mama sau sotul ?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rs-143 spune:

Draga Crissandrada

Imi pare nespus de rau de ceea ce s-a intamplat …..dar parerea mea este ca tu ai creat ocazia asta …si cei mai greu acum ca tot tu trebuie sa indrepti situatia …..am sa iti spun ce mi s-a intamplat mie …..desi nu sunt casatorita de mult timp am avut si eu o neintelegere cu sotul si cum sunt departe neavand cui sa-I spun bineinteles ca am sunat-o pe mama si m-am plans …..vreau sa iti spun ca si acum regret ptr ca am facut de 2 ori rau fara sa gandesc …..mama mea s-a ingrijorat enorm si bineinteles ca s-a suparat pe sotul meu iar sotul meu pur si simplu refuza sa mearga cu mine acasa de rusinea maica-mi …..noi ne-am impacat dar sufletul mamei mele care acum desi il iubeste pe sotzul meu ca pe propriul copil tot exista o mica indoiala ca poate sunt nefericita si ea sarmana nu poate face nimic….iar sotul meu de cate ori avem cate o mica divergenta imi atrage atentia “Iia vezi tu cum te plangi la mama “….Mi-a fost fff greu sa ma stiu la mijloc dar oare nu eu am facut-o ?Vreau sa iti spun ca de atunci am luat o decizie nici eu nu ma bag peste familia lui nici el peste a mea …ne descarcam unul altuia si incercam sa ne ajutam sa trecem peste situatie fara a implica parintii.
Nu cred ca exista o alegere aici si nici nu cred ca mama ta chiar iti cere asta ci doar se simte jignita si cred ca sotul tau trebuie sa isi cera “iertare “ ptr ca ar fi trebuit sa tina seama de varsta si faptul ca este mama ta asta iar faptul ca recunoste ca a gresit ar face ca ea sa-l priveasca cu alti ochi . ….mama ta probabil a intervenit din instinct matern (te apara )si nu este de condamnat. Incearca sa-I impaci si nu-ti mai da rufele la spalat la mama ….nimeni nu le spala mai bine ca tine .
Sper ca nu o sa te deranjeze ceea ce am spus este o simpla perere .
Iti doresc tot binele din lume si rabdarea de care cred ca acum ai nevoie .
Te pupici si sa auzim de bine

Mergi la inceput