nu o sa imi car acum si robotul de bucatarie dupa mine, ca deja imi planific sa iau jumatate de casa.
Si la premergator parerile sunt impartite. Eu as vrea sa ii iau da pana acum nu l-am convins pe al meu sot. Si mai vreau sa ii iau masuta cu scaunel chiar daca o sa o folosim mai tarziu.
Am observat si eu ca Dori mananca mai bine cu lingurita daca ii dau in carut si nu in scaunul de masina. In carut sta mai pe spate si nu se tot agita. Dar oriunde i-as da mainile tot si le baga in gurita. Acum vad ca a uitat faza cu improscatul in ploicica. Azi noapte am dormit si eu fetelor ceva mai mult pentru ca dori a mancat la 22, la 4 si abia s-a trezit. Offff de l-ar tine.
Stau si ma intreb ce o sa ma fac eu fara voi saptamana viitoare...

Mergi la inceput

Parpalak cu fusul orar asta mica s-a adptat imediat ! Nici nu stiu daca a simtit vreo schimbare! A dormit noaptea ca si cind nu s-ar fi intimplat nimic! Oricum era si o perioada cind ei dormeau mai mult! A trecut repede !

Multumim pentru urarile de cinci luni!

De vreo trei zile Francesca se culca pe la 11-12 noaptea si nu stiu cum de are atita energie ! Ultima runda de somn se termina in jurul orei 18 si pina la culcare e intr-o verva continua! Seara o scot la plimbare vreo doua ore chipurile sa oboseasca dar degeaba! Dupa baia de seara invie si are chef de chiote , vorbarie , joaca!
Sper sa nu o tina fenomenul multe zile!!!

V-am pupat !

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna fetelor! am avut doua zile cu o noapte la mijloc.., a fost tare agitata, nu stiu ce a avut ca ea nu era asa, plangacioasa, nu dormea mai mult de 2 ore legate, la masa se scremea, se chinuia de parca cine stie ce-i faceam, nu mai zic ca scuipa mancarea si din biberon si din lingurita, chiar si la san se incorda si se scremea fara sa faca ceva. Kk normal, alceva nu are, dintisori nu se vad , e doar putin rosie la pasarica fapt care nu s-a mai intamplat pana acum, dar nu atat cat sa o usture. Vedeti ca acum cu diversificarea s-ar putea sa se intample sa se opareasac chiar daca pana acum nu. Eu am patit cu Alexa, credeam ca gata, am scapat de fund rosu, dar cand am inceput cu fructe si legume, am patit un eritem de toata frumusetea de stateam in funduletul gol. Era vara, deci Alexa avea cam 9-11 luni, a facut o data kk de mi-a pus si pe pereti, nu garantez ca nu a si mancat .
Stati linistit, ca nu muncesc eu pana sa cad jos, zic mersi si profit de chef, ca deobicei duc lipsa. Casa inca nu e pusa la punc, ca cheful a fost doar sambata, ieri nu am mai facut mare lucru. O astept pe mamica, ea ma mai mobilizeaza si pe mine, doar ca azi e la servici, poate maine daca nu are si ea treaba. Sa-mi traiasca, nu stiu ce m-as face fara ea.
Aseara nu am mai intrat pe net, ca eram la pamant cu somnul, asa ca m-am culcat devreme adica doar pe la 12 in loc de 3, tot e ceva.Azi noapte Ilinca s-a sculat doar o data pe la 3 si dimineata la 7, sper ca si-a revenit ca nu mai pot. de fapt cel mai tare ma streseaza ca nu stiu ce are, stiti cu ce forta si viteza dadea din maini?!?! Am vazut eu ca alti copii asa sunt in mod normal, mai agitati, dar noi nu, noi eram o fetita linistita, zambareata, plangeam destul de rar si taceam imediat ce ne lua mami in brate. Am vorbit si cu doctora, a zis ca poate sunt dintisorii chiar daca nu se vad, poate au inceput sa migreze si o supara, dar nu o vad mai mult cu mainile in gura.
In leg cu papa din borcan, eu sunt contra din mai multe motive: in primul rand cred ca mai buna e supa facuta in casa proaspata si naturala, apoi cred ca ar trebui sa se obisnuiasca cu gustul de legume facute de mine ca din astea o sa manance si mai tarziu, poata supa la borcanel e imbunatatita la gust , eu asa cred. Eu nu ii pun nimic de gust, nici sare, nici zahar, uneori o lincurita de faina de orez sa fie mai consistenta. Ii fac supa din morcov, pastarnac, patrunjel, dovlecel, ieri am pus si putin cartof. Nu toate o data, ce am in casa, astea sunt legumele din care a mancat pana acum. Voi le-ati mai dat si altceva?
la fructe papam; mar, banana, portocala(suc) piersica (turceasca) prune si pere pentru kk. In ultimul timp nu i-am mai dat mar si banana din motive de constipatie.
Parpalak, nu mai stiu dar parca ti-am trimis pozele cand vorbeam noi pe messenger. Nu stiu daca atunci cand ai scris tu ca nu le-ai primit era inainte sau dupa. daca vrei ti le mai trimit dar spune-mi tu sa nu-ti incarc mailul degeaba.
Mai fetelor, dar ce va grabiti asa cu olita? Abia stau copii in fundulet si gata, hop la oala? Eu abia am descoperit cele mai bune scutece si anume Huggies, le-am luat ieri de la sellgros, si imi plac mult, nu stiu inca cum arata piste, ca i-am pus unul aseara si inca nu l-am schimbat, dar am incredere. Si i-am luat nr 4 de la 7 la 16 kg ca nu am gasit mai mici, dar nu mi se par asa mai, sunt doar cu 1 cm mai mari decat pampers si libero nr 3 ca le-am masurat.De la happy face niste bubite mici pe pasarica, si mai am o gramada...Acum pot sa spun ca le-am incercat pe toate, daca va mai intereseaza, va scriu alta data pe larg ce parere mi-a facut fiecare si care mi s-au parut cele mai bune. Va las ca am de facut niste gem de gutui si il tot aman de vreo saptamana de au inceput sa se strice. Mici mancare nu am . Azi sau maine ii fac Ilincutei supica cu carne (piept de pui), mai intai o sa-i dau doar zeama si legumele, apoi o sa-i toc si carnita. O sa incep sa fac si branzica. Voi le dati iaurt? Am auzit ca cremoso le place mult.

Pupici, Dana

http://community.webshots.com/user/danaf123

Mergi la inceput