tertipuri administrare medicamente

tertipuri administrare medicamente | Autor: ariadne

Link direct la acest mesaj

dragi mamici, cum reusiti sa administrati medicamente copiilor?
incerc sa-i dau fetitei de doua saptamani bonnisan (picaturi) si le refuza sistematic.
am incercat cu lingurita, apoi in ceai( nu il bea nicioadata pe tot), cu o pipeta( a functionat doua trei zile dupa care a relizat ce incerc si nu a mai fost chip sa le ia), cu forta de asemeni nu se poate, scuipa imediat din gurita, jucarii si joculete, tv, computer, NIMIC!!!!!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala spune:

in prima lingurita cu mancare sau iaurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

E, greu de raspuns mai ales ca domnisoara Celine e mare...
Eu i le administrez cam in forta....avem un fel seringa -exista la numite medicamente- e insa mai ingusta si...o string nitel de nas apoi i-o introduc in gurita si o descarc treptat...cam urat dar inca functioneaza...
Succes!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Eu ii dau Dianei medicamentele, siropele, cu o seringa pe care am pastrat-o de la siropul Augumentin. Este foarte buna. Uneori vrea sa inghita singura din seringa alteori trebuie tinuta de mini cu gurita deschisa si-i dam direct.

dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Dana, exact la seringa de la Augumentin , marefeream, pe aia o folosim si noi.....
A, am sa-ti trimit ceva poze cu noi deseara de acasa

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si noi avem o seinga pentru medicamente, marca "Bebe confort", echipata de o tetina de silicon si de un dop marcat (pina la 10 ml).
Am crezut ca asta o sa rezolve problema, dar tot e foarte greu si Adélie (aproape 4 luni) tipa ca din gura de sarpe

Sanatate multa, sa nu mai avem nevoie de medicamente!

O&A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

am folosit deja o pipeta care arata ca o seringa, scuipa absolut tot, nu inghite nimic .
prima lingurita de mancarezboara prin bucatarie de regula, caci mofturile la masa nu lipsesc nici ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Teodora ia medicamentele fie dizolvate intr-o lingurita de ceai, fie in 10-15 ml de suc de mere (ca ala ii place si stiu sigur ca-l bea).Ii pun sucul intr-un paharel (din ala de care au unele siropuri sau medicamente) si bea fara probleme.Si ii dau inainte de masa ca daca nu-i flamanda se poate sa-mi faca vreo surpriza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

pe zahar, cu miere, pe ursuleti haribo, cu forta...hai celine dulcico!!! ariadne , vezi daca n-ai vrut s-o lasi pe celine in tabara la noi?!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadne spune:

iris, nu spune de doua ori caci este posibil sa accept!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorm spune:

Eu le puneam intr-un biberon cu 20 ml de lapte ca sa fiu sigura ca le ia. Nu am avut probleme. trebuie sa specific ca noi am baut formula de lapte ca nu s-a putut altceva.
sorm

Mergi la inceput