Cum se calculeaza sarcina??

Cum se calculeaza sarcina?? | Autor: Eryka

Link direct la acest mesaj

Va rog mult sa ma lumina-tzi si pe mine .Cum ar trebui sa-mi calculez sarcina??Incepand cu prima zi a menstruatziei sau incepand cu ziua in care cred eu ca a avut loc conceptzia??Deci prima zi a ciclului a fost pe 19 august,deci in cate saptamani se calculeaza ca as fi gravida??

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Eryka, foloseste calculatorul DC :
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=candvinebarza

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Di cate stiu eu se calculeaza din prima zi a menstruatiei,

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Asa ma gandeam si eu ca din prima zi a menstruatziei ,ceea ce ar insemna ca intru in 6 saptamani? Bine stiu ca normal intru in 4 saptamani insa de ex daca ma intreaba cineva in cat sunt cu sarcina eu ce zic??4 sapt sau 6 sapt????Nu de alta dar mie ca oi fi gresit si la semnatura si m-am dat cu sarcina mai mare

Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

6 saptamani Erika.....deci e sigur acum nu???

Felicitari ,
Marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Da Marina am facut azi 2 teste iar.

Eryka & samburelul din burtica ---„ in ??? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiVa spune:

Prima zi de sarcina se considera a fi prima zi a ultimei menstruatii. Deci din data de 19 inseamna 5 saptamani implinite :).

Multa sanatate si lui bebe cel micut la fel!

angi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Felicitari...sarcina usoara si un bebe sanatos si fumos.

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Asa mi sa caculat si mie la prima sarcina: de la data ulimului ciclu; iar de nascut am nascut exact dupa 9 luni de la data ultimului ciclu

Pupici si o sarcina cat mai usoara

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Vreau sa te intreb si eu ceva desi nu prea are legatura cu subiectul (la care nu mai raspund ca au zis fetele inaintea mea cum se calculeaza si asa stiam si eu). Vreau sa te rog sa-ti amintesti cam la cate zile de la conceptie ai inceput sa simti tensiune in sani. Pentru ca ma intreb daca semnele la nivelul sanilor pot sa apara si mai tarziu, de exemplu cam cand ar trebui sa vina menstruatia. La tine cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Mitzura,
itzi raspund eu, deshi nu cred ca te ajuta: depinde de la persoana la persoana.
Daca eshti nerabdatoare taaare, cauta in farmacie un test de sarcina care masoara beta HCG -ul. Acesta este un hormon specific de sarcina si foarte sensibil. El te lamureste la 3 zile dupa conceperea copilului ca s-a instalat sarcina. Si il poti face in orice moment al zilei, nu numai dimineatza.

Bafta si sa fie cu ochisori!!!
Boga

Mergi la inceput