Aduceti copiii la circ!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mitub spune:
Draga Clownule,
Sper ca intr-adevar spectacolele de circ sa fie frumoase asa cum le prezinti tu...
Din pacate, din copilaria mea (care poate n-a trecut chiar asa de multa vreme) imi amintesc spectacole cam prafuite, la care ma plictiseam (mai ales cele pentru scoli si gradinite, cum zici tu, aveau programul tare saracaios). Insa, e drept, am fost o data seara si mi.-a placut taaaree!!!
O sa venim si noi, mai prin iarna, daca mai suntetzi!
Va pup si aveti grija ca copiii sa vina al circ...
Boga
wwwcristian spune:
quote:o adevarata fana a circului.circul Knie este unul dintre cele mai prestigioase circuri din austria si din lume desi momentan se confrunta cu mici probleme financiare.iar copii poate ma repet indiferent de ce cred parintii sunt cel mai bun public de circ.daca ei rad si aplauda inseamna ca ai succes daca nu....la fel se intampla si la aniversarile private la care merg.eu sunt clownul si pentru ei sunt circul in sine pt ca un clown este un micro circ la purtator:jonglerie,iluzionism chiar si acrobatii cateodata.
Originally posted by liliana csaki
noi mergem de fiecare data cu multa placere la circ, e adevarat ca uneori am prefera sa avem mai mult circ si mai putin divertisment. Circul si teatrul pentru copii sunt locurile unde eu ma simt din nou copil, ma bucur ca un copil. Copil fiind eu n-am avut privilegiul sa ma bucur de astfel de spectacole, pentru prima data am vazut un spectacol de circ in Germania acum vreo 10 ani( era vorba de circul Knee-nu mai stiu daca am scris corect numele)si am plans, m-a impresionat spectacolul in sine, atmosfera aceea cu copiii fericiti care tropaiau si aplaudau deopotriva, era un loc unde chiar ma simteam fericita, lipsita de griji.Asadar, contati pe noi, venim si cred ca ar trebui sa mergem cu totii pentru ca altfel, incet, incet circul va muri.
asa ca va astept la circ si in curind pe pagina mea de web
Clown
wwwcristian spune:
quote:jongleriile acrobatiile sunt traditionale in circ dar de data aceasta va fi un spectacolpe apa.mai multe amanunte momentan nu stiu dar cum aflu va spun.oricum se anunta un spectacol mare.
Originally posted by tora97
clownule, repet: ce cuprinde acest nou spectacol? se limiteaza tot la jonglerii, trupe de balet si de acrobatii?
imi poti raspunde de data asta?
Clown
wwwcristian spune:
quote:itr-adevar spectacolele pt scoli si gradinite sunt un pic mai comprimate dar o sa vezi spectacole cu adevarat bune iar in iarna mai precis in ianuarie vor fii galele circului unde se aduna toata crema circului romanesc.nu ratati
Originally posted by mitub
Draga Clownule,
Sper ca intr-adevar spectacolele de circ sa fie frumoase asa cum le prezinti tu...
Din pacate, din copilaria mea (care poate n-a trecut chiar asa de multa vreme) imi amintesc spectacole cam prafuite, la care ma plictiseam (mai ales cele pentru scoli si gradinite, cum zici tu, aveau programul tare saracaios). Insa, e drept, am fost o data seara si mi.-a placut taaaree!!!
O sa venim si noi, mai prin iarna, daca mai suntetzi!
Va pup si aveti grija ca copiii sa vina al circ...
Boga
Clown