Ajutor ! Cadou pentru fetita de 3 ani....
Pana diseara trebuie sa cumpar un cadou pentru o pustoaica de 3 ani. Si nu stiu ce sa-i cumpar....E mai baietoasa si are de toate....
Va rog mult. Dati-mi niste idei....
Cu multumiri,
g
Raspunsuri
_Ralu_ spune:
tocmai ce am sarbatorit-o pe alexia, care a implinit 3 ani.
a primit hainute, si multe jocuri pt varsta ei. poti merge intr-un supermarket sau magazin de jucarii (miniblu, diverta, toyplex), si te uiti dupa jocuri care au trecut pe ele 3+....cateva exemple:
-set de rechizite - sunt acum multe cu personaje indragite si f frumoase
-joc cine stie castiga, creionul fermecat...(merg cu baterii si au un sistem care semnaleaza sonor si luminos atunci cand raspunsul este corect)
-carti de povesti
-puzzle pt varsta ei
-litere, cifre magnetice
-jocuri mozaic (de la quercetti sunt super)
-jocuri cu margelute...sa isi construiasca singura bratari, margele
-seturi de plastilina (sunt cele de la play doh sau cele cu thomas)
-carti de colorat "lipeste si coloreaza" care au si abtipilduri pe care copiii le adora
-jocuri cu stampile, tot asa cu personaje indragite (thomas, winnie the pooh)
-chestii de bucatarie de jucarie (cuptor cu microunde, masina de spalat vase, aragaz...tot ce vrei) - aici ar trb intreabati parintii ce are si ce nu...
cam astea imi vin acum in minte...dar sunt sigura ca ai sa gasesti muuult mai multe prin magazine
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
szivarvany spune:
Fi`mea s-a bucurat cel mai tare de o rochita de printesa cu accesoriile aferente - coronita, inele
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
sirimie spune:
carti de povesti
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ionica spune:
Fiimea din multimea de cadouri pe care le-a primit de ziua ei s-a indragostit de o ferma de la playmobil super educativa si o masina cu o papusa in ea"beach car" -Stefy!
Restul,carti,puzzle sau alte chestii de imbracat nici macar nu a vrut sa le vada fiindca are foarte multe cumparate de noi.
Poti sa-i mai cumperi un set colier si bratara din margetute lucioase,sau un poney rozsunt la moda.
ANDREEA GEORGIANA spune:
Carti, carti si iar carti. Au aparut unele la Editura Corint exceptionale (istorie, geografie, stiinta pe intelesul copiilor). Dar oferta este oricum extrem de variata si ai de unde alege.
Fetitei mele ii plac enorm cartile si poate nu e singura...
Andreea, mami de fetita dulce (28.03.2008) si 28+ cu alta dulceata
lorellay spune:
pana la urma ce ai cumparat?
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
geniest spune:
Multumesc tuturor pentru idei.
Am ales de la fiecare cate ceva.
Pana la urma am luat 5 carticele cu autocolante (Teora, parca) foarte haioase, un joc magnetic IMBRACA PAPUSA, un set de stampile de la Disney cu Donald Duck (cred ca aici n-am fost prea inspirata ca si-a bagat degetele in tusiera si era toata neagra), un set ALBA CA ZAPADA care avea oglinda cu baterii si brizbrizuri - inele, clame pt par, ruj, farduri, pieptene etc...
A fost incantata pentru ca au fost mai multe si le descoperea gradat...
Topaia de fericire....