tertipuri administrare medicamente

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oz spune:

Incearca cu o seringa din plastic, o introduci in coltul gurii intre obraz si gingie si ii dai cate un pic, o lasi sa inghita si ii mai dai un pic. In felul asta este mai usor pentru tine si bb nu se ineaca dar nici nu poate sa scuipe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Si la noi e chin mare cu administrarea medicamentelor. La inceput le tinea in gura si dupa aia le scuipa.
De cand am aplicat metoda tinutului de nas e o usurare si stiu sigur ca le ia.

Vezi poate te induri si o aplici caci e mai bine pt bb sa-si ia medicamentele sa se faca bine.

Sanatate maxima!!!

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by oz

Incearca cu o seringa din plastic, o introduci in coltul gurii intre obraz si gingie si ii dai cate un pic, o lasi sa inghita si ii mai dai un pic. In felul asta este mai usor pentru tine si bb nu se ineaca dar nici nu poate sa scuipe.

Metoda descrisa de oz o aplic si eu si totul este ok la domeniu administrat medicamente.
Gabbriela & Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

gabi, subiectul este vechi de un an!!!!!!
Multumesc de raspuns, intre timp monstruletul papa tot ce inseamna medicamente, picaturi, siropuri , etc., mai nou vrea si injectii in burta!!!!!!!!! a vazut cand i-am facut lui tati si bineinteles motata vrea si ea, asa ca de atunci le facem pe furis si la super-urgenta atunci cand nu este atenta, oricum este mai bine pt.mine, urasc procedura, brrrrr!!!!!
multumesc gabi inca o data!!!

Mergi la inceput