Vrea sa plece!
Raspunsuri - Pagina 4
Flavia spune:
da am zis sa vad ce ati mai scris. Despre faza cu televizorul din banii mei si la noi inainte eu tineam in spate familia dar niciodata nu am auzit de la el de cand a plecat ca a luat ceva din banii lui ( vezi masina) in schimb eu recunosc ca i-am spus ca daca mai conduce ca un smintit il dau jos din masina mea.
Poate depinde de educatie chestia cu scosul globului ocular prin fund in functie de investitiile fiecaruia. Dar asta nu se intampla cu toti. ce stiu ca se intampla cu majoritatea celor plecati este faza cu pierdutul firului. adica il auzi : " ce mare lucru doar 4 euro" si mintea ta calculeaza infrigurat si descopera ca era vorba de 160000 si te revolti gandindu-te cati pamapersi si alte minuni incap in 160000.dar si asta se poate regla daca se discuta clar ce bani vin la tine si cati raman la el pentru diverse.
Trebuie sa fii constienta ca in primele 2 luni o sa dea banuti si pe prostii cu si fara tine acolo pur si simplu ca o forma de integrare in acea societate sau de plictiseala. Eu zic sa nu pleci cu el , mai ales ca pleaca doar 6 luni. E mai mare daraua decat ocaua. Nu stiu cum te descurci cu lb straine dar daca nu vorbesti macar engleza bine eu zic ca te complici cam mult.
si apoi voi l-ati incurca el ar trebyui sa se imparta intre voi si servici si sa stii ca nu le e usor deloc.
spui ca esti geloasa crede-ma daca vrea neaparat si cu tine de mana o face si aici nu acolo.
oricum decizi a e de partea ta.
A si am uitat daca tot te va insela priveste partea pozitiva a lucururilor pensia alimentara va fi pe masura salariului lui ( cu un avocat bun of course)pe cand cu ce are aici e ca si cum l-ai da pe gratis...
Flavia
trisha spune:
Eu zic sa-l lasi sa plece. Fiecare an din viata bb-ului e foarte important, dar in primul an nu prea stie el ce si cum, si nu cred eu c-o sa se invineteasca de plans daca vede o persoana straina. N-avea grija, stie el cine-i tata! cat despre faza cu gelozia... las-o-ncolo (era sa zic ceva mai colorat), ca daca vrea, face ore suplimentare pe unde nici cu gandul nu gandesti. Hai, capatuiti-va si s-auzim de bine!
Bafta!
Trisha.