tertipuri administrare medicamente
dragi mamici, cum reusiti sa administrati medicamente copiilor?
incerc sa-i dau fetitei de doua saptamani bonnisan (picaturi) si le refuza sistematic.
am incercat cu lingurita, apoi in ceai( nu il bea nicioadata pe tot), cu o pipeta( a functionat doua trei zile dupa care a relizat ce incerc si nu a mai fost chip sa le ia), cu forta de asemeni nu se poate, scuipa imediat din gurita, jucarii si joculete, tv, computer, NIMIC!!!!!!!!
Raspunsuri
Raluca spune:
E, greu de raspuns mai ales ca domnisoara Celine e mare...
Eu i le administrez cam in forta....avem un fel seringa -exista la numite medicamente- e insa mai ingusta si...o string nitel de nas apoi i-o introduc in gurita si o descarc treptat...cam urat dar inca functioneaza...
Succes!
Raluca
danielac spune:
Eu ii dau Dianei medicamentele, siropele, cu o seringa pe care am pastrat-o de la siropul Augumentin. Este foarte buna. Uneori vrea sa inghita singura din seringa alteori trebuie tinuta de mini cu gurita deschisa si-i dam direct.
dana
Raluca spune:
Dana, exact la seringa de la Augumentin , marefeream, pe aia o folosim si noi.....
A, am sa-ti trimit ceva poze cu noi deseara de acasa
Raluca
Otilia spune:
Si noi avem o seinga pentru medicamente, marca "Bebe confort", echipata de o tetina de silicon si de un dop marcat (pina la 10 ml).
Am crezut ca asta o sa rezolve problema, dar tot e foarte greu si Adélie (aproape 4 luni) tipa ca din gura de sarpe 
Sanatate multa, sa nu mai avem nevoie de medicamente!
O&A
ariadne spune:
am folosit deja o pipeta care arata ca o seringa, scuipa absolut tot, nu inghite nimic .
prima lingurita de mancare
zboara prin bucatarie de regula, caci mofturile la masa nu lipsesc nici ele...
Camelia spune:
Teodora ia medicamentele fie dizolvate intr-o lingurita de ceai, fie in 10-15 ml de suc de mere (ca ala ii place si stiu sigur ca-l bea).Ii pun sucul intr-un paharel (din ala de care au unele siropuri sau medicamente) si bea fara probleme.Si ii dau inainte de masa ca daca nu-i flamanda se poate sa-mi faca vreo surpriza...
iris spune:
pe zahar, cu miere, pe ursuleti haribo, cu forta...hai celine dulcico!!! ariadne , vezi daca n-ai vrut s-o lasi pe celine in tabara la noi?!!!
sorm spune:
Eu le puneam intr-un biberon cu 20 ml de lapte ca sa fiu sigura ca le ia. Nu am avut probleme. trebuie sa specific ca noi am baut formula de lapte ca nu s-a putut altceva.
sorm