Bebelusi din aprilie 2003(6)
Raspunsuri - Pagina 10
mihuletu spune:
multumesc mult de tot fetelor, feliute de tort din tortul de la admini cate vreti va dau, ca eu incerc sa fiu la cura.
pupi dulci de la noi
nici eu n-am inteles cary unde e noul subiect?
www.sara.haihui.ro
Cary spune:
Multumesc PICO pentru felicitari.
Azi dimineata aparuse un subiect cu titlul"Mamici de martie-aprilie 2003"asa ca am considerat ca bebeii au crescut si s-a deschis lista de discutii pentru mamici.
Intre timp vad ca apare DY la vechiul subiect dupa care am postat si eu felicitarile pentru Mihaela,dar tot nelamurita eram cu privire la noul subiect.
Acum vad ca cineva a sesizat greseala si a modificat anul din 2003 in 2004 si mamicile respective au inceput discutiile.
Bine ca s-a reparat anul ca sa nu se mai incurce itele.
Noapte buna!
verutza spune:
Dragele mele,
Imi pare rau ca nu am mai putut sa va scriu, dar " mama lui de net" nu a mers o bucata de vreme. Am vazut ca bebelushii vostrii sunt cu totii bine, ba chiar am ramas surpinsa sa vad ca sunt bebei care merg dea busilea si stau in picioruse. Alina implineste 7 luni pe 8 noiembrie si sta in fundulet si in premergator. Nu mananca cu placere mancarici si prefera tzitzi inca.La controlul de 6 luni luase doar 400 gr in greutate. Bebeii vostrii cat iau in greutate pe luna? Apropo, voi mai alaptati?
Saptamana viitoare ne pregatim de vaccinul de 6 luni. Speram sa fie totul bine.
Pupici dulci!
mamamariana spune:
La carte zice ca intre 4 si 6 luni bb tre' sa ia in jur de 500 g pe luna, iar pana la un an cate 200 g pe luna. Mai difera... de la copil la copil. 400 g nu e rau... probabil ca daca ii dadeai sa pape bine inainte de a-l cantari avea 500 in plus. Si cantaririle astea sunt relative... sau poate ca data trecuta era cu burta plina si acu cu ea goala.
Ne grabim sa iesim in oras, asa ca PUPICI
Mamamariana
verutza spune:
Multumesc, mamamariana, m-ai linistit.
Eu eram obisnuita cu baietelul care lua pe luna in jur de 900 gr. pana la un an, apoi cate 600gr. Acum la aproape 3 ani, e slab si lung. Nici nu se compara cu baietelul grasunel de altadata. Sper ca-si v-a reveni cand se v-a face mai mare.
Numai bine.
mihuletu spune:
elvis presley a mai facut o victima... pe fii-mea. dau astia pe vh1 o reclama cu ultima colectie elvis si sara intepeneste cu ochii in televizor. la fel face si la jingle-ul de reclama de pe protv si ala de pe vh1.
na ca am lasat-o singura sa doarma si vad ca se mataie.
www.sara.haihui.ro
lexi spune:
Pe la noi creca vine zana dintilor, ne tot tine treji noaptea si nu face nimic cu bagheta aia fermecata, uf, femeile astea! Niciodata nu fac de la bun inceput ce trebuie sa faca, se tooouoot fatzaie pana duc treaba la bun sfarsit. :)
Asa ca ne-am pus pe lista de mamici nedormite, daca e una si de tatici si fratiori nedormiti, avem membri de inscris si pe acolo.
Sa cresteti frumosi, dragi bebelini, va anuntam cand avem si noi un rozator.
Adela P spune:
Verutza, eu mai alaptez dar numai dimineata si seara putin, dar primeste completare de lapte praf chair si la mesele astea. Adevarul e ca al meu e un mare mancacios, a luat constant in greutate lunar aproape 1kg si nu a incetinit deloc nici acum. Are 9 kg jumate.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Cary spune:
ALO,ALO ce atata liniste la acest subiect,doar n-ati intrat in hebernare,ca doar nu a venit iarna!!!!!!!Mai cu viata!
Draga ARIEL,acum ca te-a luat si cu acte si religios,sper sa ne povestesti cat de bine fu aseara la marele zaiafet si cat de cuminte fu fita??????
Noi suntem mai tot timpul afara,eu una nu am liniste daca nu ies,chiar ieri ne-a prins lapovita si Axel se tot uita in sus ca sa-l picure pe fata,fericit de minunata senzatie si radea de murea.
Rebecca era si ea incantata se si visa ca dupa amiaza va face omul de zapada.Deja se pregateste sa-i scrie Mosului ce cadouri sa-i aduca si o sa scrie si pentru BB,ca deh el e mic si inca nu stie!Ma intreb daca stie ea cei trebuie lui BB?
Eh,mai e putin si vine cu adevarat iarna asa ca fetele PREGATITI SANIUTA!
Cum da prima zapada mie deja mi-e dor de bradul de Craciun.
Astept vesti!!!!!!!
lilib72 spune:
Buna mamici, pupici bebici
Mai mamici, ce faceti voi pe vremea asta de nu veniti sa semnati condica? Eu am iesit ieri putin cu daria sa vad cum reactioneaza la lapovita, statea tot timpul cu mainile intinse parca cersea, ne-a udat putin si am intrat in casa. Ei fetelor, dar ce ma fac eu cu ea ca nu vrea sa mai stea la nimeni, daca o ia cineva in brate incepe sa planga, am fost azi in vizita, a stat ea putin a studiat camera si dupa cateva minute s-a pus pe plans, ce ma mai fac eu cu ea?
Voi cum stati la capitolul asta?
Hai ca s-a trezit si a inceput sa chiraie...
Pupici.