Mamici ian-feb 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 13
Andruska spune:
Noi am luat 7 kg deja si ma gandesc ca mai avem aproape jumatate de timp pana la DPN Speram sa nu ne ingrasam prea mult, oricum...important este sa fim sanatosi amandoi.
Crisnemes are mare dreptate cu gandirea pozitiva. Si eu cred ca asa cum crezi tu asa se va intampla. Cineva spunea ca suntem ceea ce gandim, asa ca trebuie sa gandim pozitiv... TREBUIE... Eu citesc cat pot de des o rugaciune catre Sf Fecioara Maria, "Rugaciunea mamei inainte de nastere" care ma linisteste si ma asigura emotional ca totul o sa fie fff bine mai ales cu ajutorul Ei. Am citit-o si cand eram insarcinata cu Andrei si aceleasi sentimente mi le insufla. Si Ea este Mama si cu siguranta stie ce inseamna sa porti un copil in pantece.
Va dorim spor la cumparaturi si va dorim o zi minunata si voua si colocatarilor vostri,
PS Noi abia asteptam sa mergem la cursuri de gimnastica pentru mamici dupa 10 octombrie.
Andra cu burtica de 23 saptamani si Andrei (4 ani)
Coryydo spune:
Buna tuturor burticutelor!
Noi suntem bine, sanatosi, facem miscare toata ziua si asa cum spuneti si voi, trebuie sa gandim pozitiv!
Andruska, ne spui si noua rugaciunea??????
Multumim!
Va pupacim,
Corina si bb Bogdan de 23 sapt!
Andra28 spune:
Dragutelor,
maine dimineata sa va imbracati bine fiindca tocmai am auzit o avertizare de la INMH in care se spunea ca la Bucuresti, maine dimineata vor fi in jur de 4-5 grade Celsius.
Si la Cluj e la fel de urata vremea ca si la Bucuresti?(ploaie mocaneasca de azi de dimineata in permanenta)
Pupici,
Andra- sapt 24
Andruska spune:
"Marie, Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in binecuvantatul tau pantec pe Mantuitorul a toata lumea, ocroteste-ma pe mine, pacatoasa, si du rugaciunea mea inaintea Fiului tau si Dumnezeului nostru, sa imi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si fara nici o strambatate, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit. Amin"
Asa sa ne ajute bunul Dumnezeu pe toate !!!
Multi pupici la burtici
aramona spune:
Andra, multumim de sfat, rau cu umezeala asta! De frig, mai e cum e...
Andruska, unde vei merge la cursuri de gimnastica? La active center? As fi si eu tentata, nu am cu cine...si e cam scumpicel...
Adi, multumesc de site-uri, m-am uitat pe ele, se pare ca tot la Prisma sunt concentrate cele mai multe..Au nu am mai fost de ani de zile acolo, prefer sa merg prin oras...Cand am timp!
Aveti grija de voi!
Pupici,
RA (sapt. 25)
Coryydo spune:
Doamne ajuta, Andruska! Multumim frumos!
Da, si la Cluj e frig si ploua de azi-dimineata neincetat si sufla un vant, bRRRRRRRRR...........
Va doresc la toate somn usor dupa-masa, ca e cazul, nu????
Va pupacesc,
Corina si bb Bogdan de 23 sapt!
aramona spune:
Andruska, multumim pt. rugaciune! Doamne ajuta!
Cori, Cori, ne faci in ciuda? Nu ti-e mila de noi? Cu urme de perne pe fata mai e cum e, dar cu "patratzele" de la tastatura... Basca ca eu cu sefu' lucram la un metru si un pic distanta, si avem birourile lipite...DAca incep sa sforai si ii fac pofta...???
Andruska spune:
Referitor la Active Center, am inteles ca acum dupa 10.10 vor incepe cursuri ptr noi gravidele pe ritmuri LATINO si cred ca va fi foarte frumos si incitant. Ele sunt 4 EURO/sedinta si te poti duce de cate ori vrei. Eu as vrea sa ma duc o data pe saptamana - sper sa am voie. Maine am sa il intreb pe dr meu ce si cum.
Aramona dupa ce ma interesez ce si cum, iti spun si poate mergem impreuna. Ce zici ?
Altfel, nu o sa va vina sa credeti dar eu sunt imbracata in bluza fara maneci si in pantaloni treisferturi (ma duce si aduce sotul cu masina) si tot imi este cald. Colegii ma tot intreaba daca nu am calduri
Cat despre dormit, Doamne Doamne ce am mai fi tras un pui de somn dar avem treaba si ... nu se poate. Am papat un grapefruit amar (dar cu vitamine) si ne-am trezit. Cafea pe cat se poate, nu mai vrem sa bem, cu toate ca
Apropos de vitamine, voi stiti diverse retete care se pot face cu blenderul ? Fructe amestecate cu lapte, sau branza de vaci, sau cu inghetata, sau mai stiu eu ce.... Ar fi frumos sa initiem un program cu un X shake pe zi si raceala nu va mai veni
A iesit soarele- aici la mine la serviciu
Multi pupici
Lavv spune:
Buna burtici!
Mai adaug si eu un site pentru bebei:
www.sfinx-bebe.ro e destul de interesant!
Eu caut (si sper sa gasesc) un patut cu usi culisante jos, reglabil pe inaltime si daca se poate cu partea din fata ce se poate ridica dupa o vreme (ca sa-i dam voi bebelului sa vina la noi in pat) Sora mea asa a avut si l-a folosit pana la 4 ani cu succes!
Lavv
25 sapt si 1 zi (bebita Alex cel sportiv)
aramona spune:
Andruska, as merge si eu macar o data pe saptamana, astept sa-mi spui cum e, intre timp merg si eu la medicul meu la control, sa vad dc. am voie! Si dc. e OK, mergem impreuna!
Pupici, RA